Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL

Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL
89,95 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100597-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Windows Server 2019 RDS -ohjelmiston 1 laitteen CAL-käyttöoikeus on osa Windows Server 2019:n...lisää

Tuotetiedot "Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL"

Windows Server 2019 RDS -ohjelmiston 1 laitteen CAL-käyttöoikeus on osa Windows Server 2019:n joustavaa lisensointijärjestelmää. Se määritetään yhdelle yksittäiselle yrityksen laitteelle. Sen jälkeen rajoittamaton määrä käyttäjiä voi käyttää sen avulla palvelimen desktop-toimintoja. RDS on lyhenne sanoista "Remote Desktop Services", ja se kuvaa toimintoa, jolla työskennellään etäkäytöllä graafisilla työpöydillä ja Windows-sovelluksilla. Vastaavilla CAL-käyttöoikeuksilla Desktop-verkkoja voidaan hallita keskitetysti. Lisäksi mahdollisesti aiemmin hankittuja Windows Server 2016 Core -käyttöoikeuksia voidaan käyttää yhdistettyinä 2019-version laitekäyttöoikeuksiin. Siten yrityksen IT-osastolla on enemmän aikaa päivittää palvelinkäyttöjärjestelmän uusimpaan versioon. Samoin "Pikapäivitys" toiminto auttaa tulevaisuudessa säästämään aikaa päivitysten tekemisessä. 

Hyödyllisiä muutoksia edelliseen versioon verrattuna

Windows Server 2019 RDS -ohjelmiston 1 laitteen CAL-käyttöoikeuden ostaminen tarkoittaa panostamista Windows 10 -pohjaiseen palvelinkäyttöjärjestelmään. Windows Server 2019 on uudempi versio Server 2016:sta, josta on säilytetty paljon hyviä ominaisuuksia. Lisäksi on uudistuksia ja muutoksia, joiden pitäisi tehdä käyttöprosessista vielä tehokkaampi ja turvallisempi. Nyt tuetaan muun muassa Linuxin Windows-alijärjestelmää. Myös Linux-jakeluja voidaan sisällyttää Windows-asennukseen. Lisäksi Linux-komentoja voidaan hallita Windows-palvelimilta. Tällä alueella on merkittävää myös parannetun turvallisuuskonseptin, "suojattujen virtuaalikoneiden", käyttö. Kubernetesin tukemana yrityksen työntekijät voivat kehittää ja hallita säilöjä. Lisäksi Windows Server 2019 tukee täysin ipv6-protokollaa verkoille. Käyttöjärjestelmä mahdollistaa muuten sekä laitteiston että verkon järjestelmän laajuisen valvonnan. Sen lisäksi voidaan käyttää paikallisen verkon vertaistoimintojen kaltaisia tekniikoita.

Päivitä palvelinjärjestelmä uusimpaan versioon

Päivitetty palvelinkäyttöjärjestelmä on mukautettu moniin nykyaikaisiin vaatimuksiin. Se mahdollistaa käyttäjälle työskentelyn päivitetyillä ohjelmilla. Siinä mielessä Windows Server 2019 RSD -käyttöjärjestelmän 1 laitteen CAL-käyttöoikeus on optimoitu käyttöön yhdessä Microsoft Azuren kanssa. Siten käyttöoikeudella varustetun laitteen käyttäjät voivat esimerkiksi käyttää Azure Backup -palvelua tietojen helppoon synkronointiin ja varmuuskopiointiin. Tietoja voi myös siirtää Azure Files -palvelun avulla pilvestä tiedostopalvelimelle. Windows Server 2019 käyttää myös laajennettua yleissuojausta yritysten tärkeille tiedoille. Tietojen ja tiedostopalvelinten salaus on uudistettu. Palvelinkäyttöjärjestelmä toimii nyt suoraan yhdessä Windows Defender Advanced Threat Protectionin (ATP) kanssa. Palvelin voi tulevaisuudessa täydentää virustorjuntaa tunnistamalla itse uhkia, kuten rootkit-haittaohjelmia ja nollapäivähyökkäyksiä, ja ryhtymällä asianmukaisiin turvatoimenpiteisiin. Windows Server 2019 -käyttöjärjestelmän laitekäyttöoikeuden käyttäjät hyötyvät siten välillisesti palvelinkäyttöjärjestelmän hyödyllisistä uusista toiminnoista. 

Osta Windows Server 2019 RDS -käyttöjärjestelmän 1 laitteen CAL-käyttöoikeus

Laitekäyttöoikeuden hankkiminen Windows Server 2019 -käyttöjärjestelmään voi olla järkevä päätös sekä keskisuurissa että suurissa yrityksissä. Käyttöoikeuden voi hankkia sekä pöytätietokoneella että minikannettavalle tai valvomolle. Jos työntekijöiden tehtävät ovat rakenteeltaan sellaisia, että useampi henkilö käyttää samaa tietokonetta, on edullisempaa määrittää yksi käyttöoikeus kyseiselle laitteelle. Käyttöoikeutta ostettaessa ei pidä myöskään unohtaa, että lisäksi tarvitaan käyttöoikeudet palvelimen ytimille. Toinen vaihtoehto CAL-käyttöoikeuksien hankinnassa on hankkia kerralla 10 käyttöoikeutta - kuten silloin, kun hankitaan kerralla useita uusia laitteita. Ennen Windows Server 2019 RDS -käyttöjärjestelmän 1 laitteen CAL-käyttöoikeuden hankintapäätöksen tekemistä voi tarvittaessa ottaa yhteyttä Lizengon tiimiin. 

Alusta: 
Windows

Suoritin:
vähintään 1,4 GHz (yksi ydin), vähintään 1,3 GHz (moniytiminen)
suositus 3,1 GHz tai enemmän
tuki enintään 2 suoritinkannalle

Keskusmuisti:
vähintään 2 Gt RAM-muistia
suositus 16 Gt RAM-muistia 
tuki enintään 64 Gt:n muistille

Kiintolevy: 
vähintään 160 Gt (sisältää järjestelmäosion, jonka kapasiteetti on vähintään 60 Gt)

Näyttö:
vähintään Super-VGA (1024 x 768)

Lisätietoja sisältävät linkit "Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat