Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL
69,99 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100876-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Käyttääksesi Sharepointin mielenkiintoisia lisäominaisuuksia, voit määrittää laitteelle...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL"

Käyttääksesi Sharepointin mielenkiintoisia lisäominaisuuksia, voit määrittää laitteelle Microsoft SharePoint Server 2019 Enterprise Device CAL -käyttöoikeuden. Toisin kuin palvelinkäyttöoikeus, Client Access License (CAL) -käyttöoikeus voidaan määrittää laite- tai käyttäjäkohtaisesti. Tässä tarjoamme käyttöoikeutta laitteelle. Sitä voidaan käyttää pöytäkoneella tai mobiililaitteella. Tämäntyyppinen käyttöoikeus toimii hyvin sellaisen laitteen kohdalla, jota jakaa useat käyttäjät, kuten yrityksen kannettava tietokone tai toimiston pöytäkone. Enterprise CAL -käyttöoikeus laajentaa useita Sharepointin standardeja ominaisuuksia, joilla kerätään ja analysoidaan taloustietoja. 

Tee yritysprosesseista tehokkaampia

Ostamalla Microsoft SharePoint Server 2019 Enterprise Device CAL -käyttöoikeus, prosessien automatisointi ja yksinkertaistus on helppoa. Työntekijät voivat luoda ja käyttää lomakkeita, työnkulkuja sekä yksittäisiä mobiilisovelluksia. Muiden ominaisuuksien lisäksi, tietoja voi kerätä ja hallinnoida luomalla SharePoint-listoja. Nämä ovat Excel-taulukoiden kaltaisia ja niitä voi jakaa suoraan intranetissä, jotta useat kollegat hyötyvät siitä. Yksilöiden ja tiimien rutiinitehtävät voidaan automatisoida integroimalla MS Flow. Tehtävän yksittäiset vaiheet voidaan kätevästi määrittää Flow'n visuaalisella suunnitteluominaisuudella. Lisäksi, Microsoft Dynamicsista saadut flow-tiedot voidaan sisällyttää Flow'ssa Sharepoint-listoihin. 

Laajennettu toiminnallisuus Enterprise-käyttöoikeuksille

Microsoft Sharepoint Server 2019 Enterprise Device CAL -käyttöoikeudessa on lukuisia muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ostamisen arvoisen. Esimerkiksi, eDiscovery -sisällönhallintaominaisuus, joka on mm. laajennettu Vie-ominaisuudella. Kattava PowerPivot -sovellus käsittelee suuria määriä yritystietoja kuvannollisiin raportteihin, jotka voidaan viedä Exceliin tai erityiseen ohjauspaneeliin. Lisäksi, Enterprise -käyttöoikeuden käyttäjät voivat käyttää tietojen käsittelyyn Access Services ja InfoPath Services -palveluita. Esimerkiksi, listoja voi kätevästi mukauttaa integroidun lomakeratkaisun avulla. Lomakkeita voi nopeasti luoda loppuun, kuten varastohallintaan tai varainhallintaan. 

Nykyaikainen tapa hallita yrityksen tietoa

Sharepoint on älykäs hakukone, jonka avulla teet tietoihin perustuvia päätöksiä vain muutamalla klikkauksella. Jopa Microsoft Sharepoint Server 2019 Enterprise Device CAL -käyttöoikeudella, Sharepointin tehokas sisällönhallinta on yhdistettävissä Yammerissa oleviin yhteyshenkilöihin. Automaattisella tekstisyötöllä ja eDiscovery -ominaisuudella, käyttäjät löytävät nopeasti aikaisemmin käytettyjä verkkosivustoja, tiedostoja ja tärkeitä yhteyshenkilöitä. Tämän lisäksi, Sharepoint on erittäin hyvä ohjelmaratkaisu, jolla yhdistää suuri määrä työntekijöitä. Esimerkiksi, voit lisätä Sharepointin kotisivuille ja Sharepoint-mobiilisovellukseen viestintäverkkosivuja tai näyttää mukautettuja uutisia. 

Osta Microsoft Sharepoint Server 2019 Enterprise Device CAL -käyttöoikeus

Enterprise CAL -käyttöoikeudet ovat lisäosapohjaisia käyttöoikeuksia. Näin ollen, standardi Device CAL -käyttöoikeus tarvitaan myös kaikissa tapauksissa. Tämän lisäksi, käytetty palvelin tarvitsee Sharepoint Server -standardikäyttöoikeuden lisäksi Enterprise-käyttöoikeuden. Ennen ostopäätöstä on siis harkittava millä tietokoneilla yrityksen tietoja tullaan arvioimaan millä tietokoneilla ainoastaan normaaleja yritystiedostoja käsitellään ja jaetaan. Voit loppujen lopuksi, yhdistää osastokohtaisesti standardeja ja Enterprise -käyttöoikeuksia sekä User ja Device CAL-käyttöoikeuksia. Tällä tavoin, Sharepointin käyttöoikeusjärjestelmä pyrkii täyttämään sekä keskikokoisten että suurten yritysten tarpeet. Sharepoint 2019 -käyttöoikeudet ovat taaksepäin yhteensopivia, joten kaikkia käyttöoikeuksia ei tarvitse ostaa samanaikaisesti, vaan ne voidaan jakaa useammalle verovuodelle, Device CAL-käyttöoikeus 2019-versioon toimii näin ollen myös palvelimelle, johon on asennettu 2016-version käyttöoikeus. 
Pätevä Lizengo tiimi on tietysti tavoitettavissa, jos sinulla on vielä kysyttävää Microsoft Sharepoint Server 2019 Enterprise Device CAL -käyttöoikeudesta. 

Tuetut selaimet:
Microsoft Edge; Internet Explorer 11; Google Chromen viimeisin versio; Mozilla Firefoxin viimeisin tai sitä edeltävä versio, tai Apple Safarin viimeisin versio
 
Mobiiliselain:
Chrome tai Safari (vähintään iOS10)
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat