Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise
3 699,95 €

sis. alvin

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100527-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise - ihanteellinen ohjelmistoratkaisu...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise - ihanteellinen ohjelmistoratkaisu suuryrityksille

2016-versioon verrattuna Microsoft on parantanut keskeisiä kohtia lukuisissa Windows-ympäristössä toimivissa yrityksissä käytettävissä työryhmä- ja sähköpostin siirtopalvelinohjelmistoissa. Näin yritykset, jotka ostavat Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -ohjelman, pääsevät nauttimaan Microsoftin toistaiseksi tehokkaimmasta tehtävien, yhteystietojen, määräaikojen ja sähköpostiviestien keskitetystä hallinnasta ja säilytyksestä. 

Päivitetty Enterprise-versio on, toisin kuin Microsoft Exchange -ohjelman Standard-versio, räätälöity nimenomaan suuryritysten tarpeisiin. Tässä kohdassa on korostettava ennen kaikkea jopa sadan kapasiteetiltaan 2 teratavun tietokannan tukea. Vertailun vuoksi: Pienille ja keskisuurille yrityksille räätälöity Exchange Server 2019 Standard tukee vain viittä tietokantaa.


Bing-haku, puhepostitoiminnot ja uudistettu kalenteri
Käyttäjät, jotka ostavat Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -ohjelman ja käyttävät sitä ensimmäistä kertaa, huomaavat heti joitakin tärkeitä muutoksia. Loppukäyttäjälle silmiinpistävin muutos on uudistettu kalenterijärjestelmä, joka noudattaa päivitetyssä versiossa Office 365:n mallia ja sisältää siksi myös helpon Calendar Sharing -jakotoiminnon. Lisäksi järjestelmänvalvojilla on ylimääräisten PowerShell-komentojen ja 2019-versiosta lähtien ohjelmaan uudelleen integroidun ”Do not Forward” -toiminnon ansiosta käytössään uusia ja laajennettuja toimintoja tehokkaaseen hallintaan. Niihin sisältyvät muun muassa ”Remove-CalendarEvents”- ja ”Add-MailboxFolder Permission”-toiminnot, joita käytetään delegointioikeuksien määräämiseen.

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -ohjelman avulla Microsoft poistaa ohjelmasta myös jo vanhentuneen pikahaun ja korvaa sen Bing-hakukoneella. Näin hakutiedot ja hakuindeksit ovat edelleen osa postilaatikkotietokantoja. Vanhan haun lisäksi myös Unified Messaging -tuki jää pois, niin että ohjelman puhepostiominaisuudet toimivat nyt pilvipalvelun puhepostin kautta. Siksi käyttöön tarvitaan joko Skype for Business 2019 tai Office 365.


Lisätehoa suurempiin vaatimuksiin
Se, että juuri suuret yritykset usein hankkivat Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -ohjelman, johtuu paljolti perinteisestä tehokkaiden palvelinjärjestelmien tuesta. Microsoft huomioi tämän tarpeen myös päivitetyssä versiossa ja laajentaa suurimman tuetun keskusmuistin 192 gigatavusta 256 gigatavuun. Vielä enemmän tehoa mukautetaan suoritintehon osalta. Siinä Server 2019 kerää pisteitä peräti kaksinkertaistamalla tuettujen suoritinten maksimimäärän 24:stä 48:aan. Suorassa käytössä tuntuvaa tehon optimointia on myös SSD-levyjen tuki välimuistina.

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -ohjelman valikoituja ominaisuuksia
- Turvallinen todennus sertifikaattien avulla
- SmartScreen-suodatin ja IMF-suodatin (Intelligent Message Filter)
- Verkkokäyttö Outlook Web App -sovelluksen avulla
- Kattava DLP-suojausratkaisu (Data Loss Prevention)
- Kolmansien osapuolten virustorjuntaohjelmien yhdistäminen virustorjuntaan tarkoitetun ohjelmointirajapinnan (API) kautta
- Globaali osoitekirja, joka sisältää Blacklist- ja Whitelist-luettelot
- Suurimman tuetun keskusmuistin laajennus 256 gigatavusta
- Täydellinen tuki SSD-levyille välimuistina
- Tuettujen suoritinten määrän kaksinkertaistaminen 24:stä 48:aan
- 100 tietokantaa, joista jokaisen koko 2 teratavua
- Bing-hakukone korvaa pikahaun


Rajaton käyttöaika ja joustava lisensointi
Yritykset voivat hankkia Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -ohjelman käyttöön Client Access -käyttöoikeussopimuksia (CAL). Niitä on saatavilla sekä käyttäjälisensseinä (User-CAL) että laitekohtaisina lisensseinä (Device-CAL), joten ne mahdollistavat joustavan ja edullisen käytön. Lisäksi on olemassa mahdollisuus hankkia External Connector -lisenssi. Ulkoiset käyttäjät, kuten asiakkaat tai tavarantoimittajat, pääsevät myös käyttämään Exchange-ohjelmaa suoraan, mikä helpottaa lukuisia prosesseja. Sitä paitsi Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -ohjelman käyttöön ei liity aikarajoituksia.

AlustaWindows
Tuetut käyttöjärjestelmätWindows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
SuoritinIntel-suoritin x64-arkkitehtuurilla. Sen on tuettava Intel 64 -arkkitehtuuria ”Intel EM64T”. Toinen vaihtoehto on AMD-suoritin, joka tukee "AMD64"-alustaa.
Keskusmuistivähintään 4 Gt RAM-muistia (asiakkaan kautta käytettäessä), vähintään 8 Gt RAM-muistia (postilaatikko)
NäytönohjainEi käyt.
ÄänikorttiEi käyt.
KiintolevyVähintään 30 Gt kiintolevytilaa asemassa, johon Exchange on asennettu
NäyttöEi käyt.
Optinen asemaEi käyt.
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat