Microsoft Exchange Server 2013 Standard

Microsoft Exchange Server 2013 Standard
479,95 €

sis. alvin

Kieli:

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Microsoft
  • 100072-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
Microsoft Exchange Server 2013 laajentaa Exchange Server -tuotesarjaa lukuisilla uusilla...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Exchange Server 2013 Standard"

Microsoft Exchange Server 2013 laajentaa Exchange Server -tuotesarjaa lukuisilla uusilla teknologioilla, toiminnoilla ja palveluilla. Tavoitteena on tukea käyttäjiä ja organisaatioita työtapojensa muuttamisessa ja painopisteen siirtämisessä viestinnästä pidemmälle yhteistyöhön. Samalla Exchange Server 2013 auttaa pienentämään kokonaiskäyttökustannuksia – sekä Exchange 2013:n paikallisessa valmistelussa että postilaatikoiden valmistelussa pilvipalvelussa. Exchange 2013:n uusilla ominaisuuksilla ja toiminnoilla tähdättiin seuraaviin tavoitteisiin:

Useista sukupolvista koostuvan henkilöstön tukeminen  

Sosiaalinen kanssakäyminen ja ihmisten nopea löytäminen ovat käyttäjille tärkeitä asioita. Älykäs haku -toiminto analysoi viestintä- ja yhteistyökäyttäytymistä Exchangen hakutulosten parantamiseksi ja prioriteettien määrittämiseksi. Exchange 2013:n avulla käyttäjät voivat myös yhdistää useista lähteistä peräisin olevia yhteyshenkilöitä löytääkseen yhdellä silmäyksellä henkilön, jonka kautta eri paikoista saadut yhteystiedot ovat yhteydessä toisiinsa.

Uusi optimoitu käyttöliittymä  

Microsoft Outlook 2013 ja Microsoft Outlook Web App ovat saaneet uuden päivitetyn käyttöliittymän. Outlook Web App tarjoaa parannetun käyttöliittymän, joka tukee myös kosketusnäyttöjen käyttöä, mikä optimoi Exchangen käytön mobiililaitteilla.

SharePoint- ja Lync-integrointi  

Exchange 2013 tarjoaa sivuston postilaatikoiden ja Compliance-eDiscoveryn avulla paremman integroinnin Microsoft SharePoint 2013:een ja Microsoft Lync 2013:een. Yhdessä nämä tuotteet tarjoavat runsaasti ominaisuuksia, jotka mahdollistavat muun muassa yritys-eDiscoryn ja yhteistyön sivustojen postilaatikoiden kanssa.

Apua direktiivien täytäntöönpanoon liittyvien kasvavien vaatimusten noudattamiseen    

Direktiivien täytäntöönpano ja eDiscovery asettavat monille organisaatioille haasteen. Exchange 2013 ei auta tietojen etsimisessä ja löytämisessä vain Exchangesta vaan koko organisaatiosta. Parannettujen haku- ja indeksitoimintojen ansiosta voit tehdä hakuja Exchange 2013:ssa, Lync 2013:ssa, SharePoint 2013:ssa ja Windowsin tiedostopalvelimella. Tietojen häviämistä estävillä toiminnoilla (Data Loss Prevention, DLP) organisaatiot voivat myös estää käyttäjiä lähettämästä vahingossa luottamuksellisia tietoja muille kuin valtuutetuille henkilöille. DLP mahdollistaa luottamuksellisten tietojen määrittämisen, valvonnan ja suojaamisen perusteellisen sisältöanalyysin avulla.

Viankestävän ratkaisun tarjoaminen 

Exchange 2013 perustuu Exchange Server 2010:n arkkitehtuuriin, ja se muotoiltiin uudelleen pyrkimyksenä skaalauksen, laitteiston käytön ja vikojen eristämisen helppous.

Plattform Windows
Käyttöjärjestelmä Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM tai uudempi), Windows Server 2012 Standard ja Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard ja Datacenter, Windows Server 2016 Standard ja Datacenter
Prosessori Tietokone Intel CPU -prosessorilla x64-arkkitehtuurilla, joka tukee Intel 64 -arkkitehtuuria. Vaihtoehtoisesti AMD-prosessori AMD64-alustatuella
Keskusmuisti Vähintään 8 GB
Näytönohjain ei määritelty
Äänikortti ei määritelty
Kiintolevy Kiintolevymuisti vähintään 30 GB asennuslevyllä. Jokaisen Unified Messaging -kielipaketin asentamiseen tarvitaan lisäksi 500 MB ja lisäksi vähintään 500 MB jonotietokantaa varten.
Näyttö 1024 x 768 pikseliä (minimi)
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Exchange Server 2013 Standard"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Exchange Server 2013 Standard - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat