Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise User CAL

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise User CAL
47,95 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100608-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -käyttöjärjestelmän 1 User CAL -käyttöoikeus...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise User CAL"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -käyttöjärjestelmän 1 User CAL -käyttöoikeus soveltuu erityisesti yrityksen työntekijöille, joilla on tarvetta käyttää yrityksen tietoja matkoilla ollessaan tai kotona. Enterprise CAL on lisäys Standard CAL -käyttöoikeuksiin. Siksi Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -käyttöjärjestelmän 1 User CAL -käyttöoikeuksia kannattaa siksi ostaa vain silloin, jos käytössä on tai ostetaan myös yhtä monta Microsoft Exchange Server 2019 Standard -käyttöjärjestelmän CAL-käyttöoikeutta. Laitteen ja User CAL -käyttöoikeuksien yhdistäminen on sitä vastoin mahdollista joustavasti. Siten käyttöoikeuksien määrät ja tyypit voidaan mukauttaa tarkalleen yrityksen ja työntekijöiden tarpeisiin. Ei pidä unohtaa, että jokaiselle palvelimelle tarvitaan oma Enterprise-käyttöoikeus. 

Enterprise-toimintojen käyttö laitteesta riippumatta

Jos käyttäjällä on Exchange Server 2019 -käyttöjärjestelmän Standard CAL -käyttöoikeus, hän voi jo käyttää tärkeitä Exchange-toimintoja, kuten sähköpostia, kalenteria ja yhteystietoja. Jos käyttäjä saa lisäksi Enterprise CAL -käyttöoikeuden, hän saa käyttöönsä lisää toimintoja. Jotta etsiminen onnistuu kätevästi lukuisista sähköpostiviesteistä, nyt käytetään Exchange Serverin aiemmista versioista poiketen Bing-hakukonetta hakutietoineen ja -indekseineen. Jos käyttäjä on valinnut Skype for Business 2019- tai Office 2019 -ohjelmiston, hän voi lisäksi käyttää pilvipohjaisen puhepostin avulla ohjelmiston puhepostitoimintoja.

Tietohäviöiltä, joita voi tapahtua eri syistä, suojaa harkittu "Data Loss Prevention" (DLP) -toiminto. 
Vastaavan ohjelmointirajapinnan ansiosta käytettävissä oleva virustorjuntaohjelmisto on erittäin helppoa yhdistää sähköpostin hallintaan. Erittäin tärkeää on myös käyttäjien varma todennus varmenteiden avulla. Yrityksen tietojahan ei saa joutua asiattomien käsiin. 

Modernia ja helppoa yritysviestintää

Microsoft Exchange Server 2019 tarjoaa monia parannuksia. Siinä on muun muassa uudistettu kalenterijärjestelmä. Kuten Office 365 -ohjelmistossa, tarjolla on helppo kalenterin jakaminen. Monimutkaisiin prosesseihin lisätään uusia järjestelmänvalvojatoimintoja. Niihin kuuluvat PowerShell-komennot ja uusi "Älä lähetä edelleen" -toiminto.

Yritykset, jotka ostavat Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -käyttöjärjestelmän 1 User CAL -käyttöoikeuden, hyötyvät paremmasta tehokkaiden palvelinjärjestelmien tuesta. Monet käyttäjät huomaavat, että tehtävät suoritetaan nopeammin, koska vähitellen tuetaan palvelimen 256 Gt:n keskusmuistia. Tehon tuntuvaan optimointiin sisältyy myös peräti 48 suorittimen tuki palvelinta kohden. 

Jotta yrityksen työntekijöiden työarki voisi sujua kitkattomasti, ohjelmistossa on yleinen osoitekirja, jossa on helposti hallittavat sallittujen ja kiellettyjen luettelot. Etenkin niinä hetkinä, joina ei käytetä kiinteitä yritystietokoneita, verkkokäyttö Outlook Web Appin avulla osoittautuu hyödylliseksi. 

Osta Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -järjestelmän 1 User CAL -käyttöoikeus

Exchange Server 2019 tarjoaa erilaisia käyttöoikeusasetuksia. Se tarjoaa palvelinkäyttöoikeuksia, jotka on määritettävä kaikille suoritetuille palvelinohjelmiston instansseille yrityspalvelimella. Enterprise-versio on suunnattu suurille yrityksille, joissa postilaatikkotietokantoja tarvitaan paljon, sillä se tukee enintään 100 postilaatikkotietokantaa. 

CAL-käyttöoikeudet ovat asiakkaan käyttöoikeuksia. User CAL -käyttöoikeuksia tarvitsevat kaikki käyttäjät, jotka haluavat käyttää palvelinohjelmistoa eri laitteilla. Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -käyttöjärjestelmän 1 User CAL -käyttöoikeuden hankinta johtaa tuottavuuden parannukseen lähes jokaisella alustalla tai jokaisella mobiililaitteella. Samalla yrityksen tiedot ovat suojassa. Jos lisäksi päätetään käyttää Enterprise-toimintoja, yrityksen viestintäkustannukset pienentyvät entisestään. Yhteensopivuusvaatimusten täyttämisestä tulee työntekijöille helpompaa. Tässä auttavat ennen kaikkea uudet arkistointi- ja tietosuojatoiminnot.

Lizengolta yritykset voivat ostaa kaikki haluamansa Exchange Server 2019 -käyttöoikeudet ja hakea ne vaivatta käyttöönsä. 
Lizengon tiimi auttaa mielellään, jos Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -käyttöjärjestelmän 1 User CAL -käyttöoikeudesta on vielä kysyttävää. 

Tuetut asiakkaat:
Outlook 2019
Outlook 2016
Outlook 2016 for Mac
Outlook 2013
Outlook for Mac for Office 365

Keskusmuisti:
vähintään 4 Gt
Näytönohjain ei käyt.
Äänikortti ei käyt.
Kiintolevy ei käyt.
Näyttö ei käyt.
Optinen asema ei käyt.

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise User CAL"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise User CAL - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat