Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise Device CAL

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise Device CAL
59,99 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100866-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Device CAL -käyttöoikeudet sisältävän Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise Device CAL"

Device CAL -käyttöoikeudet sisältävän Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise -ohjelmiston hankkivat yritykset hyötyvät optimaalisesta käyttöoikeusmallista, jossa useat eri työntekijät voivat käyttää ohjelmistoa samalta työpisteeltä käsin. Microsoftin työryhmäohjelmisto kattaa viisi ydinaluetta ja tukee näin yrityksen eri tasojen ja osastojen välistä kitkatonta yhteistyötä.  

Käyttöalueisiin kuuluu yhteistyön ylläpito, tehtävien ja projektien koordinointi ja hallinnointi, sekä erityisesti intranetportaalien ja sosiaalisten verkostojen luominen. Tiimien verkkosivustojen, keskusteluryhmien ja blogien perustaminen onnistuu minuutissa. Näin ollen vuorovaikutus ei ole aikaan eikä paikkaan sidottua, mikä edistää työskentelyn tuloksellisuutta ja tehoa. Myös tehokas sisällönhallinta tuo etuja. 

Sharepoint Server 2016:n Enterprise-Editionissa on säilytetty Business Solutions -ominaisuudet. Näihin lukeutuvat muun muassa Access Services- ja Microsofts InfoPath Services -palvelut. Lisäksi mukana ovat erityisen kehitystyön tuloksena syntynyt Business Intelligence, johon kuuluvat PerformancePoint-palvelut, Visio-palvelut, Excel-palvelut ja Power View.

Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise Device CAL – uutta ohjelmistossa

Siirtyminen 2013-versiosta Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise Device CAL -verkko-ohjelmistoon käy helposti tutun intuitiivisen käytön ansiosta. Monia muutoksia on kuitenkin tiedossa heti alkuun. Esimerkiksi Sharepoint on nyt saumattomasti integroitu Microsoftin OneDrive-kosmokseen. Sen myötä tiedostojen jakaminen on selkeästi helpompaa Sharepointin sekä selainten Edge, Chrome, Firefox jne. kautta. Microsoft on tehnyt muutoksia myös esteettömyystoimintoihin ja muita pieniä parannuksia, kuten erikoismerkkien tukeminen tiedostonimissä. Uutta ovat myös seuraavat ominaisuudet:

  • Suuremmat asiakirjakirjastot: automaattisen indeksihallinnan lisäys kykenee sivuuttamaan asiakirjakirjastojen 5000 elementin rajan.
  • Sivuston kansiot: Sharepoint Server 2016 Enterprisessa epäjohdonmukaisuudet kuuluvat asiakirjahallinnassa menneisyyteen. Office 365:stä tutut sivukansiot mahdollistavat yhtenäisen säilytyspaikan, josta kaikki käyttäjät pääsevät käsiksi sivuihin, kirjastoihin ja asiakirjoihin.
  • Zero Downtime Patching: pienentämällä Patch-pakettien kokoa ja lukumäärää Microsoft on saanut vähennettyä tuntuvasti tähän asti aikaa vieviä Patch-prosesseja. Käyttökatkot ovat nyt historiaa.
  • Kosketusnäyttö- ja mobiilioptimoinnit: Sharepoint Server 2016:n myötä laiterajat ylittävä yhdenmukaisuus paranee, mikä tekee käytöstä myös mobiililaitteilla selvästi intuitiivisempaa.
  • Uusi yhteensopivuuskeskus: yritykset voivat hankkia uuden Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise Device CALin yhteensopivuuskeskuksen ja In-Place Policy Hold Centerin kautta, ja hallita yritysasiakirjojen arkistointia ja hallinnointia sisäisten säännösten ja lakisääteisten määräysten mukaisesti vain muutamalla klikkauksella.

Joustavuutta käyttöoikeuksiin Device- ja User CAL -käyttöoikeusmalleilla

Jotta yrityksessä päästään nauttimaan lukuisista Sharepoint Server 2016 Enterprisen uudistuksista, on yrityksen hankittava ensiksi palvelinkäyttöoikeudet sen jokaiseen käyttöjärjestelmään. Tehokkaiden työkalujen käyttö sen sijaan vaatii CAL-käyttöoikeuksia (Client Access License). Microsoft tuntee hyvin yritysten monisäikeiset viestintärakenteet ja tarjoaakin näin CAL-käyttöoikeuksia (CALs) sekä käyttäjäkohtaisina käyttöoikeuksina (User CALs) että laitekohtaisina käyttöoikeuksina (Device CALs).

Molemmissa käyttöoikeusmuodoissa on hyvät ja huonot puolensa, ja ne onkin mahdollista yhdistää yhdeksi käyttöoikeusratkaisuksi yksilöllisen tarpeen mukaan. Device CAL -käyttöoikeudella varustetussa Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprisessa on käyttöoikeus, joka on sidottu yhteen laitteeseen. Sitä voi taas käyttää kuinka monta työntekijää hyvänsä. Device CAL -käyttöoikeudet ovat siten ihanteellinen valinta työpisteisiin, joissa työskentelee säännöllisesti eri työntekijöitä. 

User CAL -käyttöoikeudet sopivat sitä vastoin sellaisille työntekijöille, joiden tarvitsee päästä käsiksi Sharepointin sisältöihin ja toimintoihin myös ollessaan matkoilla tai kotitoimistossa. Autamme mielellämme yrityksiä, jotka haluavat hankkia Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprisen, jossa on Device CAL, kertomalla parhaasta mahdollisesta käyttöoikeusvaihtoehdosta.

AlustaWindows
KäyttöjärjestelmäWindows Server 2012 R2 (Standard tai Data Center), Windows Server 2016 (Standard tai Data Center), Windows Server 2019 (Standard tai Data Center)
Prosessori64-Bit Quad-Core CPU (vähimmäisvaatimus)
Keskusmuisti16 GB (vähimmäisvaatimus yksittäisenä palvelimena), 12 GB (vähimmäisvaatimus palvelinfarmikäytössä), 24 GB (tai enemmän on suositus)
Näyttöohjainn.d.
Äänikorttin.d.
Kovalevy80 GB (järjestelmäaseman vähimmäisvaatimus ), 100 GB (vähimmäisvaatimus toiselle ja sitä useammalle asemalle)
Näyttön.d.
Optinen asemaVain DVD:n asennukseen
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise Device CAL"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise Device CAL - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat