Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard Device CAL

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard Device CAL
74,95 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100534-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL – laitekohtainen lisenssiratkaisu...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard Device CAL"

Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL – laitekohtainen lisenssiratkaisu yrityksille

Jotta käyttäjät voivat hyödyntää Microsoft Exchange Server 2019:n lukuisia etuja, heillä täytyy olla tarvittavat käyttäjä- tai laitelisenssit. Microsoft tarjoaa tähän tarpeeseen sekä käyttäjään (User CAL) että laitteeseen sidottuja (Device CAL) lisenssejä. Molempia lisenssityyppejä voidaan lisäksi yhdistää tarpeen mukaan. 

Tällä tavalla yritys voi luoda tarpeeseensa sopivan ohjelmistojärjestelmän, joka helpottaa työntekijöiden, osastojen ja kokonaisten toimipisteiden yhteistyötä merkittävästi. Lisäksi Microsoft Exchange Server Device CAL ‑lisenssien avulla nykyiseen järjestelmään voidaan tuoda uusia laitteita nopeasti ja helposti. Laitelisenssejä on saatavana yksittäin sekä viiden, kymmenen tai useamman lisenssin paketeissa. Näin yritykset voivat hyödyntää kustannustehokasta lisensointia. 


Mitä eroa on käyttäjä- ja laitekohtaisilla lisensseillä?
Käyttäjälisenssillä Microsoft Exchange Server 2019 ‑ohjelmiston voi lisensoida henkilökohtaisesti tietylle käyttäjälle. Tällöin käyttäjä saa oman käyttäjätunnuksen ja siten ohjelman laitteesta riippumattoman käyttöoikeuden, jolloin ei ole väliä, onko ohjelma asennettu työpisteen kiinteään päätteeseen, kotitoimiston tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen liikkuvaa työtä varten. 

Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL sitä vastoin mahdollistaa ohjelman asennuksen tietylle laitteelle, jolla voi olla rajaton määrä käyttäjiä. Sillä ei ole merkitystä, kuka laitetta käyttää. Device CAL ‑lisenssiä ei voi siirtää jälkeenpäin, eli kyseessä ei ole kelluva lisenssi.


Microsoft Exchange Server 2019 – uudistukset tasoittavat tietä
Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL ‑lisenssillä yritykset voivat luoda helppoa yritystason yhteistyötä varten tehokkaan ja laajennettavan järjestelmän, joka tarjoaa lukuisia uusia ja parannettuja toimintoja. Exchange Server 2019:ssä ei ole pulaa houkuttelevista uudistuksista.

  • Tehokkaiden järjestelmien tuki: Microsoft Exchange Server 2019:n nykyisessä versiossa Microsoft on laajentanut tuettujen suorittimien määrän 24:stä 48:aan. Myös suurin tuettu työmuistin määrä on noussut 192 gigatavusta 256 gigatavuun. Lisäksi käytössä ovat ihanteellisen suorituskyvyn takaavat nopeat SSD-levyt.
  • Uusi hakukone: 2019-versiossa nyt jo ikääntynyt FAST-haku on korvattu selvästi modernimmalla Bing-hakukoneella. Näin sekä hakutietokannat että hakuindeksit ovat tästä lähtien osa postilaatikkotietokantoja.
  • Aiempaa turvallisempi: Turvallinen todentaminen sertifikaattien avulla, laaja tietojen menetyksen esto (Data Loss Prevention, DLP) ja mahdollisuus käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoja virustentorjunta-APIn kautta tekevät Exchange Server 2019:stä kaikkien aikojen turvallisimman version.
  • Parannettu kalenterijärjestelmä: Microsoft Exchange Server 2019:n kalenterijärjestelmä mukailee Office 365:ttä. Tämän ansiosta siinä on kalenterien jako sekä muita mielenkiintoisia toimintoja, kuten Add-MailboxFolderPermission, jonka avulla oikeuksia voidaan delegoida.
  • Lukuisia muita ominaisuuksia: Edellisten lisäksi käytössä ovat muun muassa yleinen osoitekirja, josta löytyvät estettyjen ja sallittujen luettelot, verkkokäyttö Outlook Web App ‑sovelluksen kautta sekä SmartScreen-suodatin ja älykäs viestisuodatin (Intelligent Message Filter, IMF).
AlustaWindows
Tuetut käyttöjärjestelmätWindows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
SuoritinIntel-suoritin, jossa x64-arkkitehtuuri. Tämän pitää tukea Intel 64 ‑arkkitehtuuria (Intel EM64T). Vaihtoehtoisesti tarvitaan AMD-suoritin, joka tukee AMD64-alustaa.
TyömuistiVähintään 4 Gt RAM (asiakaskäytössä), vähintään 8 Gt RAM (postilaatikko)
NäytönohjainEi suositusta
ÄänikorttiEi suositusta
KiintolevyVähintään 30 Gt kiintolevytilaa Exchange-asennuksen asemalla
NäyttöEi suositusta
Optinen asemaEi suositusta
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard Device CAL"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard Device CAL - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat