Windows Server 2008 Standard

Windows Server 2008 Standard
189,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100049-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Windows Server Standard 2008 sisältää Windows Server 2003:n seuraajana monia uusia ominaisuuksia...lisää

Tuotetiedot "Windows Server 2008 Standard"

Windows Server Standard 2008 sisältää Windows Server 2003:n seuraajana monia uusia ominaisuuksia ja sovelluksia. Mitä erinäisemmät tiedonsiirron, hallinnan ja käyttöoikeussuojan toiminnot integroitiin ja optimoitiin Server 2008 Standardissa uudelleen. Näin ollen saat käyttöösi yritykseesi luotettavan palvelinkäyttöjärjestelmän. Windows Server 2008 Standard soveltuu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten käyttöön.

Intuitiivinen käyttöliittymä joka tarpeeseen

Windows Server Standard 2008 on tarkoitettu erityisesti yrityksille, joilla on käytössään palvelinympäristö, ja antaa palvelimillesi uusilla toiminnoillaan ja ohjelmillaan täydellisen tuen ja luotettavan käyttöjärjestelmän. Sen lisäksi Server 2008 Standardin voi asentaa myös niin sanottuna Core-versiona, milloin se luopuu graafisen käyttöliittymän käytöstä kokonaan. Tämä vaihtoehto toimii käyttöliittymän niin sanotusti minimalistisena toteutuksena ja sisältää tällöin myös vain olennaisimmat toiminnot. Microsoft Windows Server 2008 Standardin tavanomainen asennusvaihtoehto tuo kuitenkin mukanaan uusien ominaisuuksien valikoiman kokonaan ja voit sen vuoksi hyödyntää muun muassa myös uudesta Hyper-V-virtualisointiympäristöstä. Tämän avulla voit virtualisoida kokonaisia palvelinsjärjestelmiä ja järjestellä niin virtuaalisia kuin myös fyysisiäkin resursseja omilla hallinnointityökaluillasi.

Täydellinen palvelintesi hallinta

Mitä Windows Server Standard 2008:n perushallintaan tulee, niin voit vaihtaa nyt useamman mooduksen välillä. Yksi näistä on palvelinmanageritila, jonka avulla hallinnoit toimintoja keskitetysti ja pidät niin järjestelmän tilan kuin myös osa-alueiden ilmoituksetkin jatkuvasti silmilläsi. Windows Server 2008 Standard pakkaa näin ollen moniakin edeltäjiensä hallinnointityökaluja yhteen. Yksi lisämoodus on sisällytetty WMI-rajapinta, jolla voit käyttää jo olemassa olevia komentosarjoja joko bat- tai vbs-muotoisina uudelleen, kuten myös sisällytettyjä Snap-in:ejä tai MMC:tä.

Microsoft Windows Server 2008 Standardin uudistukset

Windows Server Standard 2008:n järjestelmävaatimukset ovat edeltäjäänsä verrattuna korkeammat, mikä johtuu tietenkin uusien toimintojen ja ominaisuuksien lukumäärästä. Sen vuoksi saat vastapainoksi Server 2008 Standardilla laajan ja optimoidin järjestelmän lukuisin uusin työkaluin ja valmiuksineen:

 • Core-palvelin: minimaalinen käyttöjärjestelmätila ilman graafista käyttöliittymää
 • PowerShell: järjestelmän hallinta komentosarjojen avulla
 • Päätepalvelut: uusia lisätoimintoja
 • Active Directory: työkalu käyttäjien ja resurssien hallintaan
 • BitLocker: tietojen salaus
 • IIS 7.0: uusi Internet Information Service:n versio, joka tukee PHP:tä, SSL:ää ja HTML:ää

Kaikkien näiden ohjelmiin liittyvien uudistusten ja parannusten lisäksi Microsoft Windows Server 2008 Standard on kokenut uudistuksia myös järjestelmän osalta, minkä vuoksi esimerkiksi tietovirran määrä saatiin kolminkerraistettua edeltävään versioon verrattuna.

Turvallisuus ja Windows Server Standard 2008 

Microsoftille järjestelmäturvallisuus on jatkuvasti yksi tärkeimmistä asioista, etenkin palvelinten puolella. Tästä syystä tutustut Server 2008 Standardin myötä moniin uusiin turvallisuustoimintoihin, muun muassa integroituun palomuuritoimintoon tarkistettuine tietoturvasääntöineen ja asetuksineen uusissa hallinta-apuohjelmissa (Snap-in), tai vain lukuoikeudet omaavaan toimialueen ohjauskoneeseen turvallisuuden puolesta kriittisemmissä ympäristöissä (Read Only Domain Controller, RODC), tai sisällytettyyn käyttösuojaukseen, NAP:iin (Network Access Protection), jolla voit valvoa päätteiden kuntoa jatkuvasti, sekä toimialueen ohjauskoneen eristysstrategiaan (DC strategy isolation), minkä avulla voit luoda ja hallita loogisia verkkoja eritellysti fyysisten verkkojen sisällä. Windows Server 2008 Standard ei ole siis ainoastaan vahva, vaan erityisen turvallinen palvelinkäyttöjärjestelmä. 

Microsoft Windows Server 2008 Standard - System requirements

Platform Windows
Required operating system

Windows Server 2008 Standard

Processor

• Minimum: 1 GHz (x86 processor) or 1.4 GHz (x64 processor)

• Recommended: 2 GHz or faster

Memory

• Minimum: 512 MB RAM

• Recommended: 2 GB RAM or greater

• Maximum (32-bit systems): 4 GB (Standard) or 64 GB (Enterprise and Datacenter)

• Maximum (64-bit systems): 32 GB (Standard) or 1 TB (Enterprise and Datacenter) or 2 TB (Itanium-Based Systems)

Hard disk

• Minimum: 10 GB

• Recommended: 40 GB or greater

Graphics Super VGA (800 x 600) or higher-resolution monitor
Sound card N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Windows Server 2008 Standard"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows Server 2008 Standard - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat