Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Standard User CAL

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Standard User CAL
74,99 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100492-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Yritykset, jotka hankkivat Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard -ohjelmiston,...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Standard User CAL"

Yritykset, jotka hankkivat Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard -ohjelmiston, jossa on User CAL, hyötyvät laajasti Microsoftin työyhteisöohjelmistosta.Sharepoint vie yrityksen eri tasojen ja osastojen välisen yhteistyön ja uudelle tasolle. Se tukee lukuisilla toiminnoillaan miellyttävää ja helppoa tehtävienhallintaa ja projektien koordinointia. 

Sisällönhallinta ja siihen liittyvät prosessit muotoutuvat tehokkaammiksi kuin aiemmin, kun työntekijät, joilla on lupa päästä käsiksi tarkasteltaviin, ladattaviin ja työstettäviin sisältöihin reaaliajassa. Koska Sharepoint toimii intranetportaalina ja sosiaalisena verkostona yrityksen sisäisessä kommunikaatiossa, keskusteluryhmissä ja muissa vastaavissa, käyttäjä hyötyy paremmasta työtarkkuudesta, pienemmästä virheiden mahdollisuudesta ja tehokkuudesta. Yritysten sisäisten blogien ja tiimiverkkosivustojen perustamisen lisäksi myös keskusteluryhmien hallinnointi onnistuu. Sharepoint-palvelimen täydentää tehokas hakutoiminto.

Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard User CALin tärkeimmät uudistukset

Microsoft on lisännyt myös Microsoft Sharepoint 2016 Standard User CAL -ohjelmistoon lukuisia uusia toimintoja ja tehnyt paljon erilaisia parannuksia. Erityisen kiinnostava muutos on Sharepoint 2016:n saumaton integrointi nykyaikaiseen OneDrive-ympäristöön. Se puolestaan tekee sisältöjen lataamisen ja hallinnoinnin sekä Sharepointista käsin kuin selaintenkin Microsoft Edge, Mozilla Firefox ja Google Chrome kautta selvästi miellyttävämpää. 

OneDrive-ympäristön kautta taas onnistuu yhteensopivien kuvien ja videoiden lataaminen esikatselutilassa. Se helpottaa huomattavasti suurten kuvamäärien nopeaa selailua kansioista. Lisäksi ohjelmistoon on tehty paljon uudistuksia, kuten:

  • Zero Downtime Patching: Aikaa vievät Patch-prosessit ja niihin liittyvät käyttökatkokset kuuluvat Sharepoint 2016:ssa menneisyyteen. Siitä 2016-versiossa huolehtii pakettien pienempi lukumäärä, ja niiden pienennetty koko.
  • Suuremmat lataustiedostot: Nykyisestä versiosta Microsoft on poistanut lataustiedostojen enimmäiskoon 2 GB. Kehittäjä suosittelee Sharepoint 2016:n tiedostojen enimmäiskooksi 10 GB.
  • Kestolinkit: Sharepoint 2016:ssa toimimattomat linkit tiedostojen siirtämisessä ovat historiaa. Kestolinkkien myötä tiedostojen resurssitunnuksiin perustuvat linkit ovat voimassa myös tiedostojen vapauttamisen jälkeen.
  • Uusi yhteensopivuuskeskus: Yrityksen sisäisten ja lakisääteisten säännösten luominen ja noudattaminen liikeasiakirjojen arkistoinnissa ja hallinnoinnissa on uudella yhtensopivuuskeskuksella ja In-Place Policy Hold Centerillä helpompaa kuin millään Sharepointilla aiemmin. Aikaan kytketty, tiedostojen peruuttamaton poistaminen OneDrive for Business -palvelusta toimii nyt muutamalla hiiren klikkauksella täysin automaattisesti.
  • Optimoinnit kosketusnäytöille ja mobiililaitteille: Hankkiessaan Microsoft Sharepoint Server 2016 Standardin, jossa on UserCAL, yritys hyötyy laiterajat ylittävästä yhdenmukaisuudesta. Tapahtuipa työskentely kannettavalla tietokoneella tai pöytätietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla, kosketusnäyttöoptimointi tekee Sharepoint-verkkosivustojen, -sisältökirjastojen ja OneDriven selailusta sujuvampaa kuin koskaan aiemmin.

Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard, jossa User CAL

Yritykset, jotka hankkivat lizengolta Microsoft Sharepoint Server 2016 Standardin, jossa on User CAL, täydentävät parhaalla tavalla palvelinkäyttöoikeuttaan. User CAL -käyttöoikeudet sallivat työntekijöiden pääsyn Sharepoint 2016:een. Device CAL -käyttöoikeudet ovat sidotut yhteen laitteeseen, kun taas User CAL -käyttöoikeudet mahdollistavat käyttöoikeuden luovuttamisen vain yhdelle käyttäjälle. 

Käyttöoikeuden saatuaan kyseisellä käyttäjällä on pääsy kaikkiin järjestelmän sisältöihin, jotka ovat hänen käytettävissään. Käyttöoikeutta ei ole rajoitettu tiettyyn laitteeseen, mikä tekee User CAL -käyttöoikeuksista ihanteellisen sellaisille työntekijöille, jotka työskentelevät eri työpisteillä, ovat usein liikkeellä tai työskentelevät kotoa käsin. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaimman ratkaisun Microsoft Sharepoint 2016:een sekä kertovat toimivista CAL- ja Device CAL -käyttöoikeuksien yhdistelmistä.

AlustaWindows
KäyttöjärjestelmäWindows Server 2012 R2 (Standard tai Data Center), Windows Server 2016 (Standard tai Data Center), Windows Server 2019 (Standard tai Data Center)
Prosessori64-Bit Quad-Core CPU (vähimmäisvaatimus)
Keskusmuisti16 GB (vähimmäisvaatimus yksittäisenä palvelimena), 12 GB (vähimmäisvaatimus palvelinfarmikäytössä), 24 GB (tai enemmän on suositus)
Näyttöohjainn.d.
Äänikorttin.d.
Kovalevy80 GB (järjestelmäaseman vähimmäisvaatimus ), 100 GB (vähimmäisvaatimus toiselle ja sitä useammalle asemalle)
Näyttön.d.
Optinen asemaVain DVD:n asennukseen
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Standard User CAL"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Standard User CAL - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat