Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard User CAL

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard User CAL
74,95 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100532-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Hanki Microsoft Exchange Server 2019 User CAL ja optimoi prosessit käden käänteessä Nykyiseen...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard User CAL"

Hanki Microsoft Exchange Server 2019 User CAL ja optimoi prosessit käden käänteessä

Nykyiseen Microsoft Exchange Server 2019 ‑versioon Redmondin ohjelmistojätti tarjoaa kaksi erilaista lisenssityyppiä. Yritykset voivat valita User Client Access License (CAL)- tai Device CAL ‑lisenssit. Näiden avulla pienet ja suuret yritykset voivat luoda sekä tehokkaan että tarpeisiinsa sopivan ympäristön työntekijöiden, osastojen ja toimipisteiden yhteistyölle. Myös nykyisiä järjestelmiä voidaan tällä tavoin laajentaa joustavasti ja kustannustehokkaasti uusilla käyttäjillä. Näin myös uudet työntekijät voivat nopeasti nostaa tuottavuuttaan hyödyntämällä Microsoft Exchange Server 2019:n uusia ominaisuuksia. 


Mitä eroa on käyttäjä- ja laitekohtaisilla lisensseillä?
Windows Exchange Server 2019:n User Client Access License ‑lisenssi on käyttäjäkohtainen. Tässä User CAL eroaa selkeästi Device CAL ‑lisensseistä, jotka ovat laitekohtaisia. User CAL ‑lisenssejä käyttäessään yritykset lisensoivat yksittäisiä käyttäjiä, jotka saavat omat käyttäjätunnukset. Koska lisenssiä ei ole sidottu tiettyyn laitteeseen, kaikki lisensoidut käyttäjät voivat näin käyttää Microsoft Exchange Serveriä toimipisteestä riippumatta rajoittamattomalla määrällä laitteita. Device CAL ‑lisenssillä rajoittamaton määrä työntekijöitä voi käyttää tiettyä laitetta. 


Käyttäjälisenssien joustava käyttö yrityksen arjessa
Käyttäjälisenssit ovat ihanteellinen ratkaisu yrityksiin, joissa halutaan luoda työntekijöille joustavat työolosuhteet. Käyttäjäkohtaisen oikeuden ansiosta Exchange Server ‑käyttö ei rajoitu työpaikan kiinteään tietokoneeseen, vaan sitä voi hyödyntää myös kotitoimistolta tai kannettavalta tietokoneelta. Microsoft Exchange Server 2019 User CAL ‑lisenssin avulla myös uudet ja ulkoiset työntekijät voidaan mutkattomasti tuoda nykyiseen järjestelmään. Tällöin kulloisellakin käyttäjällä on käyttöoikeus vain niihin toimintoihin, jotka järjestelmänvalvoja on hänelle sallinut käyttöoikeuksien hallinnan kautta. Tämän lisäksi Microsoft sallii käyttäjä- ja laitelisenssien vapaan yhdistelyn. Molempia voi hankkia yksittäisinä lisensseinä tai viiden, kymmenen tai useamman lisenssin paketteina. 


Hyödy uutuuksista Microsoft Exchange Server 2019 User CAL ‑lisenssin avulla
Microsoft Exchange Server 2019 yksinkertaistaa yritystason yhteistyötä merkittävästi lukuisilla uusilla ja parannelluilla toiminnoilla. Tämä tekee käytön aloituksesta entistäkin houkuttelevampaa yrityksille, jotka haluavat hyödyntää koko potentiaalinsa.

  • Muokattu kalenterijärjestelmä: Microsoft Exchange Server 2019 mukailee Office 365 ‑ohjelmistoa, minkä seurauksena myös siinä on kalenterien jaon sisältävä uusittu kalenterijärjestelmä. Lisäksi järjestelmänvalvojilla on käytettävissään laajennettuja ja täysin uusia toimintoja, kuten Add-MailboxFolderPermission, jota käytetään oikeuksien delegoimiseen.
  • Bing-hakukone: Uudessa Exchange Server ‑versiossa Microsoft passittaa vanhan FAST-haun eläkkeelle ja korvaa sen modernilla Bing-hakumoottorilla, jonka ansiosta hakuindeksit ja hakutietokannat ovat jatkossa osa postilaatikkotietokantoja.
  • Enemmän tehoa: Tehokkaat palvelinjärjestelmät ovat jokaisen yrityksen selkäranka. Tämän vuoksi Exchange Server 2019 tarjoaa ihanteellisen tehon tukemalla nyt jopa 48 suoritinta, 256 Gt:n työmuistia sekä SSD-asemia välimuistina.
  • Enemmän turvallisuutta: Exchange Server 2019 tuo lisäturvallisuutta muun muassa kattavan tietojen menetyksen eston (Data Loss Prevention, DLP) ja sertifikaattien kautta tapahtuvan turvallisen todennuksen kautta sekä tarjoamalla mahdollisuuden käyttää kolmannen osapuolen virustentorjuntaohjelmistoja virustentorjunta-APIn kautta.
AlustaWindows
Tuetut käyttöjärjestelmätWindows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
SuoritinIntel-suoritin, jossa x64-arkkitehtuuri. Tämän pitää tukea Intel 64 ‑arkkitehtuuria (Intel EM64T). Vaihtoehtoisesti tarvitaan AMD-suoritin, joka tukee AMD64-alustaa.
TyömuistiVähintään 4 Gt RAM (asiakaskäytössä), vähintään 8 Gt RAM (postilaatikko)
NäytönohjainEi suositusta
ÄänikorttiEi suositusta
KiintolevyVähintään 30 Gt kiintolevytilaa Exchange-asennuksen asemalla
NäyttöEi suositusta
Optinen asemaEi suositusta
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard User CAL"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard User CAL - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat