Windows 8 Pro

Windows 8 Pro
49,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100004-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Windows 8 Professional on Windows 7 Professionalin ja Ultimaten seuraaja. Se on suunnattu...lisää

Tuotetiedot "Windows 8 Pro"

Windows 8 Professional on Windows 7 Professionalin ja Ultimaten seuraaja. Se on suunnattu pienemmille yrityksille ja ammattilaisille. Microsoft Windows 8 Professionalin uusi käyttöliittymä jättää taaksensa klassisen työpöytänäkymän ja on erikoistunut hallintaan kosketustoiminnoilla. Optimoitu järjestelmä ohjelmineen ja toimintoineen tukee ja nopeuttaa työntekoasi ammattilaisen tavoin.

Windows 8 Professional on tehokkaampi

Parannettu suorituskyky ja uudet toiminnot kuuluvat Windows 8:n laajennetun version, Windows 8 Professionalin, lukuisiin uutuuksiin. Tärkein muutos Microsoft Windows 8 Professionalissa on yhdenmukainen käyttöliittymä tapahtumaruutuineen: aloitusnäyttö. Sen avulla järjestelmää voi käyttää eri alustoilla identtisesti. Kosketustoimintoihin siirtymisestä huolimatta Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmä toimii mainiosti myös tietokoneilla, joissa käytössä on näppäimistö ja hiiri. Microsoft Windows -käyttöjärjestelmille tuttua helppokäyttöisyyttä laajennettiin Windows 8 Professionalissa vielä moninkertaisesti tavoittaaksesi tiedostosi nopeammin ja parantaaksesi tehokkuuttasi. Järjestelmää itsessään on optimoitu Microsoft Windows 8 Professionalissa, esimerkiksi uudistuneen Tehtävienhallinnan myötä, mikä kohentaa koneesi suorituskykyä. Uudet toiminnot ja ohjelmat kuten uusi Internet Explorer ja Windows Store piristävät järjestelmää uusine sisältöineen ja toimintoineen.

Mikä on uutta Windows 8 Professional -käyttöjärjestelmässä?

Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmä ei vakuuta pelkästään loistavalla järjestelmän optimoinnilla, vaan myös uusilla toiminnoilla ja ohjelmilla. Microsoft Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmä tarjoaa seuraavat perustoiminnot:

 • Optimoitu käyttöliittymä kosketusnäytöille: aloitusnäyttö tapahtumaruutuineen
 • Internet Explorer 11: Windowsin uusi verkkoselain 
 • Valvottu tiedonsiirto: kopioinnin voi pysäyttää ja sitä voi jatkaa myöhemmin
 • Ajankohtainen Tehtävienhallinta: suorituskykyä lisäävä prosessien hallinta
 • Uusi Windows Store -sovelluskauppa: modernien sovellusten lataamiseen
 • Windows Defender: haittaohjelmien poistotyökalu

Oletusohjelmat kuville, videoille ja musiikille on päivitetty ja tehty käyttäjäystävällisemmiksi. Windows 8 Professionalista alkaen seuraavat toiminnot ja ominaisuudet sisältyvät järjestelmään: ryhmäkäytäntö, palvelinyhteyden muodostaminen, etätyöpöytä ja tiedostonsalaus. Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmän voi käynnistää virtuaalisen asemankin kautta.

Optimoitu Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmä

Windows 8 Professionalia kehittäessä käyttäjäystävällisyys ei ollut einoa asia, mihin kiinnitettiin huomiota. Järjestelmän tekniseen puoleen tehtiin myös parannuksia, kuten esimerkiksi UEFI-laiteohjelmistoliittymän käyttö perinteisen BIOS:in sijaan, tai Secure Boot -ominaisuus, joka estää haittaohjelmien suorittamisen järjestelmän käynnistyessä. Windows Explorer -resurssienhallintaohjelmaa laajennettiin Microsoft Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmässä Ribbon-valintanauhalla, jonka kautta useimmin käytetyt komennot ovat näppärästi valittavissa. Uutta on myös, että ISO-tiedostot saadaan asennettua suoraan ja ilman ylimääräisiä sovelluksia.

Turvallinen ja vahva Microsoft Windows 8 Pro

Windows 8 Professional antaa vahvan tuen niin pienille yrityksille kuin myös asiantunteville käyttäjille. Win 8 Pro -käyttöjärjestelmän optimoitulla käyttöliittymällä pääset käsiksi tärkeisiin asiakirjoihin ja ohjelmistoihin helposti. Monien järjestelmään tehtyjen parannusten ansiosta sinua odottaa turvallinen ja vahva työalusta kohentuneella suorituskyvyllä. Uusien toimintojen ja ohjelmien avulla voit laajentaa ja tarkentaa työskentelytapojasi. Microsoft tarjoaa loppuviimein Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmällään luotettavan yhteistyökumppanin niin kosketusnäytöille, kuin myös perinteisillekin tietokoneille.

Microsoft Windows 8 Professional - System requirements

Platform Windows
Required operating system

Windows 8 Pro

Processor 1 gigahertz (GHz) or faster with support for PAE, NX and SSE2
Memory 1 gigabyte (GB) (32-bit) or 2 GB (64-bit)
Hard disk 16 GB (32-bit) or 20 GB (64-bit)
Graphics Microsoft DirectX 9 graphics device with WDDM driver
Sound card N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Windows 8 Pro"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows 8 Pro - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat