Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL
179,99 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100587-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
Microsoft SQL Server 2017 Standard - ohjelmiston 1 laitteen CAL-lisenssin avulla...lisää

Tuotetiedot "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL"

Microsoft SQL Server 2017 Standard - ohjelmiston 1 laitteen CAL-lisenssin avulla yritystietokoneelle saadaan käyttöoikeus modernin SQL Server 2017 -tietokantajärjestelmän monipuolisiin toimintoihin. Jokainen tämän laitteen käyttäjä hyötyy tämän jälkeen SQL-ohjelmiston lukuisista raporteista ja analyyseista. Lisäksi Integration Services tarjoaa käyttöön alustan, jonka avulla voidaan hallinnoida yritysten monimutkaisia ongelmia tiedonmuuntamisratkaisujen avulla. SQL Server 2017 kuvaillaan joustavaksi dataympäristöksi, jossa käytetään yhtenäistä käyttöliittymää kaikille käyttöjärjestelmille. Yritysten työntekijät voivat kehittää siellä sovelluksia käyttäen valitsemaansa teknologiaa. Yritystiedot voidaan myöhemmin integroida uusiin sovelluksiin. Yrityksen tietojen laajuudesta riippumatta SQL Server 2017 tarjoaa tätä varten "Cognitive Services" -palveluja tietojen käsittelyyn tekoälyn avulla. 

Tehokkaasti automatisoidut tietokannan työryhmät 

Microsoft SQL Server 2017 Standard -ohjelmiston 1 laitteen CAL-asiakaslisenssi on tarpeen, jotta muun muassa kattavien tietokantamoduulitoimintojen käyttö onnistuisi tietyllä yrityslaitteella. Näitä ja muita tehtäviä on vuoden 2017 versiossa parannettu eri kohdissa ohjelmiston tähänastisiin versioihin verrattuna. Tärkeimpänä palveluna tietojen varmuuskopiointiin ja käsittelyyn SQL Server 2017:n tietokantamoduuli pystyy hallinnoimaan myös modernien yritysten vaativimpia tietojenkäsittelysovelluksia. Käyttäjä voi sen mukaisesti luoda esimerkiksi OLTP- ja OLAP-tietoja. Laajemmilla sovelluskomponenteilla, kuten SQL Server Management Studiolla, tietokantaobjekteja voidaan hallinnoida helposti, kun taas SQL Server Profiler tallentaa palvelimen tapahtumat myöhempää analysointia varten. 

Yritystietojen tehokasta hallintaa

Microsoft SQL Server 2017 Standard -ohjelmiston 1 laitteen CAL-lisenssin käyttäjät voivat kehittää laajempia yksilöllisiä sovelluksia valitsemallaan ohjelmointikielellä. Niitä voidaan suorittaa SQL Server 2017 -ohjelmiston avulla Windows-, Linux- ja Docker-säilöissä. Sen lisäksi tekoäly on integroitu tietokantaohjelmistoon, mikä auttaa nopeuttamaan tarkastuksia myös suurten datamäärien osalta. Tarvittaessa yrityksen omia tietoja voidaan yhdistää myös maailmanlaajuisiin tietoihin uusien oivallusten aikaansaamiseksi. SQL Serverin Standard-versio sisältää perustoiminnot moniulotteiseen mallinnukseen ja taulukkomalleihin. Suositun yritysohjelmiston 2017-versio vakuuttaa skaalattavuudellaan ja luotettavalla käytettävyydellään. Sen käyttäjät pääsevät käyttämään erilaisia tietovarastointitoimintoja, kuten tietojen pakkausta tai muutostietojen sieppausta. Tietovaraston eri osajoukkojen hallinta ja käyttö onnistuvat havainnollisesti.

Erot muihin SQL Server -käyttöoikeussopimuksiin nähden 

SQL Server Standard Edition on keskisuurten yritysten tarpeisiin suunniteltu ohjelmisto. Siksi se työskentelee enintään 24 ytimellä ja tietokannan koko on rajoitettu 524 petatavuun. Enterprise Editionissa sen sijaan tuetaan muun muassa rajoituksitta useita ytimiä, koska tämä hinnakkaampi julkaisu on suunnattu suuremmille yrityksille. Jokainen yritys tarvitsee yhden lisenssin jokaista palvelinasennusta kohden sekä lisälisenssejä joko ohjelmiston käyttäjille tai laitteille, jotka käyttävät kulloistakin palvelinta. Microsoft SQL Server 2017 Standard 1 Device CAL -nimellä voidaan hankkia yhden laitteen CAL-lisenssi. 

Suoritin:
vähintään 2 GHz ja 2 ydintä

Keskusmuisti:
vähintään 4 Gt RAM-muistia

Levytila:
6 Gt käytettävissä

Näyttö:
Tarkkuus vähintään 800 x 600 (Super VGA)

Yhdistettävyys:
olemassa oleva Internet-yhteys 

Käyttöjärjestelmä:

Windows: 
Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 tai Windows 8 - Windows 10

Linux: 
Red Hat Enterprise Linux 7.3, SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 tai Ubuntu 16.04, 
Docker Engine 1.8+ säilöpohjaisiin toteutuksiin; 3,25 GB RAM; tiedostojärjestelmä XFS tai EXT4

Muuta: 
.NET 4.6 (tietokantamoduulin, Master Data Servicen ja replikoinnin valintaa varten)

Lisävaatimukset:
riippuvat järjestelmän kokoonpanosta ja valituista sovelluksista

Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat