Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard Device CALs

Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard Device CALs
569,95 €

sis. alvin

  • Microsoft
  • 100108-FI
  • Uusi
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL - Osta ja verkon asennus Tehokas ja...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard Device CALs"

Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL - Osta ja verkon asennus

Tehokas ja joustava hallinto- ja kommunikaatiojärjestelmä on tärkeä etu nykyaikaisessa yritysmaailmassa. Sekä pienten että keskikokoisten yritysten kohdalla, tarkka ja tehokas prosessinhallinta on tästä syystä elintärkeää. Microsoft Exchange Server 2016 Standard-versio on mukautettu kyseisten yritysten tarpeilla ja toimii sekä sisäisenä että ulkoisena rajapintana, joka yhdistää työntekijät, projektiryhmät ja jopa kokonaiset osastot eri sijainneissa.

Ohjelmiston laaja valikoima toiminnallisuuksia on suunniteltu tukemaan luotettavasti käyttäjiä päivittäisessä työssään. Oli kyseessä sitten yhteystietojen, ajanvarausten tai tehtävien yhteishallinta, tai kaiken sähköpostiliikenteen kattava arkistointi ja hallinta. Yritykset, jotka ostavat Microsoft Exchange Server 2016 Standard als Device CAL -käyttöoikeudet, hyötyvät tehokkaasta yhteistyöstä ja selvästi parantuneista tuloksista.

Alustojen välinen yhteistyö

Microsoft Exchange Serverin ytimessä on edelleen "postilaatikko". Sekä Outlook Web App -sovellus että intuitiiviset Outlook-sovellukset Androidille ja iOSille varmistavat optimoidun, alustojen välisen kommunikaation. Lisäksi, ohjelmisto saa lisäpisteitä sen älykkäistä suodatinteknologioistaan. Nämä vuorostaan analysoivat jokaisen käyttäjän yksittäistä työskentelytapaa ja tukee heitä nimenomaisten spesifikaatioiden mukaan, esimerkiksi suodattamalla aidosti asianomaiset uutiset. Lisää tähän OneDrive for Business ja voit jakaa muokattua ja päivitettyä tietoa reaaliajassa.

Korkea turvallisuus sivistyneiden mekanismien ansiosta

Turvallisuus on tärkeimpiä tarpeita kasvavan yritysten kohtaamien verkkohyökkäysmäärän myötä. Microsoft Exchange Server tukee myös tätä tarvetta. SmartScreen-teknologia ja Intelligent Message Filter (IMF) mahdollistavat sen, että roskapostisuodatin pitää mahdolliset haitat poissa, kun taas ohjelmisto voidaan helposti yhdistää kolmannen osapuolen ohjelmistoon integroidun virustorjunnan API:n kautta. Tahaton salassapidettävien tietojen jakaminen kolmansille osapuolille on kuitenkin suojattu kattavan tietojen menetyssuojan (DLP) avulla. Lisä turvaa ja mukavuutta on luvassa 2016-versiossa, jossa on neljännesvuosittaiset päivitykset tunnetujen vikojen korjaamiseksi ja uusien ominaisuuksien lisäämiseksi.

Miten Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL-lisensoiminen toimii?

Yritykset, jotka ostavat Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL -käyttöoikeudet, saavat työkalun, joka takaa joustavan lisensoinnin ja kulujen optimoinnin. Device CAL -lisenssit ovat laitekohtaisia lisenssejä, jotka on yhdistetty tiettyyn laitteeseen. Oli kyseessä sitten pöytätietokone, kannettava tietokone tai mobiililaite, sillä ei ole väliä.

Laitekohtaisella Client Access License -lisenssillä, laitteelle voidaan antaa oikeudet rajattomalle määrälle käyttäjiä. Tämä vaihtoehto on siis ihanteellinen sellaisille työpaikoille, joissa on säännöllisesti eri työntekijät. Lisäksi Device CAL -käyttöoikeuksia voi vapaasti yhdistää käyttäjäkohtaisiin User CAL -käyttöoikeuksiin, ja näin, mukautettu ohjelmistojärjestelmä voidaan luoda.

lizengolla, yksittäisten käyttöoikeuksien lisäksi, yritykset voivat myös ostaa Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL -käyttöoikeuksia edullisissa 10 CAL -käyttöoikeuden monipakkauksissa. Jos sinulla on kysyttävää optimaalisesta lisenssiyhdistelmästä, yritykset, jotka haluavat ostaa Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL -käyttöoikeuksia voivat myös tukeutua kattavaan neuvontaamme.

Tärkeää: Tämä tarjous sisältää ainoastaan Device CAL -käyttöoikeudet, joita voi käyttää Microsoft Exchange Server 2016 Standardin kanssa. Ohjelmisto myydään erikseen ja on myös saatavilla lizengolta.

Alusta Windows
Käyttöjärjestelmä Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter(RTM tai uudempi), Windows Server 2012 Standard ja Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard ja Datacenter, Windows Server 2016 Standard ja Datacenter
Prosessori Intel-CPU x64-rakenteella, AMD-prosessori AMD64-alustatuella
Keskusmuisti Vähintään 8 Gt
Näyttöohjain n.d.
Äänikortti n.d.
Kiintolevy Vähintään 30 Gb kiintolevytilaa (asennuslevy), lisäksi 500 MB per Unified Messaging -kielipaketti. Lisäksi tarvitaan vähintään 500 Mt vapaata muistitilaa, jonotietokantaa varten.
Näyttö 1024 x 768 kuvapistettä (vähintään)
Optinen asema DVD-asema (DVD-levyltä tehtävään asennukseen)
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard Device CALs"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard Device CALs - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat