Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise

Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise
2 999,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100537-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Englanti
Visual Studio 2019 Enterprise: Kehitysympäristö kaikenkokoisille tiimeille Visual Studio...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise"

Visual Studio 2019 Enterprise: Kehitysympäristö kaikenkokoisille tiimeille

Visual Studio 2019 Enterprise -kehitysympäristössä valmistuvat monimutkaisetkin yrityssovellukset. Päästä päähän -ratkaisun Enterprise-versio sopii erityisesti suuremmille yrityksille tai ohjelmistotiimeille. Se vakuuttaa suurella valikoimalla työkaluja ohjelmien suunnitteluun ja tarkistamiseen. Visual Studio on lisäksi yhdistettävissä erilaisiin palveluihin ja tilauksiin, niin että jokainen yritys voi luoda itselleen juuri tarvitsemansa kehitysympäristön. Visual Studio 2019 Enterprisen ostaminen tarkoittaa integroidun ratkaisun valitsemista, joka selviää tiukoistakin laatu- ja skaalattavuusvaatimuksista.

Laitteiden välisten sovellusten kehittämiseen ja testaamiseen

Visual Studio 2019 Enterprisen hankinnan myötä saat samalla Visual Studio -ohjelmiston myös Macille. Siten syntyvät nopeasti ja yksinkertaisesti myös verkkosovellukset ja ohjelmistot mobiililaitteille. Visual Studio 2019 Enterprisen kaltainen kehitysympäristö auttaa kehittäjiä käyttämään enemmän aikaa koodaukseen ja vähemmän virheidenkorjaukseen. Ohjelma sisältää joukon komponenttitestejä koodaukseen ja mahdollistaa testien automaattisen suorittamisen koodin kirjoittamisen aikana. Testitulokset on mahdollista visualisoida reaaliajassa. Näin varmistetaan koodin yhteensopivuus arkkitehtonisten riippuvuussääntöjen kanssa.

Visual Studio Enterprise voi tarvittaessa tarjota myös kattavan DevOps-työkaluketjun, joka kattaa esimerkiksi automatisoidut CI-/CD-putket. Ohjelmiston testien harkitun suunnittelun avulla esimerkiksi ongelmien perimmäinen syy ymmärretään nopeammin ja paremmin, jolloin viatkin saadaan korjattua nopeammin. Näin voidaan hallinnoida määrätietoisesti manuaalisia ja tutkimustarkoituksessa suoritettuja testejä. Myös kuormitustestien yksinkertainen integrointi kehitysprosessiin on hyödyllinen toiminto, joka mahdollistaa rajattoman määrän näennäiskäyttäjiä. Laajennetut virheenkorjaus- ja diagnoosityökalut mahdollistavat virheiden löytämisen kehitettävistä työpöytä-, verkko-, pilvi- ja mobiilisovelluksista. Erityisenä jujuna on IntelliTrace-työkalu historialliseen virheenkorjaukseen. Se tukee tiimejä ongelmatilanteissa, jotka muuten olisivat vaikeasti toistettavissa. Code Mapin avulla onnistuu lisäksi visuaalinen virheenkorjaus sovelluksista, jotka tekevät riippuvuuksista ymmärrettäviä myös erittäin suurissa koodikannoissa.

Erittäin tuottoisaa ohjelmointia moderneissa ohjelmistoissa

Visual Studio 2019 -ohjelmistoa kehittäessään yhdysvaltalainen valmistaja pyrki luomaan nopean ja luotettavan tuotteen, jonka käyttö on hyvin yksinkertaista. Lisäksi otettiin mukaan monia Visual Studio 2017:n suosittuja ja hyviksi todettuja toimintoja. Silti käyttäjät voivat odottaa lisää mahdollisuuksia ja entistäkin vakaampia toimintoja. Näin optimointeja ja navigointia saatiin parannettua entisestään. Myös virheenkorjaus on saanut lisäarvoa. Visual Studio 2019 edustaa nopeita ratkaisujen latauksia ja versioita. Lisäksi tämän kehitysohjelmiston käyttäjät voivat hyödyntää laajempia mahdollisuuksia yhteistyöhön tiiminä. Muun muassa Live Share -toiminto helpottaa useiden ohjelmoijien onnistunutta reaaliaikaista yhteistyötä. Lisäksi digitaalisten avustajien tulee auttaa yksittäisiä kehittäjiä ja tiimejä. Tärkeä osa tätä toimintoa on IntelliCode. Se esittää itsenäisesti tuottavia ehdotuksia kirjoitetun koodin parantamiseksi.

Osta Visual Studio 2019 Enterprise lataamalla

Lizengon kautta yritykset voivat hankkia alkuperäisiä ohjelmistoja helposti ja turvallisesti. Suojatun yhteytemme kautta ohjelman voi ladata suoraan. Lisäksi saat luonnollisesti sopivat lisenssiavaimet sekä perusteellisen neuvonnan. Muutoin Visual Studio 2019 -ohjelmistoa pidetään jatkuvasti ajan tasalla pienemmillä ja suuremmilla päivityksillä. Täyden version ostaminen oikeuttaa luonnollisesti kaikkien huolto- ja toimintopäivitysten vastaanottamiseen. Tässä yhteydessä ohjelmiston valmistaja pyrkii yhä enemmän huomioimaan käyttäjiltä saadun palautteen. Näin kehitysympäristö on suunnattu vahvasti ohjelmoijien todellisiin tarpeisiin. Ennen ostopäätöstä tulee huomioida, että Visual Studio Professional on suunnattu pienille yrityksille ja ammatinharjoittajille. Enterprise-versio sen sijaan kattaa kaikenkokoisten yritysten tarpeet ja erottuu hiotuilla toiminnoillaan. Jos sinulle jää vielä kysyttävää Visual Studio 2019 Enterprise -ohjelmistosta, voit ottaa yhteyttä Lizengon tiimiin useilla eri keinoilla.

Käyttöjärjestelmät:

Windows 10 versio 1507 tai uudempi
Windows Server 2016
Windows 8.1 päivityksellä 2919355
Windows Server 2012 R2 päivityksellä 2919355
Windows 7 SP1 uusimmilla päivityksillä

Suoritin:

1,8 GHz tai tehokkaampi

Keskusmuisti:

vähintään 2 Gt RAM-muistia

Kiintolevytila:

asennetuista toiminnoista riippuen jopa 130 Gt

Näytönohjain:

Tarkkuus vähintään 1280 x 720, suositus 1366 x 768

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat