Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs
1 759,99 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100586-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
Microsoft SQL Server 2017 -ohjelmiston 10 käyttäjän CAL-käyttäjäoikeussopimukset tarjoavat...lisää

Tuotetiedot "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs"

Microsoft SQL Server 2017 -ohjelmiston 10 käyttäjän CAL-käyttäjäoikeussopimukset tarjoavat käyttäjäkohtaisen käyttöoikeuden kansainvälisesti suosittuun tietokantojen hallintajärjestelmään SQL Serveriin. Käyttöoikeuden haltija voi suorittaa ohjelmiston yrityksen eri laitteilla. Siten yrityksen tärkeät prosessit voidaan hoitaa optimaalisesti. Erilaiset modernit tietokantamoduulitoiminnot mahdollistavat yritystietojen tehokkaan analysoinnin ja tallennuksen. SQL Server 2017 sisältää muun muassa 
automaattisen tietokantojen optimoinnin, jonka avulla käyttäjät voivat ymmärtää ja ratkaista paremmin mahdollisia kyselyjen suorituskykyyn liittyviä ongelmia. Tietokantaohjelmisto edustaa hyvin vähäistä haavoittuvuutta, koska se suojaa tallennettuja siirrettyjä tietoja tavalla, jota vakiintuneet laitokset, kuten National Institute of Standards and Technologyn turvallisuusriskitietokanta, ovat jo vuosia kunnioittaneet. 

Enemmän valinnanvaraa kuin koskaan ennen

SQL Serverin 2017-versio mahdollistaa Windowsin lisäksi myös joidenkin Linux-versioiden käytön. Tässä yhteydessä on tärkeä vaihdettava Java Database Connectivity -ohjain. Lisäksi yrityksen IT-työntekijät voivat nyt kehittää haluamallaan ohjelmointikielellä sovelluksia suoritettaviksi Windows-, Linux- ja Docker-säilöissä. Microsoft SQL Server 2017 -ohjelmiston 10 käyttäjän CAL-käyttöoikeuden hankinnan ansiosta yrityksen työntekijät saavat halutessaan muutoskatsauksia. Pythonin ja R:n integraatio mahdollistaa jopa miljoonan ennusteen saamisen sekunnissa. SQL Server 2017:n päivitetyssä versiossa ovat uutta myös kaaviotietokannat. Käyttäjät voivat tarvittaessa käyttää End-to-End-mobiilitekoälyä. Siten raakatiedot voidaan siirtää hyödyllisiin raportteihin, jotka näytetään eri laitteissa. 

Monimutkaiset analyysit ja tietokantatoiminnot Microsoft SQL Server 2017 -ohjelmiston 10 käyttäjän CAL-käyttöoikeuksilla

SQL Server 2017 -ohjelmiston käyttäjälisenssin avulla työntekijä voi käyttää Hadoopissa laajempia toimintoja, kuten PolyBasea T-SQL-kyselyille. Myös edistykselliset tietokannan sisäiset analyysit parantavat työnkulkuja. Lisäksi yrityksen ohjelmoijat hyötyvät SQL Server 2016 -versiosta lähtien käytettävissä olleesta mahdollisuudesta tilapäisiin taulukoihin sekä JSON:n ja kaaviotietojen tuesta. Lisäksi analyysipalveluja (SSAS) parannettiin jälleen kerran Microsoft SQL Server 2017 -ohjelmistoversiota varten. Muun muassa taulukkotila otettiin käyttöön standardoituna asennusvaihtoehtona SSAS:lle. Hierarkioissa voidaan haluttaessa piilottaa tyhjät elementit tai käyttää Get Data -toiminnon avulla uusia tiedonlähteitä. Näin tuetaan jo käytössä olevia tiedonlähteitä M-kyselyitä varten. 

Osta Microsoft SQL Server 2017 -ohjelmiston 10 käyttäjän CAL-käyttöoikeussopimus

SQL Server 2017 -ohjelmiston Standard-versio voidaan lisensoida käyttöperusteisesti. Keskisuurissa yrityksissä Server/CAL-ohjelmiston lisensointi on useimmiten edullisempaa kuin prosessoriytimiin perustuvan. Hankintaa varten on tiedettävä, kuinka monta yrityksen työntekijää tietokantaohjelmistoa tulevaisuudessa käyttää. Lopuksi jokaiselle käyttäjälle määritetään oma User CAL -käyttöoikeus. CAL on lyhenne sanoista Client Access License. Tyypillisesti SQL Standard Server 2017 -ohjelmistoa käyttävät yrityksen toimisto- ja hallintotyöntekijät eri laitteilla. Vastike on Device CAL eli laitteen käyttöoikeus. Se on saatavissa tallennustietokoneille ja skannereille. On huomattava, että Microsoft SQL Server 2017 -ohjelmiston 10 käyttäjän CAL-käyttöoikeussopimuksen hankinta ei riitä. Käyttöjärjestelmäympäristöä (virtuaalista tai fyysistä) varten on lisäksi ostettava SQL Server -käyttöoikeus. Lizengolta kaikki nämä käyttöoikeudet saa vaivatta. Jos on vielä epävarmaa, onko Microsoft SQL Server 2017 -ohjelmiston 10 käyttäjän CAL oikea valinta, Lizengon tiimi auttaa mielellään. 

Suoritin: 
vähintään 2 GHz ja 2 ydintä

Keskusmuisti:
vähintään 4 Gt 

Levytila: 
vähintään 6 Gt käytettävissä

Näyttö:
vähintään Super-VGA 800 x 600 

Käyttöjärjestelmä: 
Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 tai Windows 8, Windows 10;
Red Hat Enterprise Linux 7.3, SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 tai Ubuntu alkaen versiosta 16.04 
Linuxille: Docker Engine 1.8+ , 3,25 Gt RAM-muistia, XFS- tai EXT4-tiedostojärjestelmä

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat