Windows 7 Ultimate

Windows 7 Ultimate
49,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100003-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Windows 7:n tuki päättyi 14.01.2020. Windows 7 Ultimate tarjoaa tehokkaimman ja laajimman...lisää

Tuotetiedot "Windows 7 Ultimate"

Windows 7:n tuki päättyi 14.01.2020.

Windows 7 Ultimate tarjoaa tehokkaimman ja laajimman Windows 7 -version. Käyttöjärjestelmä kehiteltiin nimenomaan tukemaan pieniä yrityksiä ja ammattikäyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Windows Ultimate 7 -käyttöjärjestelmän et nauti ainoastaan ohjelmiston ulkoasuun liittyvistä parannuksista kuten uudistunueesta käyttöliittymästä ja lukuisista uusista toiminnoista ammattilaisen tarpeisiin, vaan koko paketin perusohjelmistoista ja ominaisuuksista.

Selkeä käyttöliittymä ja optimoitu suorituskyky

Windows Ultimate 7 -käyttöjärjestelmä tarjoaa sinulle uuden ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän. Tämä sisältää joitakin yleisiä optisia parannuksia, mikä osittain heijastuu kaikissa käyttöjärjestelmän ohjelmissa. Esimerkkinä tästä voisi nimetä vielä edeltävästä Windows Vista -versiosta löytyvän sivupalkin poiston. Pienoisohjelmat voidaan näin ollen sijoittaa mihin tahansa työpöydän kohtaan ilman sivupalkin sijainnista aiheutuvaa häiriötä. Voit siis muokata työpisteesi aivan itsesi näköiseksi, ja nauttia heti käsillä olevista ohjelmista ja sovelluksista. Windows 7 Ultimaten myötä perinteiset ohjelmat, kuten Paint ja WordPad, saivat myös Ribbon-valintanauhavalikot. Tämän Microsoft Office 2007:stä tutun valikkomuodon avulla kaikki tärkeimmät toiminnot ovat selkeästi ulottuvillasi.

Windows 7 Ultimaten järjestelmään liittyvät tekniset parannukset, kuten parannettu ulkoisten laitteiden hallinta tai uuden DirectX 11:n esittely, takaavat sinulle tehokkaan järjestelmän. Viimeksi mainittu parannus antaa grafiikalle täydellisen tuen ja vastaa siitä, että Windows 7 Ultimaten laajat grafiikkaprosessit toimivat yhä nopeammin. Microsoft Windows Ultimate 7 tukee myös vaihtoehtoisia syöttölaitteita kuten taulutietokoneita ja niihin kuuluvia ominaisuuksia kuten Multi-Touch -monikosketustoimintoa. Win Ultimate 7 -käyttöjärjestelmässä tämän avulla voi suorittaa eri ohjelmia useammallakin sormella samanaikaisesti. Juurikin se, että Windows 7 Ultimaten järjestelmävaatimukset ovat edeltäjäänsä Windows Vistaan verrattuna pienemmät, vaikka sille on tehty lukuisia uudistuksia, puhuu optimointiprosessin puolesta.

Windows 7 Ultimaten tärkeät uudistukset

Käyttöjärjestelmä kuten Win Ultimate 7, jota on optimoitu niin ulkonäön ja varsinkin järjestelmänsä osalta, tarjoaa toki myös lukuisia uusia toimintoja ja ohjelmia. Windows Ultimate 7 -käyttöjärjestelmä tukee parannustensa vuoksi työpanostasi tietokoneella täydellisesti:

 • Device Stages: parempi ulkoisten laitteiden hallinta
 • Problem Steps Recorder: parannettu virhesanomien tallennus
 • ”Kirjastot”: tärkeimmät tiedostokansiot selkeästi Explorer-resurssienhallinnassa
 • Uusi tietoturvakeskus: ”huoltokeskus” palomuurin ja virusskannerin valvontaan
 • Puheentunnistus ja näytönluku: käyttöä on helpotettu käyttäjiä varten, joilla on heikentynyt työkyky
 • Pikaluettelot: nopea tietojen ja ohjelmien käsittely
 • Location Aware Printing: tulosta kätevästi sijainnistasi huolimatta 
 • Remote Desktop Host: etätyöpöytäyhteys

Lisätoimintoja

Windows 7 Ultimatesta on poistettu turhia toimintoja optimointisyistä. Professional-version jälkeen Windows 7 Ultimateen lisättiin puolestaan uusia toimintoja. Näistä mainittakoon Windows Server Domains -palvelintoimialueet ja XP-tila, jonka avulla voit käyttää myös vanhempiakin ohjelmia. Juurikin laajennettujen suoritusmahdollisuuksiensa vuoksi yksinomaan tällä käyttöjärjestelmällä asemat saadaan salattua ”BitLocker”-asemansalausohjelmalla. Microsoft Windows 7 Ultimatesta löytyy myös toiminto, jolla se saadaan käynnistettyä VHD-muodossa virtuaalisista asemista. Järjestelmän kielen voi muuttaa koska tahansa.

Turvallinen käyttöjärjestelmä Windows Ultimate 7

Myös tietoturva on optimoitu Microsoft Windows 7 Ultimatessa. Microsoft Windows Ultimate 7 tarjoaa nyt oletusarvoisesti myös biometrisen tunnistusmenetelmän. Tämän toiminnon avulla voit sisäänkirjautua sormenjäljelläsi tai myöntää esimerkiksi käyttöoikeuksia käyttäjille. Win Ultimate 7 käyttää myös ns. ”valkoista listaa” (Whitelist) hyväkseen esimerkiksi järjestelmäohjelmistonsa kanssa, jolloin niitä ei tarvitse vahvistaa enää toistamiseen. Niin sanotun ”mustan listan” (Blaclist) avulla Windows 7 Ultimatella saa listattua ohjelmia, jotka voidaan käsitellä erikseen niitä suorittaessa. Näin pidät Windows 7 Ultimatella kaikki langat käsissäsi myös kriittisempienkin ohjelmien kanssa. 

Microsoft Windows 7 Ultimate - System requirements

Platform  Windows
Required operating system

 Windows 7 Ultimate

Processor  1-GHz-Prozessor or higher with 32 Bit (x86) or 64 Bit (x64)
Memory  1 GB for 32-Bit or 2 GB for 64-Bit
Hard disk  16 GB for 32-bit-operating system or 20 GB for 64-bit-operating system
Graphics  DirectX 9 with WDDM 1.0 or higher driver
Soundcard  N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Windows 7 Ultimate"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows 7 Ultimate - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat