Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Standard Device CALs

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Standard Device CALs
719,99 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100863-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Yrityksille Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Standard Device CALs"

Yrityksille Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard Device CAL -ohjelmiston julkaisu tarjoaa tutun intuitiivisen käyttöympäristön lisäksi lukuisia uudistuksia. Työryhmäohjelmisto kattaa toiminnoillaan useita sovellusaloja, jotka helpottavat ja tehostavat eri tasojen ja osastojen välistä yhteistyötä. 

Sen lisäksi, että erityiset tehtävien ja projektien hallinnointiin ja koordinointiin liittyvät toiminnot parantavat yrityksen yhteistyötä, kerää MS Sharepoint 2016 Server Standard pisteet myös mahdollisuudesta luoda intranetportaaleja, tiimiverkkosivustoja, keskusteluryhmiä ja blogeja. Tämän lisäksi ohjelmisto sisältää kattavan tehokkaita asiakirjojenhallintatoimintoja, käyttäjäkohtaisen hakutoiminnon sekä uudistetun sisällönhallinnan.

Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard Device CALin tärkeimmät uudistukset

Redmondin ohjelmistotehtaan uusille julkaisuille ei ole ainoastaan tehty optista parantelua. Myös toiminnalliseen puoleen on kiinnitetty paljon huomiota. Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard Device CAL -ohjelmiston hankkivat yritykset saavat käyttöönsä lukuisia uudistuksia, jotka tekevät yhteistyöstä mahdollisimman miellyttävää ja helppoa.

  • Nykyaikainen OneDrive-ympäristö: Sisältöjen lataaminen ja hallinnointi sujuvat huomattavasti mukavammin Microsofts OneDrive-ympäristössä kuin aiemmin saumattoman integroinnin avulla. Sekä Sharepoint niin kuin palvelimet Edge, Chrome tai Firefox sopivat tähän tarkoitukseen mainiosti. Yhteensopivia kuvia ja videoita voi katsella esikatselutilassa, mikä helpottaa merkittävästi suurten kuvamäärien läpikäymistä.
  • Optimoinnit kosketusnäytölle ja mobiililaitteille: Kattavien optimointien ansiosta Sharepoint Server 2016:n käyttö onnistuu nyt yhtä intuitiivisesti mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella ja tabletilla kuin pöytätietokoneilla ja kannettavilla tietokoneillakin.
  • Uusi yhteensopivuuskeskus: In-Place Policy Hold Centerin ja uuden yhteensopivuuskeskuksen avulla yritysten on helppo huolehtia sisäisten ja lakisääteisten säännösten noudattamisesta ja toteuttamisesta. OneDrive for Business mahdollistaa esimerkiksi asiakirjojen automaattisen poistamisen määrittelemisen uuden yhteensopivuuskeskuksen avulla nopeasti.
  • Suuret lataustiedostot: Sharepoint Server 2016:n ansiosta se aika on ohi, kun latausten enimmäiskoko sai olla enintään 2 GB. Ostaessaan Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard Device CAL -ohjelmiston yritys pääsee hyötymään Microsoftin suosittelemasta latausrajasta 10 GB.
  • Zero Downtime: Pienempi pakettien lukumäärä ja pakettikoon vähentäminen Sharepoint Server 2016:ssa on vallankumouksellinen uudistus aikaa vievissä Patch-prosesseissa. Käyttökatkot jäävät uudistuksen myötä menneisyyteen.

Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CALin ja Device CALin optimaalinen käyttö

Jos haluat hyötyä Microsoft Sharepoint Standardin eduista, on ensimmäiseksi hankittava palvelinkäyttöoikeus. Myöhempää käyttöä varten hankittava on myös muita käyttäjäkäyttöoikeuksia. Näille niin kutsutuille Client Access License (CAL) -käyttöoikeuksille Microsoft tarjoaa kaksi eri mallia. User CAL -käyttöoikeuksia ja Device CAL- käyttöoikeuksia. 

User CAL -käyttöoikeudet on sidottu yhteen tiettyyn käyttäjään. Käyttöoikeus mahdollistaa käyttäjän pääsyn hänelle sallittuihin sisältöihin ja toimintoihin paikasta ja laitteesta riippumatta. 

Jos yritys hankkii Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard Device CAL -ohjelmiston, on käyttöoikeus sidottu tiettyyn työpisteeseen. Laite voi olla esimerkiksi kannettava tietokone tai pöytätietokone – käyttöoikeudella varustettu laite ei ole sidottu käyttäjien lukumäärään, vaan on tarkoitettu yhteiseen käyttöön. Device CAL on hyvä vaihtoehto silloin, kun yhtä työpistettä käyttää useampi työntekijä. 

Näitä kahta eri käyttötyyppiä voi yhdistellä toisiinsa ongelmitta, mikä mahdollistaa kulloiseenkin tarpeeseen räätälöidyn käyttöoikeusratkaisun. Asiantuntijamme auttavat yritystä löytämään parhaan mahdollisen käyttöoikeusratkaisun, jos yritykseen päätetään hankkia Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard Device CAL -ohjelmisto.

AlustaWindows
KäyttöjärjestelmäWindows Server 2012 R2 (Standard tai Data Center), Windows Server 2016 (Standard tai Data Center), Windows Server 2019 (Standard tai Data Center)
Prosessori64-Bit Quad-Core CPU (vähimmäisvaatimus)
Keskusmuisti16 GB (vähimmäisvaatimus yksittäisenä palvelimena), 12 GB (vähimmäisvaatimus palvelinfarmikäytössä), 24 GB (tai enemmän on suositus)
Näyttöohjainn.d.
Äänikorttin.d.
Kovalevy80 GB (järjestelmäaseman vähimmäisvaatimus ), 100 GB (vähimmäisvaatimus toiselle ja sitä useammalle asemalle)
Näyttön.d.
Optinen asemaVain DVD:n asennukseen
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Standard Device CALs"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Standard Device CALs - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat