Windows 10 Pro

Windows 10 Pro
89,95 € 103,99 € (13,5% säästö)

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Microsoft
 • 100007-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • 15–30 minuuttia
Windows 10 Pro on Microsoftin uusi käyttöjärjestelmä, joka on kehitetty erityisesti...lisää

Tuotetiedot "Windows 10 Pro"

Windows 10 Pro on Microsoftin uusi käyttöjärjestelmä, joka on kehitetty erityisesti ammattilaisten ja yritysten käyttöön. Tavanomaisten laitteiden kuten kannettavien ja pöytätietokoneiden ohella Win 10 Pro toimii yhteensopivilla taulutietokoneillakin. Näin Windows Pro 10 tarjoaa toiminnoillaan jokaiselle soveltuvalle alustalle parhaat mahdolliset olosuhteet asiantuntevan käyttäjän tarpeisiin.

Uusi Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä on täydellinen tietokonetuki niin edistyneelle käyttäjälle kuin myös yrityksillekin. Windows Pro 10 -käyttöjärjestelmä loistaa edeltävien ”Pro”-versioiden tapaan käyttäjäystävällisellä ja modernilla käyttöliittymällään. Microsoft Windows 10 Pro mukautuu sen lisäksi jokaiseen laitteeseen ja sen ominaisuuksiin. Mitä Win 10 Pro -käyttöjärjestelmän järjestelmävaatimuksiin tulee, ne ovat lähestulkoon muuttumattomat molempiin edeltäjiinsä, Windows 7 ja 8.1, verrattuna. Sen vuoksi myös hieman vanhemmatkin tietokoneet selviytyvät Windows 10 Pro:sta ongelmitta, mikä on suuri hyöty yrityksille järjestelmää vaihtaessa. 

Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmän uudet ominaisuudet 

Windows Pro 10 tarjoaa käyttäjilleen niin sanottuja ”liiketoiminnan toimintoja” kuten yhteyden muodostamisen palvelimeen (palvelinyhteys / palvelinyhteyden muodostaminen), ryhmäkäytännön hallinnan, BitLocker:in, Internet Explorerin yhteensopivuustilan yrityksille (EMIE), etätyöpöydän, määritetyn käytön 8.1 (Assigned Access, ns. kioskitilan), ja Hyper-V -asiakasohjelman. Näiden ammattilaisille tarkoitettujen toimintojen lisäksi Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä sisältää myös uusia yleisiä ominaisuuksia ja ohjelmia:

 • Cortana: ääniavustaja intuitiiviseen järjestelmän käyttöön
 • Microsoft Edge: uusi verkkoselain korvaa edeltäjänsä Internet Explorerin
 • Kasvojen ja sormenjäljen tunnistus lisäturvaksi (edellyttää yhteensopivaa lisälaitteistoa)
 • Continuum: siirry taulutietokonetilaan käyttääksesi kosketusnäyttölaitteita paremmin
 • Windows Holographic: sovellusalusta sille sopiville HoloLens-älylaseille (lisätty todellisuus)

Win 10 Pro -käyttöjärjestelmä sisältää oletusohjelmat sähköpostia, kalenteria, musiikkia, kuvia ja videoita varten, ja uuden grafiikkaa parantavan DirectX 12:n. Sen lisäksi Microsoft Windows 10 Pro -versiolla on mahdollista muodostaa yhteys pilvipalvelupohjaiseen käyttäjätietojen ja hakemistojen hallintapalveluun, Azure Active Directoryyn. Sen avulla käyttäjät voivat kertakirjautumisen kautta käyttää lukuisia pilvipalvelupohjaisia SaaS-sovelluksia kuten DropBox:ia, Office 365:a ja Concur:ia. 

Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmän toimintouudistukset

Microsoft Windows 10 Pro:n Käynnistä-valikko on uudistettu aivan kuten Home-versiossakin. Se sisältää uuden Tapahtumaruutu-alueen, johon voi koota erinäisiä toimintoja yksilöllisesti. Myös Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmän työpöydälläkin on uusi toiminto, jolla voi luoda monia virtuaalisia työpöytiä erinäisiin käyttötarpeisiin. Microsoft Windows 10 Pro:lla voi myös käyttää Windows-kauppaa yrityksille.

Tietoturva ja tietosuoja

Win 10 Pro -käyttöjärjestelmä tukee FIDO-allianssin Standard 2.0 -verkkotodennusta. Sen mukana esiteltiin myös”Microsoft Hello”, jonka avulla käyttäjän todennus ja sisäänkirjautuminen tapahtuu biometrisesti ilman salasanoja. Mitä tietosuojaan tulee, Microsoft Windows 10 Pro -versio sisältää Enterprise Data Protection -suojan, millä tietojen hallinta onnistuu alustasta riippumatta.

Ammattimainen tietokonetuki Microsoft Windows 10 Pro:n avulla

Tulevaisuudessa Windows tulee toimimaan ainoastaan palveluna, minkä vuoksi muita versioita Windows 10:n jälkeen ei olla suunniteltu. Se ei tarkoita, että Microsoft keskittyisi vain ja ainoastaan järjestelmän optimointiin ja vianmääritykseen, vaan ”Windows-ohjelmisto palveluna” -periaatteen mukaisesti se tulee sisältämään myös uusia ominaisuuksia, jotka eivät olleet ostohetkellä vielä saatavilla. Näin ollen Windows 10:ä tullaan jatkuvasti laajentamaan ja parantamaan.

Microsoft Windows 10 Pro - System requirements

PlatformWindows
Processor1 gigahertz (GHz) or faster processor or SoC
Memory1 gigabyte (GB) for 32-bit or 2 GB for 64-bit
Hard disk16 GB for 32-bit OS 20 GB for 64-bit OS
GraphicsDirectX 9 or later with WDDM 1.0 driver
Display800x600
Lisätietoja sisältävät linkit "Windows 10 Pro"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows 10 Pro - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat