Microsoft Office 365 ProPlus

Microsoft Office 365 ProPlus
169,99 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100476-FI
  • Uusi
  • 1 vuodeksi
  • Kaikki kielet
Microsoft Office 365 ProPlus - tuotekuvaus Microsoftin ohjelmistopaketti sisältää kaiken, mitä...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Office 365 ProPlus"

Microsoft Office 365 ProPlus - tuotekuvaus

Microsoftin ohjelmistopaketti sisältää kaiken, mitä nykyaikainen toimisto tarvitsee: Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, Access 2016, Publisher 2016, OneNote 2016 ja Outlook 2016, kaikki paikallisesti asennettavina versioina. Office 365 -palveluiden käyttäjät saavat saumattomasti kaikki päivitykset heti julkaisemisen jälkeen, joten tietoturva pysyy aukottomana. Tietosuoja, tietoturva ja yhteensopivuus ovat olleet Microsoft Office 365 ProPlus in painopisteinä.

Yritykset hyötyvät turvallisten datakeskusten fyysisestä turvallisuudesta ja johdonmukaisesta tietojen salauksesta sekä Exchange Online Protection -toiminnosta, joka suojaa kriittisiä tietoja mahdollisimman tehokkaasti haitallisilta ohjelmistoilta. Järjestelmänvalvojilla on aina täysi määräysvalta Office 365 -ympäristöstä sen laajan ja integroidun valvontatoiminnon ansiosta. Käytämme multifaktoriaalista todennusta, sisäänrakennettua mobiilihallintaa ja Office 365 Cloud App Securityä.


Työskentele Microsoft Office 365 ProPlus -ohjelmiston avulla milloin ja missä tahansa

Ei väliä, oletko matkalla vai kotitoimistossa. Laajan tietojen jakamisen ja tallennusominaisuuksien sekä 1 TB henkilökohtaisen pilvitallennustilan ansiosta tärkeät asiakirjat ovat aina käytettävissä, kun niitä tarvitaan. Office-paketti on helppo muokata milloin ja missä tahansa, ja jokaiselle käyttäjälle on mahdollisuus asentaa tehokkaat Office-työkalut 5 tietokoneeseen, tablettiin ja älypuhelimeen.

Jaettuja kannettavia tietokoneita ja päätelaitteita voidaan konfiguroida kätevästi useille käyttäjille, joilla on yhteinen tietokoneaktivointi (SCA). Myös Microsoft Sway -työkalu on hyödyllinen, koska sen avulla käyttäjät voivat luoda interaktiivisia esityksiä ja raportteja nopeasti ja jakaa ne asiakkaiden, työtovereiden ja esimiesten kanssa selaimen kautta.


Helpompi siirtyminen Microsoft FastTrack –ohjelmistolla

Hankkiessasi vähintään 50 Microsoft Office 365 ProPlus -lisenssiä hyödyt myös automaattisesta pääsystä Microsoftin FastTrack-palveluihin. Yritykset hyötyvät testatuista työkaluista, resursseista, menetelmistä ja asiantuntijoista, jotka auttavat heitä siirtymään uuteen Office 365:een. Henkilökohtaistettu tuki sisältää sekä verkkotuen että Microsoftin FastTrack-teknikoiden avun saumattoman siirron varmistamiseksi.

 

Jokaiseen tarpeeseen soveltuva lisenssimalli

Tilausmalli on joustavuutensa vuoksi hyödyllinen yrityksille. Laskutus voi tapahtua joko kuukausittain tai vuosittain. Office 365 ProPlus -ohjelmiston vuosittaiset ja kuukausittaiset lisenssit ovat saatavana myös viranomaisten ja oppilaitosten erikoislisenssimallistossa.

Huomautus: Access ja Publisher voidaan asentaa vain Windows-tietokoneeseen.

Alusta Windows
Käyttöjärjestelmä Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016
Prosessori x86-bittinen tai x64-bittinen prosessori 1 GHz (minimi)
Työmuisti Vähintään 2 GB
Grafiikkakortti DirectX 10-yhteensopiva grafiikkakortti grafiikkakiihdytykseen
Äänikortti tarkentamaton
Kiintolevy Vähintään 3 GB tilaa asennukselle.
Näyttö 1024 x 768 pikseliä (minimi), 1980 x 1080 pikseliä (tai korkeampi, suositellaan)
.NET-Versio Versio .NET 3.5 (Minimi), täydelliseen toimivuuten .NET 4.0, 4.5 tai 4.6 CLR
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Office 365 ProPlus"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Office 365 ProPlus - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat