Windows 10 Education

Windows 10 Education
64,99 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100549-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Windows 10 Education koulujen ja oppilaitosten tukena Windows...lisää

Tuotetiedot "Windows 10 Education"

Windows 10 Education koulujen ja oppilaitosten tukena

Windows 10 Education -käyttöjärjestelmä on Microsoftin maailmanlaajuisesti tärkein käyttöjärjestelmä kouluihin ja muihin oppilaitoksiin. Ohjelmisto perustuu Windows 10 Pro Business liiketoimintaversioon ja tuo hyödyllisiä ominaisuuksia luokkahuoneeseen ja opetuksen suunnitteluun. Tämä luo tutun ja helppokäyttöisen oppimisympäristön, jonka avulla voit optimaalisesti valmistautua eri oppituntien tehtäviin ja taata niiden turvallisuuden.

Käytä Windows 10 Education in uusia ominaisuuksia

Windows 10 Education sisältää uusia ominaisuuksia, kuten kaikki Windows 10:n versiot. Erityisesti olemme yksinkertaistaneet ohjausta ja käyttöä tietokoneilla, kannettavissa tietokoneissa ja muissa kannettavissa laitteissa, sekä älypuhelimissa ja tableteissa, joissa on kosketusnäyttö. Älykkään käynnistysvalikon ansiosta kaikenlaiset sovellukset voidaan lajitella ja näyttää omien mieltymysten mukaan. 

Virtuaalisten työasemien periaatteen vuoksi Windows 10:llä toimiminen ei enää tapahdu yhdellä käyttöliittymällä. Tämä auttaa opettamisessa, opetusmateriaalien hahmottamisessa ja omien materiaalien helpommassa käsittelyssä. Cortana-puheavustaja on käytettävissä kuten muissakin Windows 10 versioissa.

Ohjelmiston lisensointi on mahdollista sekä kokonaiselle koululle että yksittäisille opettajille. Käyttöjärjestelmää voidaan käyttää yksittäisissä laitteissa, joita opettaja hyödyntää opetuksessa. Laitteesta riippumattoman käytön kauaskantoisuutta ja kattavuutta varten tarjotaan täysi etäpöytätietokoneen tuki. 

Windows 10:n versio laitevahdilla on kattavasti turvallinen. BranchCache-sovellus optimoi verkossa tapahtuvan liikenteen, mikä on erityisen hyödyllistä suurissa kouluissa, joissa käytetään useita erilaisia laitteita. Windows-to-go -tuki mahdollistaa käyttöjärjestelmän hyödyntämisen muistitikulla tai muulla tallennusvälineellä.

Ero muihin Windows 10 -versioihin

Pohjimmiltaaon Education, kuten Enterprisekin, verrattavissa Windows 10 Prohon. Tämä sopii pienille yrityksille, jotka tarvitsevat toimivan verkon nopealla ja turvallisella tiedonsiirrolla. Nämä tarpeet syntyvät myös kouluissa, yliopistoissa ja muissa oppilaitoksissa. 

Ilman erityisiä sovelluksia koulutukseen on ohjelmisto Education identtinen Enterprisen kanssa. Se eroaa Prosta pääasiassa seuraavien ominaisuuksiensa johdosta:
- BranchCache
- Aloitusnäytön hallinta ryhmille
- AppLocker ei-toivottujen taustaohjelmien estämiseksi
- Direct Access

Direct Access varmistaa ulkoisten käyttäjien turvallisen ja toimivan pääsyn yritysverkkoon älypuhelinten ja muiden laitteiden kautta. Tämä on hyödyllistä myös kouluille ja yliopistoille, jos opettajat haluavat käyttää sisältöä koulun verkosta kotona. Lisäturvallisuusominaisuutena Windows 10 Education kuten Prokin tarjoaa BitLocker-ominaisuuden, joka mahdollistaa kovalevyjen salauksen.

"Windows as a Service” palvelulla hyödyt kattavasta tuesta

Yleisesti uusi Windows 10 -perheessä on käsite "Windows as a Service" (Windows palveluna). Microsoftin kehittäjät tarjoavat näitä uusia ominaisuuksia säännöllisin väliajoin, jolloin vältytään suurilta päivityksiltä tai keskitetyiltä siirtymisiltä uusiin versioihin. Ominaisuudet kattavat laajan valikoiman tietoteknisiä toimintoja, joita tarjotaan joskus lisävarusteina. Tämä sallii opettajien ja muiden Windows 10 Educationin käyttäjien vapaasti valita, millä ominaisuuksilla he haluavat järjestää oppituntinsa.

Parempia opetuskokemuksia erityisillä sovelluksilla

Windows 10 Education -käyttäjillä on mahdollisuus mukauttaa sovelluksia riippumatta Microsoftin ominaisuuksista,. Tavallisten Appstores-sovellusten lisäksi Microsoftilla on valmiita sovelluksia, jotka on suunnattu oppilaitoksille. Erityisesti on mainittava Minecraftin erityisversio, jolla edistetään kaikenikäisten opiskelijoiden luovuutta, järjestelykykyä ja viestintää. 

Toinen esimerkki on Microsoft MakeCode, jolla nuoretkin oppilaat oppivat ohjelmoinnin niksit. Puhtaan ohjelmoinnin lisäksi katetaan aloja kuten mekaniikka, tekniikka ja koneenrakennus. Education on suunniteltu erityisesti tähän. Monet sovellukset eivät ole kaupallisia.

Alusta Windows
Windows 10 -käyttöjärjestelmä
Suoritinprosessori tai SoC vähintään 1,0 GHz
Työmuisti: 1,0 Gt (32-bittinen versio), 2,0 Gt (64-bittinen versio)
Kiintolevytila: 16 Gt (32-bittinen versio), 20 Gt (64-bittinen versio)
Näytönohjain: DirectX 9 tai uudempi (WDDM 1.0 -ohjaimella)
Äänikortti: tarkentamaton

Lisätietoja sisältävät linkit "Windows 10 Education"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows 10 Education - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat