Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Standard User CALs

Microsoft Exchange Server 2013 Std 10 User CALs
529,95 €

sis. alvin

 • Microsoft
 • 100103-FI
 • Uusi
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
Microsoft Exchange Server 2013 Standard -ohjelmiston User CAL -lisenssi - ostaminen ja joustava...lisää

Tuotetiedot "Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Standard User CALs"

Microsoft Exchange Server 2013 Standard -ohjelmiston User CAL -lisenssi - ostaminen ja joustava käyttö

Microsoft Exchange Server 2013 Standard ohjelmiston User CAL -lisenssien myötä redmondilainen ohjelmistoyritys tarjoaa käyttöön tehokkaan ohjelmiston ajanvarausten, yhteystietojen, tehtävien, sähköpostin ja muiden elementtien kattavaan hallintaan. Viisaasti suunniteltujen toimintojensa ansiosta MS Exchange Server on enemmän kuin yksinkertainen sähköpostin hallintajärjestelmä pienille ja keskisuurille yrityksille. Aina voidaan prosessiaikojen lisäksi optimoida myös useampien käyttäjien yhteistyötä yli projektien, työryhmien ja kokonaisten osastojen rajojen. 

Optimoitu suunnittelu helpottaa viestintää

Microsoft Exchange Server 2013 Standard -ohjelmiston User CAL -lisenssin täysin uudistuneella käyttöliittymällä kehittäjä huomioi virtuaalisen viestinnän ja yhteistyön yhä kasvavan merkityksen. Kasvojenkohotuksen ja Outlookin ja Outlook Web Appin mukavan yhteyden lisäksi keskeistä on myös entistä parempi käyttö kosketusnäytön avulla. Ohjelmistossa on myös älykäs hakutoiminto, joka analysoi käyttäjän viestintä- ja yhteistyökäyttäytymistä ja luo siten automaattisesti parhaat hakuosumat. Sen lisäksi yhteystiedot saadaan nyt koottua kätevästi useista eri lähteistä ja yhdistettyä toisiinsa keskitetysti.

Microsoft Exchange Server 2013 Standard -ohjelmiston User CAL -lisenssi

 • Integroitu Data Loss Prevention (DLP) suojaa yrityksiä sekä tietojen häviämiseltä että luottamuksellisten tietojen tahattomalta luovuttamiselta valtuuttamattomille ulkopuolisille.
 • Microsoft Lync 2013:n ja Microsoft SharePoint 2013:n parantunut integrointi.
 • Uusi SSL-Offloading-toiminto, joka mahdollistaa SSL-yhteyksien lopettamisen Client Access -palvelimiin ja niiden ohjaamisen kuormituksentasaimille.
 • Lisää turvatoimintoja, kuten Security Compliance Manager, joka tukee käyttäjiä ryhmäkäytäntöjen määrittämisessä ja siirtämisessä.
 • Microsoft Exchange Server tarjoaa uudenlaisen virussuojan, joka toimii tehokkaasti yhdessä Exchange Online Protectionin kanssa ja tarkistaa saapuvat ja lähtevät sähköpostiviestit tuholaisten varalta.
 • Yleisen kansion yhdistäminen postilaatikkotietokantaan.
 • Microsoft lopettaa MAPI/TCP-tuen ja korvaa sen RPC (HTTP) -tuella.
 • Tämän jälkeen käytössä on enää kaksi palvelinroolia, "Client Access" ja "postilaatikko", joiden toimintoja on vastaavasti laajennettu.

Millä tavalla User CAL- ja Device CAL -lisenssit poikkeavat toisistaan?

Microsoft Exchange Server 2013 Standard -ohjelmiston User CAL -lisenssejä ostaessaan yritykset hankkivat käyttäjäkohtaisia lisenssejä, jotka on sidottu tiettyihin henkilöihin. User CAL -lisenssit poikkeavat siten selvästi laitekohtaisista, niin sanotuista Device CAL -lisensseistä. User CAL -lisenssien avulla yritykset voivat lisensoida Exchange Server 2013:n yksittäisille käyttäjille, joista jokainen saa omat käyttäjätunnukset. Sitä vastoin niitä ei ole sidottu tiettyyn laitteeseen. Näin ohjelmistoa voidaan käyttää liikkuen ja sijaintipaikasta riippumatta. 

Tämä taas tekee tämän lisenssityypin hankinnasta ihanteellisen ratkaisun työntekijöille, jotka työskentelevät eri paikkakunnilla, usein kotitoimistoissaan tai joutuvat myös matkustaessaan käyttämään Microsoft Exchange Serverin hallintatoimintoja. Myös yrityksen ulkopuoliset käyttäjät voivat tällä tavalla liittyä vaivattomasti olemassa olevaan järjestelmään. Lizengolta Microsoft Exchange Server 2013 Standardin User CAL -lisenssejä voi hankkia halutessaan myös edullisissa 10 kappaleen paketeissa. 

Device CAL -lisenssit ovat vastaehdotus User CAL -lisensseille ja tarkoittavat tietyn laitteen lisensointia. Tämä lisenssityyppi on suunnattu työpisteisiin, joita käyttävät säännöllisesti useat eri työntekijät.

AlustaWindows
KäyttöjärjestelmäWindows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter(RTM tai uudempi), Windows Server 2012 Standard ja Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard ja Datacenter
SuoritinIntel-keskusyksiköllä varustettu tietokone, joka tukee Intel 64 -arkkitehtuuria. Vaihtoehtoisesti AMD-suoritin, joka tukee AMD64-alustaa
KeskusmuistiVähintään 8 Gt
Näytönohjainn.d.
Äänikorttin.d.
KiintolevyVähintään 30 Gt tallennustilaa asennusasemassa. Lisäksi tarvitaan 500 Mt lisää jokaisen Unified Messaging -kielipaketin asennukseen sekä vielä vähintään 500 Mt jonotietokannalle.
Näyttö1024 x 768 kuvapistettä (vähintään)
Optinen asemaDVD-asema (DVD-levyltä tehtävään asennukseen)
Lisätietoja sisältävät linkit "Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Standard User CALs"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Standard User CALs - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat