Microsoft Visual Studio 2017 Pro

Microsoft Visual Studio 2017 Pro
309,95 €

sis. alvin

Kieli:

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100046-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Visual Studio Professionalin avulla voit kirjoittaa ja julkaista ohjelmia valitsemallasi...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Visual Studio 2017 Pro"

Visual Studio Professionalin avulla voit kirjoittaa ja julkaista ohjelmia valitsemallasi ohjelmointikielellä. Microsoft Visual Studio Pro 2017 sisältää tuen vanhemmillekin kielille, kuten C tai C++, tai ajankohtaisemmille varianteille, kuten C# ja verkkokielille tai jopa Applen omalle iOS-järjestelmille tarkoitetulle Metal-ohjelmointikielellekin.

Kaikki yhdestä paikasta

Visual Studio Professionalilla säästät muiden työkalujen hankinnan. Voit luoda sovelluksia ja valmiita ohjelmia suoraan Microsoft Visual Studio Pro 2017:lla ja käyttää siihen sisältyvää tarkkaa virheenkorjaustoimintoa sen jälkeen. Virheenhaku helpottuu sen vuoksi ja säästät aikaa niin sovelluksenkehityksessä kuin myös ratkaisevien virheiden etsinnässäkin.

Testaa valmiit sovellukset suoraan Microsoft Visual Studio Professional 2017:ssa ja työstä niitä vaihe vaiheelta kohti julkaisuvalmiita tuloksia. Käytä hyväksesi myös parannettua versiotarkistusmekanismia tarkistaaksesi sovelluksesi kaikki komponentit ja takaaksesi mutkattoman yhteistyön käyttämällä Microsoft Visual Studio Professional 2017:a.

Muokkaa vastaamaan tarpeitasi

Visual Studio Professionalin perusversiota voit muokata jopa itse. Ohjelmoi laajennukset itse omatoimisesti ja luo sen myötä Visual Studio Professionalin versio, joka vastaa tarpeitasi kaikilla osa-alueilla. Voit valita jo asennustilanteessa mitä ominaisuuksia tarvitset töitäsi varten. Säästä niin Visual Studio Professionalin tallennuskapasiteetteja ja saat luotua siten myös alhaisemmat järjestelmävaatimuksetkin.

Tiimissä työskentely helpottuu

Microsoft Visual Studio Professional 2017:n myötä saat käyttöösi parannetun Team Explorer -toiminnon. Voit hallinnoida Microsoft Visual Studio Pro 2017:n avulla tehtäviä ja osoittaa tietyt tehtävät yksittäisille työryhmän henkilöille. Microsoft Visual Studio Pro 2017 sisältää myös näkymän, jonka avulla voit seurata kehityksen etenemistä pystyäksesi toimittamaan valmiin ratkaisun aikataulujen mukaisesti - tai tarvittaessa myös muokata aikataulua suoraan Visual Studio Professionalista käsin.

 

Jotta samanaikainen työskentely Microsoft Visual Studio Professional 2017:ssa toimisi menestyksekkäästi Team Explorer sisältää parannetun versionhallinnan. Sen avulla pidät huolta siitä, että kaikilla työryhmän jäsenillä on ohjelman sama versio käytössään. Suurempien ryhmien työn yksinkertaistaminen tapahtuu Microsoft Visual Studio Professional 2017:lla selvästi vaistomaisemmin.

Ympäristö: Windows

Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 7 SP1, Windows Server 2012 R2, Windows 8.1, Windows Server 2016 tai Windows 10 (versiosta 1507 eteenpäin)

Suoritin: vähintään 1,8 GHz Dual-Core prosessori

Työmuisti: vähintään 2

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Visual Studio 2017 Pro"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Visual Studio 2017 Pro - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat