Microsoft Visual Studio 2019 Professional

Microsoft Visual Studio 2019 Professional
Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla!
399,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100536-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Englanti
  • 15–30 minuuttia
Mukavaa ohjelmointia Visual Studio 2019 Professionalilla Visual Studio 2019 Professional on...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Visual Studio 2019 Professional"

Mukavaa ohjelmointia Visual Studio 2019 Professionalilla

Visual Studio 2019 Professional on älykäs apulainen ohjelmien kehittämiseen. Siinä yhdistyvät suositun Visual Studio 2017 -ohjelmiston ominaisuudet ja hyödylliset uudet toiminnot. Tällä tavalla käyttäjä voi kirjoittaa tehokkaasti koodia ja etsiä mahdollisia vikoja. Tässä voidaan käyttää lukuisia eri ohjelmointikieliä. Hankkimalla Visual Studio 2019 Professionalin kehittäjät ja yritykset saavat aikaan integroidun kehitysympäristön, joka kattaa erilaisia alustoja.

Helpompi yhteistyö ja KI-toiminnot

Visual Studion päivitetyssä versiossa navigointi sujuu helposti, ja se auttaa muun muassa näkövammaisia kehittäjiä. Lisäksi sen optimoinnit ovat parempia kuin ohjelmiston aiempien versioiden. Ohjelman johdonmukaisen jatkokehittämisen puitteissa uudistettiin lisäksi ratkaisun latauksia ja versioita. Virheenkorjaus tehokkaan ohjelmoinnin tärkeänä työkaluna tarjoaa nyt myös enemmän mahdollisuuksia. Live Share tekee reaaliaikaisesta tiimityöskentelystä entistäkin yksinkertaisempaa ja tuottavampaa: Tähänastisia toimintoja yhteiseen työskentelyyn ohjelmointikoodin parissa on laajennettu ja parannettu. Jotta sekä tiimien että yksin työskentelevien kehittäjien työstä saataisiin tuottoisampaa, Visual Studio 2019 Professional sisältää nyt IntelliCode-toiminnon. Se tukee kehittäjien työtä älykkäillä ja taiteellisilla ratkaisuilla, jotka tekevät ehdotuksia koodin laadun parantamiseksi. Jotta käyttäjä pystyy käyttämään sopivaa kieltä jokaisessa projektissa, kehitysympäristö tukee edelleen sekä vanhempia ohjelmointikieliä, kuten C tai C++, että uudempia, kuten C#.

Kehitä ratkaisuja eri alustoille

Visual Studio 2019 Professionalin hankinta mahdollistaa ratkaisujen kehittämisen eri alustoille. Ohjelmisto luo vakuuttavia ympäristöjä erilaisille sovellustoiveille. Sekä yksin että tiimissä voidaan sen avulla kehittää helposti myös mobiiliratkaisuja. IDE Visual Studio tarjoaa useita työkaluja sovellusten koodin parantamiseen. Natiivisovellusten kehittäminen onnistuu rajoituksitta niin iOS-, Android- kuin Windows-järjestelmiin. Siten koodeja ja virheenkorjauksia voi jakaa tiimin kanssa. Tietokoneille, mobiililaitteille tai verkkoon ohjelmoitujen sovellusten perustana voidaan käyttää jo aiemmin käytössä olleita sovelluksia. Jo kirjoitetun koodin liittäminen onnistuu Visual Studiossa ongelmitta.

Ammattikäyttöön suunniteltuja kehitystyökaluja pieniin ja keskisuuriin yrityksiin

Yritykset, jotka päättävät hankkia Visual Studio 2019 Professional -ohjelmiston, saavat mahdollisuuden muun muassa erittäin tuottoisaan tiimityöskentelyyn. Kehitysympäristön tehokkaiden toimintojen avulla työntekijät saavat lukuisia tietoja näkyviin suoraan koodiin. Näin tehdyt muutokset näkyvät läpinäkyvinä ja henkilön mukaan ryhmiteltyinä. Myös koodiviittaukset ja suoritetut testit löytyvät nopeasti. Visual Studio tarjoaa vielä lisää hyödyllisiä toimintoja, kuten suunnittelutyökaluja Agile-projekteihin ja havainnollisiin kaavioihin. Visual Studion käyttöoikeuden hankinnan myötä saa käyttöönsä luonnollisesti myös tulevat päivitykset ja virheenkorjaukset, joten kyseessä on ohjelmisto, johon investoiminen kannattaa pitkällä aikavälillä.

Osta Visual Studio 2019 Professional

Pienet yritykset ja ammatinharjoittajat hyötyvät merkittävästi Visual Studion kaltaisista ohjelmointiapuvälineistä. Lizengolta lataat ohjelmiston vaivatta. Se sisältää kaikki alkuperäisten käyttöoikeuksien edut. Tarjolla on kattava käyttötuki. Lizengon tiimi vastaa mielellään kysymyksiin jo ennen ostoksen tekemistä, jos et esimerkiksi ole varma, mikä ohjelmisto vastaa parhaiten tarpeitasi. Kun olet ladannut ohjelman ja syöttänyt mukana tulleen lisenssiavaimen, Lizengon osaavat työntekijät auttavat tarvittaessa Visual Studio 2019 Professional -ohjelmiston asentamisessa.

Käyttöjärjestelmät:
Windows 10 alkaen versiosta 1507 
Windows Server 2016
Windows 8.1 päivityksellä 2919355
Windows Server 2012 R2 päivityksellä 2919355
Windows 7 päivityksellä SP1 

Suoritin: 
 väh. 1,8 GHz, tuplaydintä suositellaan

Keskusmuisti: 
vähintään 2 Gt, suositus 4 Gt 

Kiintolevytila:
asennetuista toiminnoista riippuen jopa 130 Gt 

Näytönohjain:

Tarkkuus vähintään 1280 x 720, suositus 1366 x 768 kuvapistettä

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Visual Studio 2019 Professional"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Visual Studio 2019 Professional - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat