Microsoft Exchange Server 2019 Standard

Microsoft Exchange Server 2019 Standard
624,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100526-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
Osta Microsoft Exchange Server 2019 Standard, niin prosessien optimointi onnistuu käden...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Exchange Server 2019 Standard"

Osta Microsoft Exchange Server 2019 Standard, niin prosessien optimointi onnistuu käden käänteessä

Redmondilainen ohjelmistotalo korvaa Exchange Server 2019 Standard -ohjelmistolla sen edeltäjän, Exchange Server 2016:n, ja parantaa sen vahvuuksia entisestään. Yritykset, jotka ostavat Exchange Server 2019 Standard -ohjelmiston, saavat samalla ryhmäohjelmiston ja sähköpostien siirtopalvelinohjelmiston, joka yksinkertaistaa yrityksen sisäistä yhteistyötä kaikilla tasoilla. 

Sekä pienet työryhmät että suuretkin osastot pääsevät uuden Exchange Server -version myötä nauttimaan tehokkaasta ja keskitetystä tehtäväluetteloiden, määräaikojen, yhteystietojen ja sähköpostiviestien säilytyksestä ja hallinnasta, ilmoituksista sekä lukuisista muista elementeistä. Sisäiseksi ja ulkoiseksi käyttöliittymäksi suunnitellun ohjelman Standard-versio on räätälöity erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.


Uusi Exchange Server tukee tehokkaampia järjestelmiä
Yksi keskeisistä uudistuksista, joista Exchange Server 2019 Standardin ostajat pääsevät nauttimaan, on tehokkaampien palvelinjärjestelmien tuki. Microsoft laajentaa järjestelmän tukemaa suurinta käytettävää keskusmuistia 2016-version 192 gigatavusta 256 gigatavuun. Tuettujen suoritinten määrä kaksinkertaistuu 24 suoritinytimestä nykyiseen 48 suoritinytimeen. Tämä taas lupaa, yhdistettynä SSD-muistien tukeen välimuistina tehon optimoimiseksi, valtavaa tehonlisäystä ja parempaa käyttäjäkokemusta. 


Uusi ”Calendaring-malli” tuo lisämukavuutta
Uutta on myös uudistettu kalenterijärjestelmä. Tämä pohjautuu etenkin kalenterin jakamisen osalta jo Office 365 -ohjelmiston puitteissa testattuun malliin. ”Do not Forward” toiminnon ja PowerShell-komentojen ansiosta järjestelmänvalvojilla on nyt laajemmat mahdollisuudet delegointioikeuksien määrittämiseen, kuten ”Remove-Calendar Events”- ja ”Add-MailboxFolderPermission”-toiminnot. 


Toteutettu Bing-haku ja uudistetut puhepostitoiminnot
Vastapainona lukuisien uusien toimintojen käyttöönotolle Microsoft Exchange Server 2019 Standard -ohjelmistosta on myös jätetty pois joitakin ominaisuuksia. Niihin kuuluvat muun muassa vanha pikahaku, jonka korvaa Bingin hakukonetoiminto. Sekä hakuindeksi että hakutiedot kuuluvat 2019-versiossa kiinteänä osana postilaatikkotietokantaan. Microsoft on poistanut myös Unified Messaging -tuen. Siksi ohjelman puhepostitoiminnot toimivat nyt pilvipohjaisen puhepostin kautta. Tämä taas vaatii joko Microsoft Office 365- tai Skype for Business 2019 -ohjelman.


Microsoft Exchange Server 2019 Standard -ohjelmiston edut yhdellä silmäyksellä
- Selvästi parempi tuottavuus tehokkaampien järjestelmien tuen ja Bing-hakukoneen käytön ansiosta.
- Tukee jopa 48 suoritinta ja enintään 256 Gt:n keskusmuistia.
- Parempi yhteistyö työntekijöiden, projektitiimien ja kokonaisten osastojen kesken yhteiskäytössä olevien asiakirjojen parissa työskenneltäessä.
- Korkea turvallisuustaso kattavien valvontatoimintojen ja tietojen häviämisen ehkäisemisen ansiosta.
- Helppo kalenterin jakaminen ”Do not Forward” -toiminnolla ja Microsoft Office 365:n kalenterijärjestelmän käytön avulla.


Microsoft Exchange Server 2019 Standard -ohjelmistossa ei ole aikarajoituksia
Käyttäjät, jotka ostavat Exchange Server 2019 Standard -ohjelmiston, pääsevät käyttämään tehokasta ohjelmapakettia ilman aikarajoituksia. Hankkimalla Client Access -lisenssejä (CAL), jotka jaetaan laite- ja käyttäjälisensseihin, yritykset saavat pidettyä ohjakset yksilöllisen tarpeen mukaan täysin omissa käsissään. Siten myös kotitoimistoratkaisujen ja mobiililaitteiden liittäminen onnistuu edullisesti.


Exchange Serverin versioiden rinnakkaiskäyttö
Microsoft Exchange Server 2019 Standard -ohjelmiston ostoa suunnittelevan on syytä tietää, että redmondilainen ohjelmistotalo soveltaa tässäkin hyväksi todettua "N - 2” -periaatetta. Tämä tarkoittaa, että Exchange Server 2019 -ohjelmistoa ei voi asentaa suoraan Exchange Server 2010:n päälle. Yritysten, jotka käyttävät vielä 2010-versiota, on tämän mukaisesti tehtävä ensin välipäivitys Exchange Server 2016- tai Exchange Server 2013 -ohjelmistoon. Microsoft Exchange Server 2013 ei kuitenkaan ole väliratkaisuna käytännöllinen vaihtoehto, koska Microsoft lopetti sen Mainstream-tuen kesäkuussa 2018.

AlustaWindows
Tuetut käyttöjärjestelmätWindows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
SuoritinIntel-suoritin x64-arkkitehtuurilla. Sen on tuettava Intel 64 -arkkitehtuuria ”Intel EM64T”. Toinen vaihtoehto on AMD-suoritin, joka tukee "AMD64"-alustaa.
Keskusmuistivähintään 4 Gt RAM-muistia (asiakkaan kautta käytettäessä), vähintään 8 Gt RAM-muistia (postilaatikko)
NäytönohjainEi käyt.
ÄänikorttiEi käyt.
KiintolevyVähintään 30 Gt kiintolevytilaa asemassa, johon Exchange on asennettu
NäyttöEi käyt.
Optinen asemaEi käyt.
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Exchange Server 2019 Standard"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Exchange Server 2019 Standard - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat