Windows 10 Enterprise LTSB 2016

Windows 10 Enterprise LTSB 2016
Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla!
269,99 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100475-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Windows 10 Enterprise LTSB on Windows 10:n erikoisversio, jonka avulla yritysasiakkaat...lisää

Tuotetiedot "Windows 10 Enterprise LTSB 2016"

Windows 10 Enterprise LTSB on Windows 10:n erikoisversio, jonka avulla yritysasiakkaat voivat luopua toimintopäivityksistä. Se on suunniteltu tietokonejärjestelmiin, jotka edellyttävät palvelupäivityksiä useiden vuosien ajan, mutta eivät käytä monia Windows 10 -ohjelmia. Näihin kuuluvat ATMS, myyntipistejärjestelmät tai lääketieteellisiä laitteita ohjaavat tietokoneet. Tällaisilla tietokoneilla on tyypillisesti vain yksi erityinen ja tärkeä tehtävä. Siksi ne eivät tarvitse ominaisuuspäivityksiä, jotka liittyvät tavalliseen toimistotietokoneeseen. 

Vakaa ja turvallinen käyttöjärjestelmä yrityksille

Tietokoneet, joihin Windows 10 Enterprise LTSB sopii, tarvitsevat erityisen paljon vakautta ja suojaa ulkoisilta uhilta. Käyttöliittymän muutokset ovat kuitenkin näille laitteille yleensä merkityksettömiä. Näistä syistä LTSC- tai LTSB-lisenssimalli estää tietokonetta saamasta muuten yhteisiä ominaisuuspäivityksiä. Vain säännölliset suojauksen takaavat palvelupäivitykset ladataan. Tästä Windows 10 versiosta puuttuvat Apps, Store, Cortana ja Edge. Windows 10 Enterprise LTSB ei sovi päivittäiseen toimistotyöhön. 

Versio, jolla on pitkäaikainen tuki

LTSB tarkoittaa "Long Time Servicing Branch" (pitkäaikaisen palvelun haara), koska se on Windows-käyttöjärjestelmien haara, jota tuetaan jopa 10 vuotta. Näistä vuosista 5 ovat vakioaikaa, ja lisäksi 5 vuotta voidaan ostaa jatkona. Tämän palvelukeskuksen nimi muuttuu "Long Term Servicing Channel" (LTSC, eli nimitys vaihtuu haarasta kanavaksi) vuonna 2018/2019. Toisin kuin toimistoissa yleinen ”Puolivuotinen huoltokanava” ei LTSC kata mitään ominaisuuspäivityksiä. Sen sijaan käyttöjärjestelmän uusi LTSC-versio ilmestyy kahden tai kolmen vuoden välein. Käyttäjät voivat päivittää tai pysyä alkuperäisen versiossaan jopa 10 vuoden ajan. Yhtiön IT-henkilöstön työmäärä voidaan minimoida Windows 10 Enterprise LTSB:n avulla.

Trimmattu käyttöjärjestelmä ilman tarpeettomia sovelluksia

Jokainen uusi Windows 10 Enterprise LTSB -versio tukee kaikkia uusia prosessoreja. Tämä varmistetaan "Standard Silicon Support Policy" -ohjelmalla, jota käyttävät vakiintuneet käyttöjärjestelmien valmistajat. Tässä mielessä tulee aina olemaan versio tästä liiketoiminta käyttöjärjestelmästä, joka soveltuu uusille prosessoreille. Pohjimmiltaan LTSB-versiolla on samat ominaisuudet kuin Windows 10 Enterprise -ohjelmiston puolivuosittaisen huoltokanavan versioilla. Mukana ei kuitenkaan ole sovelluksia, joita on toimistokäyttöön suunnitelluissa tietokoneissa - kuten Outlook Mail, Calendar, OneNote, Weather tai News. Windows 10 LTSC lisää näin koneiden ohjaukseen, puhelinjärjestelmiin, sulautettuihin järjestelmiin pankkiautomaateissa tai kioskeissa toimivien tietokoneiden suorituskykyä. 

Päivitetty lisensointimalli

Joskus Windows 10 Enterprise LTSB 2019 kutsutaan myös nimellä "Windows 10 1809". Tämä selkeyttää alan ammattilaisten päätöksentekijöitä monien erilaisten Windows 10 -versioiden joukossa. Lisäksi pitäisi tietää, että Windows-valmistajan 2018 ovat tilausmallit ”Current Branch” ("Nykyinen haara") ja ”Current Branch for Business” ("Nykyinen haara liiketoiminnalle") on yhdistetty ”Semi-Annual Channeliksi” ("Puoli-vuotiseksi kanavaksi”). Samanaikaisesti LTSB:stä tuli nimeltään LTSC. Pitkäaikaisen palvelun periaate pidetään kuitenkin edelleen. Harvemmat päivitykset merkitsevät vähemmän muutoksia, jotka mahdollisesti horjuttavat tietokonejärjestelmää. IT-henkilöstöllä on vähemmän yleiskustannuksia ja he voivat käyttää työaikaa muihin tehtäviin. Pienempi sovellusten määrä merkitsee, että harvemmat yksittäiset ohjelmistovirheet voivat kaataa koko järjestelmään. Tämä tekee Windows 10 Enterprise LTSC:stä tehokkaan käyttöjärjestelmän tietokonejärjestelmiin, jotka ovat tärkeä osa IT-järjestelmien työtä.

Prosessori 1 GHz: n prosessori, x86- tai x64-prosessorit ja SoCit
Työmuisti 1 Gt (32-bittinen), 2 Gt (64-bittinen)
SVGA-grafiikkakortti (32 bittiä pikseliä kohden)
Äänikortti tarkentamaton
Kiintolevyasema 16 Gt (32-bittinen), 20 Gt (64-bittinen)
Näytön tarkkuus vähintään 800x600 pikseliä, suositeltu tarkkuus vähintään 1366x768 pikseliä
Trusted Platform Module (TPM) - vaaditaan
UEFI Secure Boot - tarvitaan

Lisätietoja sisältävät linkit "Windows 10 Enterprise LTSB 2016"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat