Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Standard User CALs

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Standard User CALs
819,99 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100871-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Ostamalla Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Standard User CAL -käyttöoikeudet, kymmenen...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Standard User CALs"

Ostamalla Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Standard User CAL -käyttöoikeudet, kymmenen (lisä)työntekijää pystyvät käyttämään ja työskenetelmään yrityksen tiedostoilla missä tahansa. Toimistolla, kentällä tai kotitoimistossa - Sharepointin avulla olennaisia tietoja voi jakaa turvallisesti ja yksinkertaisesti. Yhteistyöohjelmisto tarjoaa useita tapoja, joilla työskennellä tiiminä. Meiltä saat muun muassa Sharepoint 2019:n alkuperäiset käyttöoikeudet. Toisin kuin Device CAL, User CAL on suunnattu yksittäiselle henkilölle. Se mahdollistaa yrityksen Sharepoint -palvelimen käytön kaikilla laitteilla. Näin ollen, Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 User CAL -käyttöoikeudet soveltuvat erityisesti työntekijöille, jotka työskentelevät vaihtelevasti yrityksen tietokoneella, kannettavalla tietokoneella ja matkapuhelimella. 

Oikea käyttöoikeus kaikille

Sharepoint Server 2019:n kehittäjä on kehittänyt käyttöoikeusjärjestelmän, joka mahdollistaa yhdistelmät. Joka tapauksessa, yritys tarvitsee yhden tai useamman palvelinkäyttöoikeuden. Nämä ovat saatavilla sekä lisäksi käytettävät Enterprise-käyttöoikeudet. CALit ovat tarpeen, jotta työntekijät voivat käyttää Sharepoint-palvelinta. CAL on lyhenne termille Client Access License (=asiakkaan käyttöoikeus). CAL voidaan kohdistaa käyttäjälle (kuten tämä tuote) tai laitteelle ("Device CAL"). Tällä tarjouksella, voit hankkia Sharepoint 2019:n standardiversioon yhden käyttäjäkäyttöoikeuden. Jos käyttäjä haluaa myös nauttia Enterprise-eduista, hän tarvitsee myös Enterprise CAL-käyttöoikeuden. Yritys- tai osastokohtaisesti, voit myös yhdistää Device ja User CAL -käyttöoikeudet. Jotta voidaan määritellä, kenen kannattaa ostaa Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 User CAL -käyttöoikeutta ja kelle sopii paremmin kymmenen laitekäyttöoikeutta. 

SharePoint Server 2019 Standardin pääominaisuudet

Ensisijaisesti, Sharepointin tavoitteena on helposti jakaa tietoa sekä digitaalisia työvälineitä työntekijöille, jotka ovat niihin oikeutettuja. Lisäksi, tiiminä työskentely on paljon helpompaa - ryhmät voivat työskennellä yhdessä niin, että ohjelmisto hallitsee mm. asiakirjat. Viestintäohjelmistona, Sharepoint tarjoaa esimerkiksi yritysverkkosivujen infrastruktuurin ja intranetin. Ohjelmistoa pidetään myös helppokäyttöisenä Enterprise Content Management (ECM) -ohjelmistona. Eriytetty haku on tärkeä ominaisuus jokapäiväisessä työelämässä. Ominaisuus mahdollistaa esimerkiksi tulosten esikatselun sekä mahdollistaa ihmisten tai aiheiden haun. 

Paljon parannuksia ja yksinkertaistuksia

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 User CAL -käyttäjät voivat hyödyntää Sharepointin 2019-version uusimpia ominaisuuksia. Toiminnot ovat muun muassa laajentuneet OneDrive-ohjelmiston Flow'hen ja luetteloiden muotoiluun. Helpottaakseen tietojen käsittelyä, uuden merkinnät voidaan nyt lähettää sähköpostitse tai Microsoft Teams -ilmoitusten avulla. Lisäksi, nykyaikaiset dynaamista sisältöä sisältävä verkkolisäosat, kuten Twitter-syötteet, ovat nyt helposti integroitavissa. Tärkeää on myös uudistettu käyttäjärajapinta, jonka avulla käyttäjät voivat hakea kohteita nopeammin. Hakutoiminnossa, esimerkiksi indeksointi on parantunut - kuvissa olevat tekstit ja kohteet otetaan nyt myös huomioon. 

Käytännöllisiä yksityiskohtia Sharepointissa

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 User CAL -käyttöoikeuksissa on taatusti muita uusia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä ostamisen arvoisia. Se pystyy lisäämään turvallisuutta sallimalla yritysten tallentaa tietojaan paikallisiin tietokeskuksiin tarpeen mukaan. Tietojen käsittelyn osalta, tarjolla on useita pieniä parannuksia. 2019-versiossa voit nyt myös työskennellä Excel-tiedostoilla samanaikaisesti ja tarjolla on tiedostojen esikatselu yli 270 eri tiedostotyypille. Microsoft Teams -käyttäjät huomaavat syvemmän integraation, ja Office365 -tilaajat voivat käyttää jako-ominaisuuksia kaikissa Office-komponenteissa.

Microsoft Sharepoint Server 2019 -käyttöoikeudet ovat hyvä valinta, kun uusia työntekijöitä liittyy tiimiin tai osasto on uudelleenrakennettava. Lisäksi, voit käyttää Sharepoint 2016 Server -palvelinta SharePoint 2019 CAL -käyttöoikeudella. 
Lizengon pätevä tiimi auttaa mielellään, jos Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 CAL -käyttöoikeuksista on vielä kysyttävää. 

Tuetut selaimet:
Microsoft Edge; Internet Explorer 11; Google Chromen viimeisin versio; Mozilla Firefoxin viimeisin tai sitä edeltävä versio, tai Apple Safarin viimeisin versio
 
Mobiiliselain:
Chrome tai Safari (vähintään iOS10)
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Standard User CALs"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Standard User CALs - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat