Microsoft Sharepoint Server 2016

Microsoft Sharepoint Server 2016
5 699,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100440-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Jotta kaikentyyppinen sisältö voidaan organisoida helposti käyttäjien saataville, SharePoint...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Sharepoint Server 2016"

Jotta kaikentyyppinen sisältö voidaan organisoida helposti käyttäjien saataville, SharePoint Server 2016 noudattaa yksinkertaista verkkosivujen navigointimallia. Muut työntekijät voivat esimerkiksi jäsennellä ja hakea helposti jokaista sisältöä, jonka asetat saataville tätä kautta. Kun ihmiset ovat nykyisin tottuneet verkkosivustoihin, niiden sisältökokoelmiin navigoiminen on yleensä erittäin helppoa. Yksittäinen verkkosivusto on jaettavissa SharePoint Server 2016 -standardiversion avulla useisiin pieniin alasivustoihin. Tämän ansiosta on helppo luoda selkeä puurakenne kaikenlaiseen sisällön järjestämiseen. Tätä etua voidaan hyödyntää myös pienemmissä ryhmissä, koska tiedot on selkeästi esitelty ja saatavilla hankkeiden aikana.

SharePoint Server 2016 tarjoaa mahdollisuuden lajitella sisältökokoelmia verkkosivustoilta tiettyjen sisältöjen mukaan. Tämä helpottaa dokumenttikirjastojen luomista, kuvien näyttämistä tai Wikipedian kaltaisten tietokantojen luomista tietämyksen ja informaation pohjalta. Myös tehtävälistat tai kalenterit ovat kiinnostavia yrityksen henkilöstön kannalta. Kokouksissa SharePoint Server 2016 tarjoaa lisäksi mahdollisuuden avata omia keskustelufoorumeita, jotta yrityksen sisäisistä (tai myös sen ulkopuolisista) ajankohtaisista tapahtumista voidaan keskustella asianmukaisesti. Periaatteessa ohjelmisto käsittelee erittäin monia erilaisia ​​tehtäviä. Loppujen lopuksi yrityskohtainen käyttötapa määrittää, mihin SharePoint Server 2016:a viime kädessä käytetään.

Sisältökokoelmien luominen verkkosivujen muotoon ei edellytä laajaa kokemusta. Jopa monimutkaiset projektit voidaan valmistella tarjottavien mallien avulla vain muutamalla vaiheella. Tämän edellytyksenä on, että järjestelmänvalvoja myöntää oikeudet. Kun tämä este on ylitetty, kaikki työntekijät, joilla on tarvittavat oikeudet, voivat tuottaa SharePoint-kokoelmia. Mallit sisältävät tyhjiä verkkosivuja tai tiimisivustoja, joissa on valmiita kirjastoja, työtiloja dokumentteja varten, kokoushuoneita, yrityksen sisäisiä ja ulkoisia ​​blogeja ja paljon muuta. Monien eri mallien ansiosta SharePoint Server 2016 mahdollistaa työntekijöille helpon alkuunpääsyn lyhyessä ajassa. Yhteys Office 365:een helpottaa myös olemassa olevien tietojen ja dokumenttien integrointia.

Lisäksi SharePoint Server 2016:n käyttöönotto mahdollistaa malliluetteloiden liittämisen ulkoisiin tehtäviin. Voit esimerkiksi luoda malleja lehdistötiedotteita varten tai julkaista mallin uutisviestiä varten. Lehdistöosaston työntekijät pääsevät näin nopeasti käsiksi kaikkiin tarvittaviin resursseihin, kuten formaattimalleihin, sisältöihin jne. Näiden tietojen löytämiseksi ohjelmisto on varustettu hakutoiminnolla. Työntekijät voivat siten etsiä tiettyjä tietoja ja tietotyyppejä, jotta he voivat saada tarvitsemansa tiedot nopeammin. Kaikkien tähän mennessä lueteltujen tehtävien suorittamiseen käy mikä tahansa verkkoselain, kuten Microsoft Edge, Google Chrome tai Mozilla Firefox.

SharePoint Server 2016:ssa web-suunnittelijoilla on mahdollisuus hienosäätää verkkosivujen suunnittelua niin, että käyttäjä ei enää huomaa yhteyttä SharePointiin. Tämä myös mahdollistaa sellaisten sisältökokoelmien luomisen, joissa on elementtejä kulloisenkin yrityksen yritysidentiteetistä. Tämä on hyödyllistä, kun tiettyjä elementtejä on tarkoitus tarjota asiakkaiden ja muiden vierailijoiden käyttöön. Kokenut web-designer voi helposti muuttaa värejä, muotoja, fontteja & muuta ja mukauttaa ne yrityksen erityisiin tarpeisiin.

CPU: Intel tai AMD-CPU 64-bittisellä tuella, vähintään neljä CPU-ydintä

RAM: sovelluksesta riippuen vähintään 16 GB - 24 GB RAM

Kiintolevy: vähintään 80 GB järjestelmäasemalle, lisäksi 100 GB per lisäasema tiedon tallentamiseen

Verkko: vähintään 1 Gbit/s siirtonopeus palvelimelta kaikkiin ulkoisiin laitteisiin

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Sharepoint Server 2016"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Sharepoint Server 2016 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat