Windows Server 2008 R2 Enterprise

Windows Server 2008 R2 Enterprise
369,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100053-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Windows Server 2008 R2 Enterprise -versio tukeutuu Enterprise-edeltäjäänsä ja tuo käyttöösi...lisää

Tuotetiedot "Windows Server 2008 R2 Enterprise"

Windows Server 2008 R2 Enterprise -versio tukeutuu Enterprise-edeltäjäänsä ja tuo käyttöösi muutamia lisäparannuksia ja uusia toimintoja. Windows 2008 R2 Enterprise suuntautuu yhtähyvin pienten ja suurten yritysten käyttöön ja on kehitelty eritoten virtualisointiympäristöihin. Käytössäsi on erinäisiä ominaisuuksia ja ohjelmia kuten virtualisointialusta Hyper-V, PowerShell tai Active Directory. Windows Server 2008 Enterprise R2 tarjoaa näin ollen luotettavan ja tehokkaan palvelinkäyttöjärjestelmän yrityksellesi.

Microsof Windows Server 2008 R2 Enterprisen mukana kattavia toimintoja

Edeltäjänsä pohjautuessa vielä Windows Vista -käyttöjärjestelmään on Windows 2008 R2 Enterprisen perustana Windows 7 -käyttöjärjestelmä. Sen mukaisesti myös käyttöliittymä on parannettu ja siihen on tehty vielä muitakin järjestelmän tekniikkaan liittyviä parannuksia. Jos et halua käyttää graafista käyttöliittymää, resursseja esimerkiksi säästääksesi, saat Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprisen mukana mahdollisuuden asentaa Core-asennuksen. Tällä asennuksella voit hallinnoida järjestelmää käyttöliittymättä esimerkiksi komentosarjoilla ja käytettävissäsi on olennaisimmat ominaisuudet ja sovellukset. Tärkeä muutos Windows Server 2008 R2 Enterprisessä on se, että palvelinkäyttöjärjestelmä on saatavilla ainoastaan 64bittisenä versiona. Sen lisäksi järjestelmä pystyy antamaan tuen niin DirectAccessille kuin myös maksimissaan 256:lle lookiselle suorittimelle.

Koska Windows 2008 R2 Enterprise on kehitelty eritoten virtualisoinnin tarpeisiin tulet suoriutumaan sellaisista tehtävistä erittäin helposti käyttäessäsi toimintoja ja ominaisuuksia hyväksesi, kuten virtuaalisten instanssien neljää lisenssiä, tai Hyper-V -virtualisointialustaa. Viimeksimainitun avulla voit hallinnoida niin fyysisiä kuin myös virtuaalisiakin resursseja ja virtualisoida jopa kokonaisia järjestelmiä. Tähän tarpeeseen Windows Server 2008 R2 Enterprisessä on omat hallinnointityökalunsa, ja yleiseen järjestelmäsi hallinnointiin voit käyttää jopa useampiakin erinäisiä hallinnointitiloja. Windows Server 2008 Enterprise R2 tukee sinua joka tilanteessa, käytit resurssiesi hallintaan sitten palvelimen ohjauspaneelia (Server Manager), PowerShelliä tai sisällytettyä WMI-rajapintaa.

Microsoft Windows Server 20008 R2 Enterprisen uuden ominaisuudet

Kaikki Windows 2008 R2 Enterprisen uudet ominaisuudet ja ohjelmat on kehitetty nimenomaan palvelemaan palvelinyksikköjä. Näiden parannusten suuntautuessa lähinnä nopeuteen ja tiedonsiirtomäärän tehoon, saat monien uusien ominaisuuksien johdosta täydellisen tuen virtualisointiympäristöille. Windows Server 2008 R2 Enterprisen ja sen uusien persutoimintojen myötä saat käyttöösi täysin kehittyneen palvelinkäyttöjärjestelmän:

 • DirectAccess: vaihtoehtoinen VPN-järjestelmä
 • Active Directory: käyttäjien ja resurssien hallinta
 • Optimoitu päätepalvelu: lisättyjä toimintoja
 • Core-palvelin: minimaalinen käyttöjärjestelmän versio
 • Internet Information Services 7.0: luodaksesi dynaamisia ja staattisia verkkosivustoja
 • Hot Add Memory: muistitilan lisäys järjestelmän ollessa käynnissä
 • BitLocker: ohjelma tietojan salaukseen

Vielä yksi tärkeä uudistus Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprisessa on ”Failover Clustering” -toiminto. Tällä ominaisuudella voit hallinnoida jopa maksimissaan 128 osiota tai 18 eksatavua resursseja klustereissa.

Windows 2008 R2 Enterprisen turvalliset ominaisuudet

Tietoturvan ollessa Microsoftin jokaisen käyttöjärjestelmän peruselementtejä, on Windows Server 2008 R2 Enterpriseen sisällytetty sen lisäksi vielä muitakin turvallisuusominaisuuksia, kuten Read Only Domain Controller, Network Access Protection ja Cryptography Next Generation.

Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise - System requirements

Platform Windows
Required operating system

Windows Server 2008 R2 Enterprise

Processor

• Minimum: 1.4GHz (x64 processor)

• Recommended: 2GHz or faster

Note: For Itanium based systems an Intel Itanium 2 processor is required.

Memory

• Minimum: 512MB RAM

• Recommended: 2GB RAM or greater

• Maximum (32-bit systems): 4GB (Standard) or 64GB (Enterprise and Datacenter)

• Maximum: 8GB (Foundation) 32GB (Standard) or 2TB (Enterprise, Datacenter and Itanium-Based Systems)

Hard disk

• Minimum: 10GB

• Recommended: 40GB or greater

Note: Systems with RAM in excess of 16GB will require greater amounts of disk space to accommodate paging, hibernation, and dump files

 

Graphics Super VGA (800 x 600) or higher-resolution monitor
Sound card N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Windows Server 2008 R2 Enterprise"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows Server 2008 R2 Enterprise - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat