Windows 8.1 Pro

Windows 8.1 Pro
59,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100005-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Windows 8.1 Pro on laajennettu vaihtoehto Windows 8:lle, joka on kehitetty erityisesti...lisää

Tuotetiedot "Windows 8.1 Pro"

Windows 8.1 Pro on laajennettu vaihtoehto Windows 8:lle, joka on kehitetty erityisesti kosketusnäytöille ja tarjoaa tämäntyyppisillä alustoilla parhaan mahdollisen työtuen ammattikäyttäjille ja yrityksille. Windows 8.1 Professional -käyttöjärjestelmä ei toimi ainoastaan yhteensopivilla taulu- ja kämmentietokoneilla, vaan hiiren ja näppäimistön kanssa myös kannettavilla ja pöytätietokoneilla. Microsoft Windows Pro 8.1 tukee käyttäjiään täydellisesti niin uudistetun käyttöliittymänsä, optimoidun järjestelmänsä, kuin myös uusien toimintojensa ja ohjelmiensa kanssa.

Windows 8 Professionalin laajentumana Win 8.1 Pro -käyttöjärjestelmäkin on kohdistettu ammattikäyttäjille ja pienemmille yrityksille. Windows 8.1 Professionalin käyttöliittymä kehitettiin kosketusnäyttökäyttöön entistä käyttäjäystävällisemmäksi. Käyttäjä näkee kaikki tärkeimmät sovellukset ja asiakirjat yhdellä silmäyksellä tapahtumaruutujen avulla ja pääsee näin ollen niihin nopeasti käsiksi. Windows 8.1 Professional -käyttöjärjestelmä on optimoitu yleisesti se seikka silmällä pitäen, että kopiointi- ja järjestelmän toiminnot nopeutuvat. Näin kaikille laitteille saadaan toimiva ja tehokas käyttöjärjestelmä, joka ei vakuuta ainoastaan uusilla toiminnoillaan ja tyylillään, vaan myös kohentuneella suorituskyvyllään. 

Windows 8.1 Pro -käyttöjärjestelmän uudistukset

Windows 8.1 Professional -käyttöjärjestelmä tuo mukanaan lukuisia uudistuksia. Järjestelmästä löytyvät seuraavat uudet perustoiminnot, joista osa oli jo Windows 8:ssakin:

 • Moderni käyttöliittymä: tapahtumaruudut kosketusnäytöille
 • Internet Explorer 11: Windowsin uusi verkkoselain
 • Optimoitu tiedonsiirto: kopioinnin voi pysäyttää ja sitä voi jatkaa myöhemmin
 • Uusi Tehtävienhallinta: suorituskykyä parantava prosessien hallinta 
 • Windows Store -sovelluskauppa: modernien sovellusten hankintapaikka
 • Windows Defender: antivirusohjelma haittaohjelmien poistoon

Microsoft Windows Pro 8.1 sisältää toki kaikki Windows 8 Professionalistakin löytyvät toiminnot, kuten etätyöpöydän, palvelinyhteyden muodostamisen, tiedostonsalauksen, ryhmäkäytännön ja virtuaalisen aseman käynnistys (Virtual Hard Disk). Käyttöjärjestelmän päivittymisen myötä Windows 8.1:een siihen on lisätty myös monia muitakin toimintoja ja parannuksia.

Windows 8.1 Pro -käyttöjärjestelmän parannukset

Windows 8 Professionaliin verrattuna Windows 8.1 Professionaliin on tehty muutamia ulkonäköön liittyviä ja järjestelmän teknisiin ominaisuuksiin liittyviä parannuksia. Huomattavin ero on siinä, että työpöydän saa näkymään joko tapahtumaruuduilla tai perinteisesti. Myös Win 8.1 Pro -käyttöjärjestelmän Käynnistä-valikon saa halutessaan avattua oikealla hiirinäppäimella, aivan kuten Windows 7:ssäkin. Näin käyttäjät saavat tarvitsemaansa tukea sen mukaan, käyttääkö hän kosketusnäyttöä vai hiirtä ja näppäimistöä. Windows 8.1 Pro sisältää myös lukuisia uusia moderneja sovelluksia, jotka on esiasennettu jo valmiiksi. Aikaisempienkin sovellusten, kuten ”Videot”, ”Musiikki”, ”Kamera” ja ”Kuvat”, toimintatapaa on laajennettu.

Tehokas Microsoft Windows Pro 8.1

Lukuisten uudistustensa ja optimoidun käyttöliittymänsä ansiosta Windows 8.1 Professionalissa on kyse vahvasta alustasta, joka tukee uusine toimintoineen ja ohjelmineen käyttäjiään ja pienempiä yrityksiä työntehtävien parissa. Parantuneen suorituskyvyn vuoksi Windows 8.1 Pro on luotettava käyttöjärjestelmä. Käyttäjällä on käytössään modernin käyttöliittymän ja modernien sovellusten ansiosta ajankohtainen järjestelmä niin kämmentietokoneille kuin myös pöytätietokoneillekin.

Microsoft Windows 8.1 Professional - System requirements

Platform Windows
Processor 1 gigahertz (GHz) or faster with support for PAE, NX and SSE2
Memory 1 gigabyte (GB) (32-bit) or 2 GB (64-bit)
Hard disk 16 GB (32-bit) or 20 GB (64-bit)
Graphics Microsoft DirectX 9 graphics device with WDDM driver
Sound card N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Windows 8.1 Pro"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows 8.1 Pro - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat