Microsoft SQL Server 2017 Standard

Microsoft SQL Server 2017 Standard
699,99 €

sis. alvin

Kieli:

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100362-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
SQL Server 2017 Standard - helppoa tietokantojen hallintaa SQL Server 2017 Standard Tietojen...lisää

Tuotetiedot "Microsoft SQL Server 2017 Standard"

SQL Server 2017 Standard - helppoa tietokantojen hallintaa

SQL Server 2017 Standard Tietojen turvallinen hallinta palvelimen ja pilvipalvelun välityksellä

Ammattimainen tietojen hallinta on erittäin tärkeää muutenkin kuin liiketoiminnallisissa tarkoituksissa henkilöstöhallinnosta myyntiin. Verkkopohjaisilla SQL-ratkaisuilla on huomattava vaikutus verkkosivujen käyttömahdollisuuksiin, ja ne mahdollistavat esimerkiksi tietueiden helpon hallinnan verkkokaupoissa. SQL Server 2017 Standard -ohjelmiston myötä Microsoft esittelee uusia mahdollisuuksia tietokantojen hallintaan ja avautuu täten ensimmäisen kerran käyttäjille myös Linuxissa. Standard-versio tukee siten optimaalisesti tietokantoja, joiden tietomäärät ovat selkeitä. Uusilla ominaisuuksilla tarjotaan älykkäämpää data-analyysiä sekä helpotuksia hallinnollisella tasolla.

Käytä SQL Server 2017 -ohjelmistoa kaikkiin tarkoituksiin alustasta riippumatta

Suurin uudistus SQL Server 2017 Standard -ohjelmiston latauksessa kaikkiin edeltäjiin verrattuna on mahdollisuus liittää järjestelmä Docker- tai Linux-alustaan. Myös ohjelmistokielessä käyttäjillä on kaikki vapaudet SQL Server 2017 -ohjelmiston monipuolisten toimintojen käyttöön. Kaikenlaisten tietueiden helpon syöttämisen ja hallinnan lisäksi sovellus on jo vuosien ajan erottunut muista tiukoilla turvallisuusvaatimuksillaan. SQL Server 2017 Standard Key on siten kiinnostava ratkaisu yrityksille, joilla on erittäin tiukat vaatimukset tietosuojan suhteen ja jotka haluavat hyödyntää sitä optimaalisesti teknisellä tasolla.

2017-version tärkeitä toimintoja ja uutuuksia

Käytettävän kielen ja alustan riippumattomuuden lisäksi kaaviotietokannat tarjoavat 2017-versiosta lähtien uudenlaista tietojen mallinnusta. Mallin avulla saavutetaan korkeampi abstraktiotaso, joka mahdollistaa lisätoimintoja ja varmistaa suurempienkin tietueiden älykkäämmän hallinnan ja analysoinnin.

Suurempien tietomäärien indeksoinnissa on erityisen kätevä uusi toiminto nimeltä ”Resumable Online Index Rebuild”. Sen avulla järjestelmänvalvojat voivat milloin tahansa keskeyttää monimutkaisen ja runsaasti aikaa vielä indeksien uudelleenmuodostamisen ja jatkaa sitä myöhemmin. Uuden toiminnon avulla uudistus voidaan suorittaa esimerkiksi vaiheittain yöaikana eikä sillä ole turhia vaikutuksia ehdottomasti tarvittaviin järjestelmäresursseihin.

Liiketoimintatietojen reaaliaikaisen hallinnan avulla SQL Server 2017 Standard tarjoaa uuden ja parannetun toiminnon tietojen analysointiin reaaliajassa. Se mahdollistaa jopa miljoona ennustetta sekunnissa, joiden avulla yritykset saavat arvokkaita tietoja asiakkaiden käyttäytymisestä tai yrityksen sisäisistä prosesseista. Kun käytössä on lisäksi uusi liiketoiminnan hallinta päästä päähän, monimutkaisia tietoja voidaan vaivatta muuttaa todistusvoimaisiksi asiakirjoiksi. SQL Server 2017 Standard osoittaa lisävahvuuksia mobiiliesityksessä, sillä kaikki analyysit voidaan aktivoida helposti älypuhelimen tai tabletin avulla.

Lisäksi uudella vakioversiolla voidaan jatkaa kaikkia ennestään tuttuja toimintoja, jotka voidaan aktivoida tehokkaammassa ja helposti skaalattavassa ympäristössä. SQL Server 2017 -käyttäjäksi siirtyminen kannattaa siis, jos yritys ajan myötä kasvaa ja hallittavat ja analysoitavat tietomäärät lisääntyvät. Luonnollisesti aiemmasta versiosta SQL Server 2017 Standard Key -käyttäjäksi siirtyminen onnistuu ongelmitta ja nopeasti.

Edullinen lisensointi SQL Server 2017 Standard Keyn avulla

Maailmankuulun tietokantaratkaisun lisensoinnissa Microsoft noudattaa viime vuosien hyväksi havaittua konseptia. SQL Server 2017 Standard Key voidaan hankkia palvelinten/CAL-käyttöoikeuksien määrän mukaan. Yritysversiossa lisensointi on mahdollista myös ydinten määrän mukaan. Verkkosivujemme kautta molempien SQL Server 2017 Standard -versioiden käyttäjät voivat hankkia oikeat käyttöoikeudet edullisesti suoraan lataamalla. Ohjelmiston täysi versio on käytettävissä heti tämän jälkeen, jolloin käyttäjä voi korvata sillä aiemman tietokantajärjestelmänsä tai käyttää tätä maailmankuulua ratkaisua ensimmäistä kertaa tietojen hallinnassa. Nyt, kun SQL Server 2017 -ohjelmiston käyttö on mahdollista järjestelmästä ja alustasta riippumatta, edulliset lisenssimme kiinnostavat käyttäjiä ja ylläpitäjiä kaikkien alojen yrityksissä.

Alusta: Alustasta riippumaton
Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 8 tai uudempi, Windows Server 2012 tai uudempi, Linux ym.
Suoritin: vähintään x64-suoritin, jonka teho on vähintään 1,4 GHz (suositus 2,0 GHz)
Keskusmuisti: vähintään 1 Gt (suositus 4 Gt)
Kiintolevytila: 6 Gt
Näytönohjain: Super-VGA-näytönohjain, tarkkuus vähintään 800 x 600 kuvapistettä 
Äänikortti: Ei käyt.

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft SQL Server 2017 Standard"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft SQL Server 2017 Standard - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat