Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Standard User CAL

Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Standard User CAL
59,95 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100105-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Koska Microsoft Exchange Server 2016 osto yksinään ei tarjoa työntekijöille ja käyttäjille...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Standard User CAL"

Koska Microsoft Exchange Server 2016 osto yksinään ei tarjoa työntekijöille ja käyttäjille ohjelman ominaisuuksien käytön, on tärkeää, että jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää sitö, hankkii Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL. Tämä tarjoaa käyttäjälle pääsyn kaikkiin Exchange Server 2016 -ominaisuuksiin, riippumatta nimenomaisesta laitteesta. Tämä tarkoittaa, että henkilökohtainen, laiteriippumaton käyttöoikeus on suoritettu. Riippuen siitä, kuinka monta CAL-lisenssiä yritys tarvitsee, joko User CAL-lisenssejä tai paketteja, joissa on useita User CAL-lisenssejä on tarjolla.

Oikeudet lukuisiin toiminnallisuuksiin ovat aina taattuina

Käyttäjät, jotka ostavat Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL -oikeudet, saavat rajattomat käyttöoikeudet kaikkiin Microsoft Exchange Server 2016 Standard -ominaisuuksiin. Näihin kuuluvat sähköposti, tehtävät ja kalenteri, sekä Outlook verkossa, jota tukee Safari, Chrome, Internet Explorer, sekä Firefox ja Edge. Lisäksi, Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL -sovelluksia Outlookille ja Outlook verkossa -palvelulle ovat käytettävissä. Rekisteröitynyt käyttäjä saa myös pääsyn verkkopohjaisiin sähköpostitileihin ja roolipohjaiseen pääsynhallintaominaisuuteen (RBAC). Hakeminen useista sähköpostitileistä on myös mahdollista, sekä kirjoittaminen Pro-tietokannan sekä tavanomaisten ja mukautettujen pidätyskäytäntöjen avulla.

Osta Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL tehokasta ja turvattua kommunikaatiota varten

Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL -käyttöoikeuden avulla yritykset tarjoavat käyttäjille pääsyn tehokkaaseen ja turvalliseen kommunikaatiojärjestelmään. Microsoft Exchange Server 2016 Standard yhdistää yksittäiset työntekijät, toimii prosessinhallintana, sekä rajapintana sisäiselle ja ulkoiselle kommunikaatiolle. Ohjelmisto suunniteltiin käytettäväksi pienissä ja keskikokoisissa yrityksissä, ja se vähentää hallinnollista taakkaa turvatun kommunikaation osalta.

Microsoft Exchange Server 2016 Standard tarjoaa monia etuja

Käyttäjät, jotka ostavat Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL -käyttöoikeudet, hyötyvät täysin Exchange Server 2016 Standardin monista eduista. Muun muassa, ohjelman selvä rakenne on mainittava tässä yhteydessä. Nopea haku on todistanut itsensä tuhansia kertoja käytännössä. Lisäksi, ohjelmisto tarjoaa kehittyneet valvontaominaisuudet sähköpostiliikenteelle ja näin korkean turvallisuuden standardin.DLP, joka estää tietojen häviämisen, on myös integroituneena. Uusi Outlook-rajapinta tekee sen käytöstä helpompaa ja mukavampaa kaikilla laitteilla. Voit tietysti myös käyttää sovellusta älypuhelimella ja tabletilla.

Maksimaalinen tehokkuus ja hallinta

Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL -käyttöoikeus yhdessä itse Exchange Server 2016 -ohjelman kanssa tarjoaa korkeimman tasoista joustavuutta ja läpinäkyvyyttä, ja näin ollen, parantaa tehokkuutta yrityksessä. Parantamalla tehokkuutta ja optimoimalla prosesseja, yritykset saavat mahdollisuuden säästää kuluissa ja ajassa, ja näin ollen, parantavat kilpailukykyisyyttään.

Suoritin x64 Intel -prosessori, AMD64 -prosessori
Keskusmuisti Riippuu asennetuista rooleista: Postilaatikkopalvelin vähint. 8 GB, Edge-palvelin vähint. 4 GB
Sivutustiedosto sisäänrakennettu fyysinen muisti yli 10 MB
Levytila Asennus 30 GB, 500 MB per asennettu Unified Messaging -kielipaketti, 200 MB vapaata tilaa järjestelmän kiintolevyllä, vähint. 500 MB vapaata muistia jonotietokannassa
Käyttöjärjestelmä Postilaatikko- ja Edge-roolit: Windows Server 2012 tai 2012 R2 Standard- tai Datacenter-versiossa Hallintotyökalut: Windows Server 2012 tai 2012 R2 Standard- tai Datacenter-versiossa, Windows 10 64-bittinen tai Windows 8.1 64-bittinen
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Standard User CAL"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Standard User CAL - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat