Windows Server 2012 DataCenter

Windows Server 2012 DataCenter
1 199,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100056-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Windows Server DataCenter 2012 on Windows Server 2012 Standardin laajennettu versio. Se soveltuu...lisää

Tuotetiedot "Windows Server 2012 DataCenter"

Windows Server DataCenter 2012 on Windows Server 2012 Standardin laajennettu versio. Se soveltuu loistavasti kaikenkokoisille yrityksille, jotka pitävät virtualisointia ja hybridiä pilviympäristöä tärkeimpinä arvoinaan. Windows 2012 DataCenter tukee palvelintoimintaasi monipuolisine ohjelmineen ja toimintoineen, uusine käyttöliittymineen ja monine muine parannuksineen täydellisesti.

Virtualisointi ja parannettu tietojen hallinta Windows Server 2012 DataCenterillä

Windows Server DataCenter 2012 on vakaa käyttöjärjestelmä palvelintoimintaan, mikä on erikoistunut varsinkin virtualisointiin. Sen mukaisesti Windows 2012 DataCenter sisältää täyden ja päivitetyn Hyper-V -virtualisointialustan. Sen lisäksi Active Directory Domain Services -palvelun asennusavustaja on korvattu Active Directory Administrative Centerillä. Sen lisäksi Microsoft on yksinkertaistanut Windows Server DataCenter 2012:n myötä Active Directoryn salasanaohjeistuksia, kun taas NTFS-tiedostojärjestelmää laajennettiin uudella ReFS:llä. Uusi tiedostojärjestelmä kehiteltiin erityisesti tiedostojen tallentamiseen palvelimille, minkä vuoksi Microsoft Windows Server 2012 DataCenter soveltuu varsinkin yritysten käyttöön.

Yksinkertainen käyttö ja parempi suorituskyky

Windows 8 -käyttöjärjestelmän moderni käyttöliittymä on käytössä myös Windows 2012 DataCenterissä, jotta järjestelmä olisi käytettävissä kosketusnäytöillä parhaalla mahdollisella tavalla. Core-asennuksen myötä voit myös olla käyttämättä tätä modernia käyttöliittymää ja mukauttaa Microsoft Windows Server 2012 DataCenterin asetuksia Windows komentokehotteen tai PowerShellin kautta. Uusien ominaisuuksien kuten Microsoft Windows Azuren tai tarkistetun Tehtävienhallinnan myötä saat käyttöösi optisten parannusten lisäksi suorituskykyyn liittyviä lisäparannuksia. Tehtävienhallinnan uusi käyttöliittymä parannettiin Windows 2012 DataCenterissä niin, että sovellusten haku helpottui. Käyttämättömät prosessit saadaan myös keskeytettyä pystyäksesi tarvittaessa lisäämään tehoja, käytössä olevat sovellukset puolestaan pakattua yhteen kategorioittain.

Uutta Microsoft Windows Server 2012 DataCenterissä

Windows 2012 DataCenterin myötä saat palvelimillesi luotettavan käyttöjärjestelmän lisäksi monia uusia ominaisuuksia ja ohjelmia, jotka tukevat sinua ja palvelintoiminaasi aktiivisesti:

 • Suorituskykyisempi Tehtävienhallinta
 • Yksityinen ja julkinen pilvi: käytä tietoja joustavasti ja sijainnista riippumatta
 • Uusi PowerShell: PowerShell 3.0 järjestelmän asetusten hallintaan
 • Moderni käyttöliittymä: uusi kosketusnäytöille optimoitu käyttöliittymä
 • Microsoft Windows Azure: palvelimen varmuuskopio Azure-pilveen
 • Uusi SMB 3.0: viimeisimmät protokollaversiot parempaan jaettujen tiedostojen käyttöön 
 • IIS 8.0: uusi versio Extended Validation -varmenteiden hallintaan
 • Automatisoidut prosessit tehokkaampaan työntekoon

Tämän kaiken lisäksi Microsoft Windows Server 2012 DataCenterin ohjelman ja toiminnot niin kuin DirectAccess tai Hyper-V päivitettiin viimeisimmillä tiedoilla. Näin saat käyttöösi Hyper-V -virtualisointialustan myötä paremman työtehon, kun taas parannetun DirectAccess -version myötä palvelimellasi on nyt käytössä myös IPv6-sillan muodostamiseen tarvittava teknologia.

Parannettu tiedostonhallinta ja käyttövalvonta

Sen vuoksi, että „Turvallisuus“ on jokaisessa Windows-käyttöjärjestelmässä yksi tärkeimmistä asioista, on myös Windows Server DataCenter 2012:ssa erinäisiä turvallisuusominaisuuksia, jotka ovat olennaisia varsinkin tietojen hallinnassa ja tietojen käytössä. Yksi tällaisista ominaisuuksista on Dynamic Access Control, eli dynaaminen käytönvalvonta. Tietojen käsittely säännöstellään tällä toiminnolla metatietojen avulla, samalla kun se vaikuttaa Active Directoryn turvallisuusohjeistukseen. Tämä ominaisuus pystyy näin ollen ehkäisemään väärinkäytön kahden hakemiston välillä tapahtuvan tiedonsiirron aikana.

Windows Server DataCenter 2012 sisältää kaksi fyysistä palvelimen suoritinta. Ohjelmisto on asennettu palvelimelle ja siinä on Standard-versioon verrattuna rajaton määrä virtuaalisia Windows-palvelimen instansseja. Olet näin valmis luomaan virtuaalisia ympäristöjä ja työskentelemään tehokkaasti.

Ms Windows Server 2012 DataCenter - System requirements

Platform Windows
Required operating system

Windows Server 2012 DataCenter

Processor Minimum: 1.4 GHz 64-bit processor
Memory Minimum: 512 MB
Hard disk Minimum: 32 GB
Graphics N/A
Sound card N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Windows Server 2012 DataCenter"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows Server 2012 DataCenter - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat