Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Microsoft Exchange Server 2016 Standard
549,95 €

sis. alvin

Kieli:

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100073-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Microsoft Exchange Server 2016 Standard huolehtii yrityksesi joustavista, havainnollisista,...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Exchange Server 2016 Standard"

Microsoft Exchange Server 2016 Standard huolehtii yrityksesi joustavista, havainnollisista, näkyvistä ja edullisista viestintätavoista. Kaikki toiminnot on suunniteltu helpottamaan jokapäiväistä työtäsi ja tuomaan siihen lisää tehokkuutta ja luotettavuutta. Sähköpostien, yhteystietojen ja ajanvarausten yhteinen säilytys ja hallinta on siinä keskeistä, mutta Microsoft Exchange Server 2016:n avulla hoituvat käden käänteessä muutkin tehtävät.

Exchange 2016 Standard ammattimaiseen sähköpostin hallintaan

Yritysten sähköpostiviestintä on Microsoft Exchange Server 2016 Standardin ydin. Se tuo organisaatioosi lisää turvallisuutta ja kontrollia, niin omaan toimintaan kuin Microsoftin pilvipalvelun käyttöön. Microsoft Exchange Server 2016 Standard tukee jopa viittä postilaatikkotietokantaa ja sopii siksi pienille ja keskisuurille yrityksille. Suurille yrityksille suosittelemme Enterprise-versiota. Tuottoisaan tiimiyhteistyöhön suunniteltu Exchange 2016 Standard tukee sinua ja kollegoitasi kaikissa ajankohtaisissa työtehtävissä ja auttaa parantamaan työn tuloksia.
Exchange Server 2016 Standardin edut

  • Lisää tuottavuutta nopean haun ja älykkään Saapuneet-kansion avulla
  • Yksinkertaistettu arkkitehtuuri yhdistää postin vastaanottamiseen ja asiakaskäyttöön liittyvät roolit ja tekee niiden valmistelujen suunnittelusta yksinkertaista ja skaalattavaa
  • Tietojen häviämisen esto (DLP) ja laajennetut valvontatoiminnot lisäävät turvallisuutta
  • Parempaa yhteistyötä asiakirjojen parissa poistamalla liitteiden versioiden hallintaan liittyvät ongelmat
  • Uuden Outlook-käyttöliittymän ja Web Appsin joustava käyttö mobiililaitteilla

Microsoft Exchange Server 2016 Standardin roolit

Tiedonvaihtotoiminto on 2016-versiossa jaettu kahteen eri rooliin, jotka voidaan määrittää asennuksen yhteydessä. Ensinnäkin "Postilaatikko"-rooli sisältää päätoiminnot. Se ylläpitää tietokantoja ja vastaanottaa asiakaskyselyjä. Toinen rooli on "Reunasiirto", joka huolehtii sähköpostin lisäsuojauksesta sisäisen verkon ja Internetin välillä. Tähän voidaan sisällyttää esimerkiksi roskapostin suodatus.

Outlook-työpöytäsovellukset ja Exchange 2016 Standard

Voidaksesi hyödyntää Microsoft Exchange Server 2016 Standardin palveluja työpöydän puolella tarvitset työpöytäkäyttöön tarkoitetun sähköpostisovelluksen, kuten Microsoft Outlook. Voit hankkia ohjelmiston joko Office-paketin osana tai yksittäisenä Office-ohjelmana. Tämä on ehdottomasti huomioitava, mikäli hankit Exchange Server 2016 Standard -ohjelmiston, koska muuten työpöytätoiminnot eivät ole käytettävissä. Osta Microsoft Outlook 2016 täältä.

Plattform Windows
Käyttöjärjestelmä Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM tai uudempi), Windows Server 2012 Standard ja Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard ja Datacenter, Windows Server 2016 Standard ja Datacenter
Prosessori Tietokone Intel CPU -prosessorilla x64-arkkitehtuurilla, joka tukee Intel 64 -arkkitehtuuria. Vaihtoehtoisesti AMD-prosessori AMD64-alustatuella
Keskusmuisti Vähintään 8 GB
Näytönohjain ei määritelty
Äänikortti ei määritelty
Kiintolevy Kiintolevymuisti vähintään 30 GB asennuslevyllä. Jokaisen Unified Messaging -kielipaketin asentamiseen tarvitaan lisäksi 500 MB ja lisäksi vähintään 500 MB jonotietokantaa varten.
Näyttö 1024 x 768 pikseliä (minimi)
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Exchange Server 2016 Standard"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Exchange Server 2016 Standard - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat