Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL
47,95 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100610-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -käyttöjärjestelmän 1 Device CAL -käyttöoikeus on...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -käyttöjärjestelmän 1 Device CAL -käyttöoikeus on ihanteellinen yritysten yksittäisten toimistotietokoneiden varustamiseen. Tämä käyttöoikeus antaa yritystietokoneille oikeudet sähköpostien hallintaohjelmiston Exchange Serverin käyttöön. Konkreettisesti on kyse 2019-version Enterprice CAL -lisäyksestä. Jokaiselle tietokoneelle tarvitaan lisäksi CAL-käyttöoikeus Exchange Serverin Standard-versiota varten. Lisäksi yrityksen palvelimella on oltava Enterprise-version palvelinkäyttöoikeus. Jos kaikki nämä edellytykset täyttyvät, Exchange Serverillä työskentely kasvattaa kokonaistuottavuutta yritysten toimistoissa, koska se helpottaa viestintää.

Enemmän kuin vain sähköpostin hallintaa

Exchange Server 2019 Enterprise -käyttöjärjestelmän 1 Device CAL -käyttöoikeuden hankkija vaikuttaa aktiivisesti siihen, että yrityksen työntekijät pystyvät hallinnoimaan tietoja helpommin. Tietokoneella, jossa on aktivoitu käyttöoikeus, käyttäjät voivat käyttää useita sähköpostilaatikoita verkkoselaimen tai Outlookin avulla. Kaikki viestit synkronoidaan aina ja lajitellaan asetusten mukaisesti. Sen lisäksi yrityksen kalenteritietoja, määräaikoja ja yhteystietoja on helppo jakaa. Oikeuksien jakamista varten voidaan määrittää erilaisia rooleja ja käyttäjäryhmiä. 

Enterprise-versiossa kirjaukset voidaan tehdä käyttäjä- tai postituslistakohtaisesti tietokannan sijaan. Lisäksi kirjausten tulkinta on mahdollista.Säilytysohjeet voidaan määrittää itse. In situ -arkistointia ja in situ -säilytystä voidaan käyttää vastaavasta Outlook-versiosta riippuen. Laitteilla, joihin on asennettu ja lisensoitu Exchange Server, voidaan lisäksi turvautua "Microsoft Information Protection and Controlin" (IPC) etuihin. Näiden liikenteen suojaussääntöjen, Outlookin suojaussääntöjen ja Information RightsManagement (IRM) -haun ansiosta tietojen suojauksesta tulee vielä helpompaa. 

Osta Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -käyttöjärjestelmän 1 Device CAL -käyttöoikeus

Exchange Server on hyväksi todettu ohjelmistojärjestelmä, jonka 2019-versio sisältää lukuisia uutuuksia. Monet työntekijät osaavat arvostaa Intelligent Message Filterin (IMF) ja SmartScreen Filterin tarjoamia mahdollisuuksia. Jotta sähköpostien keskitetty säilytys täyttäisi nykypäivän turvallisuusvaatimukset, Exchange Serverin valmistajat ovat parantaneet joitakin yksityiskohtia edelliseen versioon verrattuna. Uudenlaisen roskapostisuodattimen lisäksi nyt voidaan käyttää helposti SSD-asemia välimuistina. Todennus tapahtuu nyt turvallisten varmenteiden avulla. Yritysverkossa valmiina oleva virustorjuntaohjelmisto on helppo yhdistää Exchange Serveriin. Suuren yrityksen työntekijöille ovat erittäin käteviä yleisen osoitekirjan kiellettyjen ja sallittujen luettelot. Jos joskus kuitenkin sattuu vahinko, integroitu Data Loss Prevension suojaa yritystä tietojen häviämiseltä. 

Osta käyttöoikeuksia Lizengolta

Jotta Microsoft Exchange Server 2019 -käyttöjärjestelmää voitaisiin käyttää yrityksessä, jokaiselle palvelininstanssille tarvitaan käyttöoikeus. Lisäksi tarvitaan käyttöoikeudet asiakkaille. Näitä käyttöoikeuksia kutsutaan CAL-käyttöoikeuksiksi. On olemassa User CAL- ja Device CAL -käyttöoikeuksia. Molempia versioita voidaan yhdistellä yrityksessä halutulla tavalla. Lisäksi käytetään satunnaisesti niin sanottuja ExternalConnector-käyttöoikeuksia, joiden avulla ulkoiset käyttäjät, kuten asiakkaat tai tavarantoimittajat, voivat tilapäisesti käyttää yrityksen omaa Exchange Server -järjestelmää. 

Lizengo on oikea paikka Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -käyttöjärjestelmän 1 Device CAL -käyttöoikeuden ostamiseen. Täältä voidaan ostaa suoraan haluttu määrä ladattavia alkuperäisiä käyttöoikeuksia. Valikoimassa on myös muita sopivia ohjelmistoja yritysten tietokoneisiin. Loppujen lopuksihan eräät Windowsin toiminnot perustuvat toisiinsa. Niinpä esimerkiksi Skypeä tarvitaan Exchange Serverin kaikkien puhepostitoimintojen käyttämiseen. Office 365 -tilauksen avulla on helpompi käsitellä monia Outlookin toimintoja. 
Lizengon osaavat työntekijät auttavat mielellään niitä, jotka harkitsevat Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -käyttöjärjestelmän 1 Device CAL -käyttöoikeuden ostamista. 

Tuetut sähköpostiohjelmistot:

Outlook 2019
Outlook 2016
Outlook 2016 for Mac
Outlook 2013
Outlook for Mac for Office 365

Tuetut selaimet Outlookin verkkoversiossa:
Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari ja Edge

Keskusmuisti:
vähintään 4 Gt

Näytönohjain ei käyt.

Äänikortti ei käyt.

Kiintolevy ei käyt.

Näyttö ei käyt.

Optinen asema ei käyt.

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat