Microsoft Sharepoint Server 2019

Microsoft Sharepoint Server 2019
Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla!
6 499,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100540-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
Hanki Microsoft Sharepoint Server 2019 ja koe aivan uudenlainen yhteistyö...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Sharepoint Server 2019"

Hanki Microsoft Sharepoint Server 2019 ja koe aivan uudenlainen yhteistyö

Microsoft lähettää Sharepoint Server 2019 -ohjelman myötä kisaan Sharepoint 2016:n seuraajan, joka sisältää edeltäjäänsä verrattuna lukuisia uudistuksia ja parannuksia. Siten Sharepoint 2019 Serverin hankkijat pääsevät hyötymään ohjelman tehokkaasta ja mukavasta käytöstä viidellä ydinalueella. Myös päivitetty versio vakuuttaa tarjoamillaan laajoilla yhteistyömahdollisuuksilla, joiden avulla projekteja ja tehtäviä voidaan helposti hallita ja koordinoida yhdessä. 

Ohjelma toimii myös intranet-portaalina ja sosiaalisena verkostona sisäisille keskusteluryhmille, tiimisivustoille ja blogeille, mikä helpottaa huomattavasti työskentelyä myös yli osastorajojen. Lisäksi Sharepoint 2019 Server loistaa kattavilla asiakirjahallinta- ja hakutoiminnoillaan sekä sisällönhallintajärjestelmänä että myös liiketoimintasovelluksena esim. liiketoimintaprosessien järjestelyssä.


Modernit käyttöliittymät, uudistettu hakuympäristö
Uutta Sharepoint Serveriä ensimmäistä kertaa käyttäviä pistää heti silmiin uudistettu käyttöliittymä. Se antaa navigoinnille muodonmuutoksen ja mukauttaa sen myös Sharepoint Onlinesta tuttuihin käyttöliittymiin. Mainitsemisen arvioinen on erityisesti yksinkertaistettu ”osakäyttöliittymä”, jonka ansiosta sisällön osat toimivat nyt tavalla, joka jää selvästi paremmin mieleen. Lisäksi käyttöliittymä varoittaa, jos käyttäjä valitsee jaettavaksi epätavallisen suuren määrän elementtejä tai haluaa jakaa sisältöä suurelle ryhmälle.

Myös jo edellisestä versiosta tunnettua hakutoimintoa on uudistettu. Esimerkiksi hakutuloksia näytetään jo tekstiä syötettäessä ja päivitetään jatkuvasti. Myös hakutulossivua on uudistettu siten, että tuloksia voidaan ryhmitellä, lajitella ja suodattaa älykkäästi entistäkin tehokkaammin. Mielenkiintoista on ennen kaikkea se, että nyt Sharepoint 2019 indeksoi kuvien sisältämiä tekstejä ja kohteita ja mahdollistaa hakujen tekemisen niistä. Kuva, jossa näkyy kaavio, on siten löydettävissä kohdennetun kaaviohaun avulla. Tässä on eduksi myös se, että toiminto toimii moitteettomasti myös käsin kirjoitettujen tekstien yhteydessä.


Muita uusia ominaisuuksia Microsoft Sharepoint Server 2019 -ohjelmassa
Yritykset, jotka ostavat Microsoft Sharepoint Server 2019 -ohjelman, pääsevät nauttimaan suuresta joukosta uutuuksia, jotka tekevät yhteistyöstä helpompaa, tehokkaampaa ja mukavampaa.

  • Lisää turvallisuutta: Tietojen alueellisen tallennuksen ansiosta yritykset voivat halutessaan tallentaa tietoja myös alueellisiin palvelinkeskuksiin. Lisäksi turvallisuusasetusten käyttö onnistuu paremmin Sharepoint Onlinen kautta.
  • Laajennettu työnkulun toteuttaminen: Toimintojen laajentaminen OneDriven Flow-palvelun ja luetteloiden muotoilun avulla. Lisäksi asiakirjasta voidaan lähettää päivitetty versio tarkastettavaksi.
  • Tietojen helpompi käsittely: Ilmoitukset uusista merkinnöistä sähköpostitse tai viesteinä Microsoft Teamsissa. Uusien verkko-osien liittäminen dynaamiseen sisältöön, kuten Twitter-syötteisiin, Yammeriin tai Microsoft Planneriin.
  • Tietojen parempi käsittely ajantasaisella työskentelyllä myös Excel-tiedostojen parissa, esikatselulla yli 270 tiedostotyypille, integroidulla jakotoiminnolla kaikissa Office 365 -komponenteissa ja syvemmällä integroinnilla Microsoft Teamsiin.Maksimaalinen joustavuus Microsoftin käyttöoikeusohjelman ansiosta
Yritykset, jotka ostavat Microsoft Sharepoint Server 2019 -ohjelman ja haluavat käyttää sitä optimaalisella tavalla, hyötyvät Microsoftin joustavasta käyttöoikeuskäytännöstä. Sen mukaan jokaiselle käyttöjärjestelmän esiintymälle vaaditaan palvelimen käyttöoikeus. Yritykset voivat valita joko käyttäjäkohtaiset (User-CAL) tai laitekohtaiset (Device-CAL) käyttöoikeudet. 

Normaalien käyttöoikeuksien lisäksi on saatavana myös Enterprise-CAL-käyttöoikeuksia, mikä laajentaa Sharepoint Server 2019 -ohjelman toimivuutta vielä lisää. Erityisen External Connector -käyttöoikeuden avulla yritykset, jotka ostavat Sharepoint Server 2019 -ohjelman, voivat tarjota Sharepoint-järjestelmän käyttöoikeuden ulkoisille käyttäjille, kuten tavarantoimittajilleen tai asiakkailleen. Tämä yksinkertaistaa yhteistyötä entisestään.

Alusta Windows
Käyttöjärjestelmä Windows Server 2016 Standard, Windows Server 2016 Datacenter, Windows Server 2019 Standard, Windows Server 2019 Datacenter
Suoritin Suoritin, jonka teho on vähintään 1 GHz, (32-bittinen (x86) tai 64-bittinen (x64) - suosituksena huomattavasti nopeampi
Keskusmuisti vähintään 12 Gt RAM-muistia (64-bittinen), suositus 24 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
Näytönohjain Ei käyt.
Äänikortti Ei käyt.
Kiintolevy Vähintään 80 Gt kiintolevytilaa järjestelmäasemassa, kuitenkin vähintään 80 Gt toista ja jokaista seuraavaa asemaa varten
Näyttö Ei käyt.
Kaistanleveys Vähintään 1 gigatavu sekunnissa
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Sharepoint Server 2019"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Sharepoint Server 2019 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat