Windows Server 2012 Essentials

Windows Server 2012 Essentials
194,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100057-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Microsoft Windows Server 2012 Essentials on oikea valinta juurikin pienille yritykselle, jotka...lisää

Tuotetiedot "Windows Server 2012 Essentials"

Microsoft Windows Server 2012 Essentials on oikea valinta juurikin pienille yritykselle, jotka haluavat tallentaa tietonsa keskitetysti yhteen paikkaan ja pitää lähiverkossa olevat käyttäjät järjestyksessä mutkattomasti. Saat asennettua optimoidun palvelinratkaisun nopeasti ja se tarjoaa pienten yritysten käyttöön kattavan toimintovalikoiman. Tulet vakuuttumaan palvelinjärjestelmän helppokäyttöisyydestä. Saadaksesi lähiverkkosi toimimaan mahdollisimman pian sinulla ei tarvitse olla sen suurempaa tuntemusta tietokoneista, sillä käytettävissä oleva asennusassistentti ohjaa sinut asennuksen läpi. Yksittäiset hallinnointiin liittyvät toimenpiteet saat hoidettua erityisen kojelaudan avulla pitääksesi yleiskuvan kaikesta oleellisesta aina nähtävilläsi. Jokaiseen tehtävään on saatavilla oma sisällytetty ohjelma-assistenttinsa. Server 2012 Essentials kattaa käytön enintään 25:llä käyttäjällä tai 50:llä laitteella, eikä sinun silloin tarvitse ostaa erillisiä CAL-lisenssejä.

Windows Server 2012 Essentialsin tärkeimmät toiminnot

 

 • Selkeä kojelauta järjestelmän yksinkertaiseen hallintaan
 • Asennettavissa olevalla agentilla työpisteet tallentuvat automaattisesti palvelimelle
 • Palautuspistetallennuksen ja aiempien tiedostoversioiden ansiosta tiedot saadaan palautettua yksinkertaisesti ja nopeasti
 • Monet työvaiheet voi nyt toteuttaa ilman järjestelmän ylläpitäjääkin
 • Etäyhteyden avulla voit pitää palvelimen kunnossa myös etänä kauempaakin käsin
 • Käyttöoikeudet saadaan nyt määriteltyä ja hallinnoitua kojelaudan kautta

 

Tehokas varmuuskopiointi Windows Server Essentials 2012:lla

Varsinkin pienissä yrityksissä käyttäjien tietoja ei usein tallenneta keskitetysti palvelimelle, vaan ne ovat kukin omalla työpisteellään. Server 2012 Essentials -ohjelmistolla käytössäsi on agentti, joka tallentaa asennuksen jälkeen kaikki työpisteet automaattisesti palvelimelle. Voit palauttaa tietosisällön yksinkertaisesti palvelimelta CD:llä tai USB-tikulla jos jokin tietokoneista sattuisi menemään rikki. Windows Server 2012 Essentials toimii sen lisäksi täydellisesti Windows 8 -käyttöjärjestelmän kanssa. Microsoft Windows Server 2012 Essentials -järjestelmä tallentaa muutetuista tiedostoista tiedostoversioita automaattisesti useasti päivän aikana. Nämä saa halutessaan palautettua yksinkertaisesti.

Kunnossapito etäyhteyden kautta 

Windows Server Essentials 2012 -järjestelmällä voit käyttää palvelin hallinnointityökaluja internetin kautta. Järjestelmänvalvojana voit suorittaa työpisteiden kunnossapitotoimenpiteitä etänä tai hallinnoida siten itse palvelimiakin. Sinun ei siis tarvitse välttämättä olla itse paikan päällä ja voit työskennellä joustavasti mistä vain. Kaikki käyttäjät, joilla on käytössään siihen vaadittavat oikeudet, voivat työskennellä kotoaan käsin tai käyttää palvelimella olevia tietoja internetin välityksellä, eivätkä he ole näin ollen sitoutuneita omiin vakiotyöpisteesiinsä. Työntekijäsi voivat työskennellä Windows Essentials 2012:lla loppuviimein ihan mistä tahansa ja pitää kaikki oleelliset tiedostot näppärästi lähettyvillään. Sen, kuka minkäkin käyttöoikeuden saa, saat määriteltyä kojelaudan kautta muutamalla klikkauksella.

Microsoft Windows Server 2012 Essentialsia voi käyttää yhdellä fyysisellä palvelimella enintään kahdella suorittimella. Windows Essentials 2012 on yksinkertaisen käytettävyytensä ja kattavien toimintojensa ansiosta täydellinen palvelinjärjestelmä pienille yrityksille, jotka etsivät edullista ratkaisua palvelimilleen.

Lisätietoja sisältävät linkit "Windows Server 2012 Essentials"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows Server 2012 Essentials - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat