Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Enterprise User CALs

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Enterprise User CALs
569,99 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100865-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Suuret, rakenteeltaan monimuotoiset yritykset asettavat erityisiä vaatimuksia eri tasojen ja...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Enterprise User CALs"

Suuret, rakenteeltaan monimuotoiset yritykset asettavat erityisiä vaatimuksia eri tasojen ja osastojen väliselle yhteistyölle. Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise tarjoaa parhaan mahdollisen työkalun yhteistyön toteuttamiseen. Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise-Edition täyttää toiveesi olipa sitten kyse keskusteluryhmien luomisesta, blogien ja tiimiverkkosivustojen hallinnoinnista, projektien koordinoimisesta, tehtävien hallinoimisesta, taitavasta sisällönhallinnasta käyttäjän määrittelemien hakutoimintojen kautta tai sitten tehokkaasta asiakirjojenhallintatoiminnoista. Pettymään et tule varmasti.

Enterprise-Editionissa on Standard-Editioniin verrattuna monia houkuttelevia toimintoja. Esimerkiksi jokainen lisensioitu käyttäjä saa käyttöönsä Business Intelligencen, johon kuuluvat Visio-palvelut, Excel-palvelut, PerformancePoint-palvelut ja Power View. Mukaan tulevat myös Microsofts Business Solutions -ominaisuudet mukaan lukien InfoPath-palvelut ja Access-palvelut. Myöskään hyödyllisistä uudistuksista ei ole tingitty. Ne helpottavat työarkea huomattavasti moninaisissa kommunikaatioympäristöissä. Uudistuksiin kuuluvat muun muassa laajennettu hakutoiminto sekä videohaku, eri elementteihin liittyviä suosituksia ja nimien tunnistaminen tekstistä.

Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CALin tärkeimmät uudistukset

Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL -ohjelmiston hankkivat yritykset pääsevät hyödyntämään myöskin 2016-version jännittäviä uudistuksia. Uudistusten kärjessä on ennen kaikkea Sharepointin saumaton integrointi Microsoft OneDrive-universumiin. Se tekee käsiksi pääsyn sisältöihin ja niiden hallinnan intuitiiviseksi ja helpoksi – joko suoraan Sharepointista käsin tai selaimen välityksellä Microsoft Edgellä, Google Chromella tai Mozilla Firefoxilla. Uutta Sharepoint Server 2016 Enterprisessa ovat myös seuraavat toiminnot ja ominaisuudet:

  • Kattavia parannuksia mobiilikäyttöön: Paikasta riippumaton työskentely on aina vain tärkeämpää. Microsoft on tunnistanut tämän tosiasian ja lahjoittaakin yrityksille, jotka hankkivat Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL -ohjelmiston, kattavan mobiililaitteille ja kosketusnäytöille tehdyn optimoinnin.
  • Zero Downtime: Sharepoint Server 2016 Enterprise on hoitanut pois päiväjärjestyksestä myöskin vaativiin Patch-prosesseihin ja niiden käyttökatkoihin liittyvät ongelmat. Tämän Microsoft on saanut aikaiseksi vähentämällä ja pienentämällä Patch-paketteja.
  • Suuremmat lataustiedostot: Microsoft poistaa ajankohtaisella Sharepoint-versiolla nykyisen tiedostokohtaisen 2 GB:n latausrajan. Uusi suositus tiedoston enimmäiskoolle on 10 GB.
  • Kestolinkit: Linkkien yhdistämisen myötä tiedostojen resurssitunnuksiin pysyvät linkit ovat voimassa myös tiedostojen jakamisen jälkeen. Toimimattomien linkkien aika on ohi.
  • Säännösten noudattaminen on helppoa: uuden yhteensopivuuskeskuksen ja In-Place Policy Hold Centerin myötä yrityksen sisäisten ja lakisääteisten, esimerkiksi asiakirjojen hallinnointiin liittyvien, säädösten luominen ja toteuttaminen onnistuu muutamalla hiiren painalluksella.

Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL ja Device CAL -ominaisuuksilla

Yrityksessä on ensimmäiseksi hankittava palvelinkäyttöoikeudet jokaiseen käyttöjärjestelmään. Itse käyttöön vaaditaan CAL-käyttöoikeudet. Nämä Client Access License -käyttöoikeudet yritys voi hankkia myös edullisesti lizengolta. Käyttöoikeudet jaotellaan käyttäjäkohtaisiin (User CAL) ja laitekohtaisiin (Device CAL) käyttöoikeuksiin.

Hankkimalla Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprisen, jossa on User CAL, asiakas saa käyttöönsä käyttöoikeusmallin, jossa Sharepointin käyttö on sidottu yhteen käyttäjään. Tämä voi käyttää Sharepointin toimintoja paikasta ja laitteesta riippumatta.  

Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise, jossa on User CAL, sopii erinomaisesti sellaiselle työntekijälle, joka työskentelee usein eri työpisteillä. User CAL sopii hyvin myös työntekijöille, jotka työskentelevät usein liikkeellä ollessaan tai kotitoimistosta käsin. Suurissa yrityksissä kommunikaatioverkosto on haastava. Tarvittaessa sitä laajennetaan vielä ulkoisilla työntekijöillä tai asiakkailla. 

Silloinkin Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL -ohjelmiston hankkiminen on järkevää. Molempien käyttöoikeustyyppien joustava yhdisteleminen tekee helpoksi yksilöllisten järjestelmäratkaisujen kokoamisen. Käyttöoikeusasiantuntijamme auttavat yritystäsi löytämään parhaan mahdollisen käyttöoikeusratkaisun Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprisen käyttöön.

AlustaWindows
KäyttöjärjestelmäWindows Server 2012 R2 (Standard tai Data Center), Windows Server 2016 (Standard tai Data Center), Windows Server 2019 (Standard tai Data Center)
Prosessori64-Bit Quad-Core CPU (vähimmäisvaatimus)
Keskusmuisti16 GB (vähimmäisvaatimus yksittäisenä palvelimena), 12 GB (vähimmäisvaatimus palvelinfarmikäytössä), 24 GB (tai enemmän on suositus)
Näyttöohjainn.d.
Äänikorttin.d.
Kovalevy80 GB (järjestelmäaseman vähimmäisvaatimus ), 100 GB (vähimmäisvaatimus toiselle ja sitä useammalle asemalle)
Näyttön.d.
Optinen asemaVain DVD:n asennukseen
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Enterprise User CALs"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Enterprise User CALs - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat