Windows 7 Professional

Windows 7 Professional
34,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100002-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Windows 7:n tuki päättyi 14.01.2020. Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä Windows Vistan...lisää

Tuotetiedot "Windows 7 Professional"

Windows 7:n tuki päättyi 14.01.2020.

Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä Windows Vistan jälkeen on nimeltään Windows 7 Professional. Niin kuin kaikki Windowsin Professional-versiot, on tämäkin käyttöjärjestelmä, Windows 7 Pro, suunniteltu ammattilaisille ja yrityskäyttöön. Samalla moni asia on muuttunut ja optimoitu niin optisesti käyttöliittymänsä kuin myös itse järjestelmän ja turvallisuudenkin kannalta, mistä esimerkkinä toimii uudistunut Windows-Explorer -resurssienhallinta ja uusi tietoturvakeskus.

Parantunut suorituskyky ja intuitiivinen käytön hallinta

Käyttäjäystävällisyys on Microsoftin yksi peruskysymyksistä ja näin Windows 7 Professional -käyttöjärjestelmän käyttöliittymiä parannettiin – niin itse järjestelmän kuin myös muutamien sovellustenkin. Monet ohjelmat, kuten esimerkiksi Paint ja WordPad, saivat Microsoft Windows 7 Professionalin myötä myös Ribbon-valintanauhan pintaansa, mistä on tullut Microsoft Office 2007:n myötä osa järjestelmän vakiokalustoa. Vistasta tuttu sivupalkki taas on poistettu Windows 7 Professionalista. Pienoisohjelmat voi sijoittaa nyt työpöydällä mielensä mukaan mihin tahansa. Windows 7 Professional -käyttöjärjestelmä toimii nopeammin kuin edeltäjänsä, mikä onkin odotettavissa vähäisempien järjestelmävaatimustensa vuoksi – lukuisista parannuksistaan huolimatta. Windows 7 Pro -käyttöjärjestelmä tuo mukanaan uuden DirectX 11 -rajapinnan, joka takaa grafiikkapuolella paremman suorituskyvyn. Microsoft Windows 7 Pro tukee nyt myös vaihtoehtoisia syöttölaitteita kuten taulutietokoneita erilaisine toimintoineen, mistä hyvänä esimerkkinä mm. monikosketustoiminnot.

Ohjelmistouutuudet käyttöjärjestelmässä Windows 7 Professional

Microsoft Windows 7 Pro ei tarjoa ainoastaan kohennettua suorituskykyä tai parannettua käyttöliittymän ulkonäköä, vaan uudet ohjelmistot ja ominaisuudet auttavat nopeuttamaan ja helpottamaan työsi sujuvuutta:

 • Kirjastot: virtuaaliset kansiot Windows-Explorerissa nopeaan tietojenkäsittelyyn
 • Huoltokeskus: uusi tietoturvakeskus (virusskannerin ja palomuurin valvonta)
 • Puheentunnistus ja näytönluku: sovellus tukee käyttäjiä, joilla on heikentynyt työkyky
 • Device Stages: ulkoisten laitteiden yleisimpien toimintojen esitys 
 • Virheentallennusohjelma: virheraporttien yksityiskohtaiseen protokollointiin
 • Luo kotiverkko automaattisesti
 • Sisällön ja ohjelmien nopeampi löytäminen parannetun Windows-haun avulla

Turvallisuus Windows 7 Professional -käyttöjärjestelmässä

Microsoft Windows 7 Pro -käyttöjärjestelmä ei ole ainoastaan käyttäjäystävällinen ja vahva suorituskyvyltään: Microsoft pitää uuden versionsa myötä tietoturva-asioita yhtä tärkeinä seikkoina. Näin biometrinen tunnistus sormenjälkien avulla kuuluu järjestelmän oletusarvoihin. Windows Vistaan verrattuna käyttäjätili on muokattavissa Microsoft Windows 7 Professionalissa vain osittain. Käyttäjätili pohjautuu systeemiohjelmiston ns. valkoiseen listaan (Whitelist), mitä kautta ohjelmat saavat järjestelmänvalvojan oikeudet automaattisesti. Jos mahdollisten kriittisten sovellusten turvallisuustasoa halutaan nostaa, ne voidaan luetteloida omalle mustalle listalleen. Sovellusta suorittaessa ne käsitellään erikseen, mikä pitää vahvistaa sitä ennen avautuvan ponnahdusikkunan kautta. Pysyäkseen turvattuna järjestelmäsi päivitetään Microsoftin sertifioitujen ajuri- ja korjauspäivitysten uusimmilla versioilla.

Windows 7 Pro on täydellinen käyttöjärjestelmä yritykseesi tai yksityiskäytön haastaviimpiin tarpeisiin. Lisätoiminnot auttavat suojelemaan tietokonettasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Microsoft Windows 7 Pro - System requirements

Platform Windows
Processor 1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64)
Memory 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)
Hard disk 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)
Graphics DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver
Soundcard N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Windows 7 Professional"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows 7 Professional - Arvioinnit
(1)
22.5.2017

ehdottomasti parhain hinta-laatu-suhde toimivaan käyttikseen! nopea toimitus, asiakaspalvelu antaa hyvät ohjeistukset asennukseen ja tarvittaessa jelppaa aktivoinninkin kanssa

vakain windows-käyttis tällä hetkellä ja uskomattomaan hintaan - latauslinkki tuli heti perjantai-illan tilauksen jälkeen, productkey sitten maanantaina - asennus meni näpsäkästi läpi usbilla ja aktivointi microsoftin palvelussa - suosittelen!

Sivu 1 kohteesta 1
Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat