Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs

Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs
879,95 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100596-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Windows Server 2109 RDS -käyttöjärjestelmän 10 käyttäjän CAL-käyttöoikeudet oikeuttavat kymmenen...lisää

Tuotetiedot "Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs"

Windows Server 2109 RDS -käyttöjärjestelmän 10 käyttäjän CAL-käyttöoikeudet oikeuttavat kymmenen henkilöä käyttämään Windows Serverin palveluita. CAL-käyttöoikeus tarvitaan käyttöjärjestelmän Standard Editionia varten aivan kuin DataCenter Editioniakin. Käyttäjän käyttöoikeuden omistajat voivat käyttää Windows Serveriä monilta eri laitteilta - esimerkiksi toimiston tietokoneelta tai junamatkan aikana kannettavalta. Siksi käyttäjän CAL-käyttöoikeudet sopivat erityisesti työntekijöille, jotka eivät työskentele pelkästään pöytätietokoneella. Jos yrityksellä on esimerkiksi paljon työntekijöitä, jotka työskentelevät kotitoimistossa tai ovat paljon työmatkoilla, tulisi harkita käyttäjän CAL-käyttöoikeuksien käyttöä laitekohtaisten CAL-käyttöoikeuksien sijaan. 

Turvalliset palvelinympäristöt yrityksille

Windows Server 2019 RDS -käyttöjärjestelmän kymmenen käyttäjän CAL-käyttöoikeudet hyödyntävät Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) -suojausta. Tämä Windows Server 2019 -käyttöjärjestelmän toiminto tunnistaa hyökkäykset muisti- ja ydintasolla. Siinä käytetään alustasensoreita, ja haitallisten tiedostojen suorittaminen voidaan keskeyttää. Hyödyllinen turvallisuustoiminto on Windows Server 2019 -käyttöjärjestelmässä myös Windows Defender ATP Exploit Guard. Siinä on neljä komponenttia, jotka suojaavat hyökkäysvektoreilta ja estävät haittaohjelmien tyypillisen käyttäytymisen. Yritykset voivat estää myös Attack Surface Reduction (ASR) -tekniikan avulla haittaohjelmien pääsyä työntekijöiden tietokoneisiin. ASR:n ohjauselementit estävät saastuneiden komentorivien tai tiedostojen käytön. Käyttöjärjestelmän verkon suojaukseen sisältyy lisäksi se, että kaikki lähtevät prosessit ilmoitetuilla käyttäjälaitteilla estetään, elleivät niiden kohteet ole luotettavia isäntiä tai IP-osoitteita. Lisätoimenpiteet, kuten kansioiden valvottu käyttö ja hyökkäysten esto, auttavat minimoimaan kiristys- ja haittaohjelmien ja vastaavien aiheuttamat uhat. 

Pitkälle kehitetyn palvelinkäyttöjärjestelmän käyttöoikeus

Windows Server 2019 RDS -käyttöjärjestelmän kymmenen käyttäjän CAL-käyttöoikeuksien hankinta tarkoittaa myös, että Linuxille ja virtuaalikoneille on saatavana entistä enemmän tukea. Muun muassa Office-käyttöön on tullut parannuksia, kuten uudet Fallback-HGS- ja Offline-tila-toiminnot. Lisäksi vianpoisto suojatuilta virtuaalikoneilta on nyt helpompaa. VM Connect -istuntotila ja PowerShell Direct auttavat, jos verkkoyhteys virtuaalikoneeseen on katkennut ja kokoonpano on päivitettävä. Lisäksi Windows Server 2019 tukee Ubuntun, Red Hat Enterprise Linuxin ja SUSE Linux Enterprise Serverin suorittamista virtuaalikoneissa. Myös palvelimen puolella tapahtuvaa HTTP/2-protokollan salausohjelmiston käsittelyä on parannettu, mikä vähentää automaattisesti yhteysvikoja. Suurempaa kapasiteettia varten Windows Serverin TCP-ruuhkanhallintapalvelun vakiotarjoajaksi on 2019-versiossa vaihdettu Cubic. 

Osta Windows Server 2019 RDS -käyttöjärjestelmän 10 käyttäjän CAL-käyttöoikeudet

Yhdistelemällä vapaasti laite- ja käyttäjäkohtaisia käyttöoikeuksia keskisuuret ja suuret yritykset voivat hankkia juuri ne käyttöoikeudet, joita ne todella tarvitsevat. Rahaa ei tarvitse tuhlata turhiin paketteihin. On kuitenkin järkevää hankkia käyttöoikeuspaketti 10 käyttäjälle, jos tähän mennessä ei ole käytössä asiakaskäyttöoikeuksia useammille työntekijöille. On huomattava, että Windows Server 2019 -käyttöjärjestelmän CAL-käyttöoikeudet ovat taaksepäin yhteensopivia. Se tarkoittaa, että niitä voi käyttää palvelimilla, joilla on vielä käytössä Windows Server 2016. 
Lizengolta erilaisten käyttöoikeuksien hankinta sujuu vaivattomasti. Lizengo tarjoaa asiakkailleen aina päivitettyjä ja hyödyllisiä alkuperäisiä ohjelmistoja. Jos Windows Server 2019 RDS -käyttöjärjestelmän kymmenen käyttäjän CAL-käyttöoikeuksien hankinnassa on epäselvyyksiä, Lizengon tiimi auttaa mielellään. 

Alusta: 
Windows

Suoritin:
vähintään 1,4 GHz (yksi ydin), vähintään 1,3 GHz (moniytiminen)
suositus 3,1 GHz tai enemmän
tuki enintään 2 suoritinkannalle

Keskusmuisti:
vähintään 2 Gt RAM-muistia
suositus 16 Gt RAM-muistia 
tuki enintään 64 Gt:n muistille

Kiintolevy: 
vähintään 160 Gt (sisältää järjestelmäosion, jonka kapasiteetti on vähintään 60 Gt)

Näyttö:
vähintään Super-VGA (1024 x 768)

Lisätietoja sisältävät linkit "Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat