Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)

Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)
Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla!
15 364,95 €

sis. alvin

Kieli:

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100366-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
SQL Server 2017 Enterprise - suurten tietomäärien yksinkertaista hallintaa SQL Server 2017...lisää

Tuotetiedot "Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)"

SQL Server 2017 Enterprise - suurten tietomäärien yksinkertaista hallintaa

SQL Server 2017 Enterprise liiketoiminnan tietokantaratkaisuna

Microsoft SQL Server on jo vuosien ajan määrittänyt suhteellisia tietokantoja koskevat vaatimukset, ja se mukautetaan säännöllisin väliajoin yritysten ja järjestelmänvalvojien vaatimuksiin. SQL Server 2017 Enterprise -ohjelmiston lataamalla valitsevat tuoreimman version käyttäjät, jotka monimutkaisten tietueiden turvallisen ja helpon hallinnan lisäksi toivovat myös tietojen reaaliaikaista analysointia. Docker- ja Linux-alustoille avaamisen myötä SQL Server 2017 on nyt kaikkien käyttäjien saatavilla ja siinä yhdistyvät ensiluokkainen suorituskyky ja turvallisuusalueen tiukimmat vaatimukset.

Keille SQL Server 2017 -ohjelmiston Enterprise-versio on suunnattu?

SQL Server 2017 -ohjelmiston Standard-versioon verrattuna Enterprise-versio on ajateltu tietyn suuruusluokan yrityksille. Sovellusta suositellaan sellaisten suurten tietokantojen käsittelyyn, joiden yrityksen kannalta kriittistä sisältöä halutaan analysoida säännöllisin väliajoin monimutkaisten kriteerien mukaan. Versio sisältää runsaasti liiketoimintatietoihin liittyviä lisätietoja, jotta liiketoiminnallisia päätöksiä voidaan tehdä perustellulta ja tietoihin perustuvalta pohjalta. Toimintakäyttöalue on tunnistettavissa SQL Server 2017 -ohjelmiston avulla, johon käyttäjät voivat myös hankkia käyttöoikeudet meiltä.

Ohjelmiston tärkeimmät uutuudet ja erikoisuudet

Suurin esiintuotu uutuus on ohjelmiston avaaminen muiden alustojen käyttäjille. Lisäksi käyttäjät nauttivat kaikista vapauksista myös käytetyn ohjelmointikielen osalta. Reaaliaikaisen operatiivisen analyysin avulla, jollainen on tarjolla myös Standard-versiossa, voidaan sekunnissa tehdä jopa miljoona ennustetta. Yhdessä liiketoimintatietojen päästä päähän hallinnan kanssa pystytään laatimaan nopeasti raportteja, joiden pohjalta voidaan tehdä perusteltuja liiketoimintaa koskevia päätöksiä. Laaditut asiakirjat ja analyysit voidaan noutaa myös älypuhelimella tai tabletilla.

Uutta SQL Server 2017 Enterprise- ja Standard-ohjelmistoissa on työskentely laajennetulla datamallilla, kaaviotietokannoilla. Tähänastiseen Standard-versioon verrattuna saavutetaan vielä korkeampi abstraktiotaso, jonka avulla voidaan soveltaa lisätoimintoja lajittelun, hallinnan ja analyysin sisältämillä tietueilla. Tähän liittyy tietokantojen entistä parempi automaattinen optimointi. Jokaisen SQL Server 2017 Enterprise Key -hankinnan yhteydessä käyttäjät sijoittavat hyväksi todettuun järjestelmään, joka takaa ensiluokkaisen suorituskyvyn myös ilman järjestelmänvalvojan säännöllisiä toimenpiteitä.

Järjestelmänvalvojille on hyödyllinen myös ”Resumable Online Index Rebuilt”. Kun perinteinen Index Rebuilt vaatii runsaasti aikaa ja resursseja, tämä voidaan edelleen keskeyttää ja käynnistää haluttuna ajankohtana uudelleen. Siten Rebuilt voidaan esimerkiksi siirtää säännöllisesti yötunteihin, jolloin muuten on käynnissä vähemmän runsaasti resursseja vaativia prosesseja.

Ei pidä unohtaa, että SQL Server 2017 on vuosien kuluessa useita kertoja palkittu tietosuojaan liittyvistä vahvuuksistaan. Juuri yrityksen kriittisten prosessien ja arkaluonteisten asiakastietojen suojatun hallinnan vuoksi turvallisuusnäkökulma on ratkaiseva ja olennainen jokaiselle vastuulliselle yritysjohdolle. SQL Server -ohjelmiston myötä käyttäjät saavat nauttia parhaasta turvallisuudesta, josta hyötyvät sekä itse yritys että kaikki sen asiakkaat.

Lataa SQL Server 2017 Enterprise -avain edullisesti verkosta

Vaikka lisensointi olisi mahdollista palvelimen/CAL-lisenssin kautta, SQL Server 2017 Enterprise -avain hankitaan yleensä ydinten lukumäärän mukaan. Enterprise-versiossa käyttäjien ei tarvitse pelätä ydinten määrän rajoittamista. Verkkosivujemme kautta käyttäjät voivat ladata SQL Server 2017 Enterprise -avaimensa mukavasti ja helposti. Täyden version käyttö kaikkiin tarkoituksiin onnistuu heti ohjelmiston lataamisen jälkeen. Tietojen analysoinnin ja käsittelyn rajat määräytyvät SQL Server 2017 Enterprise -ohjelmistossa yksinomaan käytettävän käyttöjärjestelmän mukaan.

Alusta: Alustasta riippumaton
Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 8 tai uudempi, Windows Server 2012 tai uudempi, Linux ym.
Suoritin: vähintään x64-suoritin, jonka teho on vähintään 1,4 GHz (suositus 2,0 GHz)
Keskusmuisti: vähintään 1 Gt (suositus 4 Gt)
Kiintolevytila: 6 Gt
Näytönohjain: Super-VGA-näytönohjain, tarkkuus vähintään 800 x 600 kuvapistettä
Äänikortti: Ei käyt.

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core) - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat