Windows 7 Home Premium

Windows 7 Home Premium
22,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100001-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Windows 7:n tuki päättyi 14.01.2020. Microsoft Windows 7 Home Premium on Home Basic...lisää

Tuotetiedot "Windows 7 Home Premium"

Windows 7:n tuki päättyi 14.01.2020.

Microsoft Windows 7 Home Premium on Home Basic -version laajennettu versio. Molemmat variantit kehitettiin yksityiseen kotikäyttöön. Edeltäjäänsä, Windows Vistaan, verrattuna Windows 7 Home Premium -käyttöjärjestelmä tuo mukanaan monia muutoksia, kuten esimerkiksi käyttöliittymän parannuksen, uusia toimintoja ja ominaisuuksia, suorituskyvyn kohennuksen, sekä turvallisuuteen liittyviä parannuksia. Windows Home Premium 7 -käyttöjärjestelmä tarjoaa käyttöösi ainutlaatuisia sisältöjä, kuten lukuisia mediasovelluksia.

Helppokäyttöinen ja suorituskykyisempi 

Win 7 Home Premium -käyttöjärjestelmä häikäisee modernilla käyttöliittymällään, uusilla ominaisuuksillaan ja lukuisilla parannuksillaan. Näin järjestelmän käyttäjäystävällisyyttä parannettiin entisestäänkin. Esimerkkinä tästä Ribbon-valintanauhan lisääminen tärkeimpiin ohjelmiin, kuten esimerkiksi Windows WordPadiin ja Paintiin. Näin tärkeimmät toiminnot ovat aina näkyvilläsi ja helpottavat niin myös työsi tehokkuutta. Valinnaisten syöttötapojen tukemana Microsoft Windows 7 Home Premium tarjoaa hyödyllisiä lisätoimintoja, kuten Multi-Touch -monikosketustoiminnon, jonka avulla hahmottelu Paintissä onnistuu vaikka monellakin sormella yhtä aikaa. Windows Home Premium 7 -käyttöjärjestelmällä voit sijoittaa työpöydällesi Widget-pienoisohjelmia mielesi mukaan, eikä rajoittautua yhteen ainoaan sivupalkkiin. Näiden optisten parannusten lisäksi Windows 7 Home Premium -käyttöjärjestelmä tuo mukanaan suorituskykyyn liittyviä parannuksia, kuten esimerkiksi DirectX 11 -rajapinnan. Tämä tarjoaa tarvittavan grafiikkatuen järjestelmällesi, mitä mm. laajemmat grafiikkaprosessit tarvitsevat. Yleisesti ottaen Win 7 Home Premium on nopeampi kuin edeltäjänsä Windows Vista, vaikkakin järjestelmälle asetetut vaatimukset ovat verrattaessa pienemmät.

Uusia ohjelmia ja paljon muuta Windows 7 Home Premium -käyttöjärjestelmässä

Microsoft Windows 7 Home Premiumissa on lukuisia uusia toimintoja ja ohjelmia voidaksesi nauttia kaikista käyttöliittymään ja järjestelmän suorituskykyyn tehdyistä parannuksista täydellisesti:

 • Virheentallennusohjelma: virheraporttien protokollointi
 • Uudistunut tietoturvakeskus: palomuuri- ja virustorjunta
 • Device Stages: ulkoisten laitteiden parannettu hallinta
 • Virtuaaliset kansiot Explorerissa: ns. ”Kirjastot” nopeaan tiedonselaukseen
 • Puheentunnistus ja näytönluku: sovelluksen luoma tuki käyttäjille, joilla on heikentynyt työkyky
 • Parannetut tehtäväpalkki- ja esikatseluvaihtoehdot
 • Nopeampi navigointi paremman Windows-haun avulla
 • Kotiverkon yksinkertainen luominen
 • Kosketustoimintotuki

Windows Home Premium 7 -käyttöjärjestelmästä on poistettu tarpeettomia Tehtäväpalkki- ja Explorer-toimintoja lähinnä kehityssyistä. Sen sijaan Win 7 Home Premium tarjoaa uusia toimintoja ja ohjelmia kuten HDTV-tuen tai kirjoittamisen DVD-levylle sekä niiden toiston. Microsoft Windows 7 Home Premiumissa on myös Windows Media Center -multimediaohjelma, joka puolestaan sisältää Windows Media Playerin ja muutamia pelejä.

Turvallinen kotisysteemi Windows 7 Home Premiumilla

Win 7 Home Premium -käyttöjärjestelmä tarjoaa mahdollisuuden käyttää biometrista tunnistusta. Tätä ominaisuutta voidaan käyttää sisäänkirjautumiseen, käyttäjän oikeuksien määrittämiseen tai yleisesti käyttöjärjestelmän käyttöoikeuden tarkistamiseen. Windows 7 Home Premium -käyttöjärjestelmä on näin ollen vain ja ainoastaan sinun käytössäsi ja siten myös erittäin turvallinen. Microsoft Windows 7 Home Premiumin järjestelmäohjelmisto on listattuna ns. valkoiselle listalle (Whitelist), jolloin ohjelmat saavat järjestelmänvalvojan oikeudet suorituksen aikana automaattisesti, eikä tunnistusta tarvitse tehdä toistamiseen. Windows Home Premium 7 - käyttöjärjestelmä pysyy päivitysten ansiosta ajankohtaisena, ja näin myös turvallisena käyttöösi.

Microsoft Windows 7 Home Premium - System requirements

Platform Windows
Processor 1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
Memory 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)
Hard disk 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)
Graphics DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver
Sound card N/A
Lisätietoja sisältävät linkit "Windows 7 Home Premium"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows 7 Home Premium - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat