Kaspersky Internet Security 2017

Kaspersky Internet Security 2017
22,95 €

sis. alvin

laitteelle / vuodeksi:

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Kaspersky
  • 100133-FI
  • Uusi
  • 1 vuodeksi
  • Kaikki kielet
Kaspersky Internet Security tarjoaa kattavan suojan erilaisia tietoturvauhkia, verkko- ja...lisää

Tuotetiedot "Kaspersky Internet Security 2017"

Kaspersky Internet Security tarjoaa kattavan suojan erilaisia tietoturvauhkia, verkko- ja phishing-hyökkäyksiä-, ja roskapostia vastaan. Kaspersky Internet Securityyn on saatavana eri toimintoja ja suojauskomponentteja, joiden avulla tietokone voidaan suojata hyvin monipuolisesti.

Tietokoneen suojaus - Suojauskomponentit on suunniteltu suojaamaan tietokonetta erilaisia tietoturvauhkia, verkkohyökkäyksiltä, huijauksia ja roskapostia vastaan. Kukin uhkatyyppi käsitellään yksittäisen suojauskomponentin toimesta (katso komponenttien kuvauksia jäljempänä tässä osiossa). Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä suojauskomponentteja, ja määrittää niiden asetuksia. Turvallisuuskomponenttien antaman jatkuvan suojauksen lisäksi suosittelemme, että tarkistat tietokoneesi säännöllisesti virusten ja muiden haitallisten ohjelmien varalta. Näin toimimalla ehkäistään sellaisten haitallisten ohjelmien leviäminen, joita suojauskomponentit eivät ole havainneet esim. alhaiseksi asetetun turvallisuustason tai muun syyn vuoksi. Sovelluksen käyttämät tietokannat ja sovellusmoduulit on päivitettävä, jotta Kaspersky Internet Security pysyy ajan tasalla. Määrätyt ja ajoittain suoritettavat tehtävät (kuten käyttäjän toimien jälkien poistaminen käyttöjärjestelmästä) suoritetaan käyttämällä lisätyökaluja ja ohjattuja toimintoja. Seuraavat suojauskomponentit suojaavat tietokonettasi reaaliaikaisesti: Alla on kuvaus logiikasta, jolla suojauskomponentit toimivat yhdessä silloin, kun Kaspersky Internet Security on asetettu Kaspersky Labin asiantuntijoiden suosittelemaan tilaan (toisin sanoen silloin, kun käytetään sovelluksen oletusasetuksia).

Tiedoston virustorjunta - Tiedoston virustorjunta estää tietokoneen tiedostojärjestelmän tartunnan. Komponentti käynnistyy käyttöjärjestelmän käynnistyksen yhteydessä, pysyy jatkuvasti tietokoneen RAM-muistissa ja tarkistaa kaikki tietokoneesta tai kaikilta kytketyiltä asemilta avatut, tallennetut tai käynnistetyt tiedostot. Kaspersky Internet Security keskeyttää kaikki yritykset päästä tiedostoon ja tarkistaa tiedoston tunnettujen virusten ja muiden haitallisten ohjelmien varalta. Pääsy tiedostoon sallitaan vain, jos tiedosto ei ole saanut tartuntaa tai jos sovellus on puhdistanut sen onnistuneesti. Jos tiedostoa ei voida jostain syystä puhdistaa, se poistetaan. Tällöin tiedoston kopio siirretään karanteeniin. Jos tartunnan saanut tiedosto on samassa sijainnissa kuin aiemmin poistettu samanniminen tiedosto, karanteeniin tallennetaan vain viimeisimmän tiedoston kopio. Kopiota aiemmasta samannimisestä tiedostosta ei tallenneta.

Sähköpostin virustorjunta - Sähköpostin virustorjunta tarkistaa tietokoneellesi tulevat ja siitä lähtevät sähköpostiviestit. Sähköposti on vastaanottajan käytettävissä vain, jos se ei sisällä vaarallisia objekteja.

Verkon virustorjunta - Verkon virustorjunta keskeyttää ja estää verkkosivujen komentosarjojen suorittamisen, jos ne uhkaavat tietokonetta. Verkon virustorjunta valvoo myös kaikkea verkkoliikennettä ja estää vaarallisten verkkosivustojen käytön.

Pikaviestinnän virustorjunta - Pikaviestinnän virustorjunta varmistaa pikaviestiohjelmien turvallisen käytön. Komponentti suojaa pikaviestintäprotokollien kautta tietokoneeseesi tulevia tietoja. Pikaviestinnän virustorjunta varmistaa pikaviestinnän eri sovellusten turvallisen käytön.

Sovellusten hallinta - Sovellusten hallinta kirjaa sovellusten suorittamat toiminnot käyttöjärjestelmässä ja hallinnoi sovellusten toimintoja niiden sovellusryhmän perusteella. Kullekin sovellusten ryhmälle on määritetty joukko sääntöjä. Nämä säännöt hallitsevat sovellusten pääsyä käyttöjärjestelmän eri resursseihin.

Sovellusten manageri - Sovellusten managerilla voit hallita tietokoneelle asennettuja sovelluksia sekä muutoksia, joita sovellukset tekevät käyttöjärjestelmän asetuksiin. Hallittuja asetuksia ovat tietyt selaimen sekä välityspalvelimen asetukset.

Verkkokameran suojaus - Verkkokameran suojaus estää verkkokameran luvattoman käytön ja ilmoittaa, kun käyttö on estetty.

Palomuuri - Palomuuri varmistaa turvallisuutesi, kun käytät paikallisverkkoja ja Internetiä. Komponentti suodattaa kaikki verkkotoiminnot käyttäen kahdentyyppisiä sääntöjä: sovellusten säännöt ja pakettisäännöt.

Verkon valvonta - Verkon valvonta on suunniteltu valvomaan verkon toimintaa reaaliaikaisesti.

Järjestelmänvalvonta - Järjestelmän tarkkailu -komponentti palauttaa muutokset, jotka haittaohjelmat tekevät käyttöjärjestelmään. Komponentti suojaa haittaohjelmilta, heikkouksilta, näytön lukitsevilta haittaohjelmilta ja kryptausohjelmilta, jotka salaavat tiedot ja vaativat lunnaita vastineena tiedostojen palauttamista ennalleen. Tämän komponentin poistamista käytöstä ei suositella.

Verkkohyökkäysten esto - Verkkohyökkäysten esto käynnistyy käyttöjärjestelmän käynnistyksen aikana ja seuraa saapuvaa verkkoliikennettä verkkohyökkäykselle tyypillisten ominaisuuksien osalta. Kun havaitaan hyökkäys tietokoneeseesi, Kaspersky Internet Security estää kaiken hyökkääjän tietokoneeseesi kohdistaman verkkotoiminnan.

Roskapostin esto - Roskapostin esto integroituu tietokoneellesi asennettuun sähköpostiohjelmaan ja tarkistaa kaikki tulevat sähköpostit roskapostin varalta. Kaikki roskapostia sisältävät viestit merkitään erityisotsikolla. Voit määrittää Roskapostin eston käsittelemään roskapostit määrätyllä tavalla (esimerkiksi poistamaan ne automaattisesti tai siirtämään ne määrättyyn kansioon).

Verkkohuijausten esto - Verkkohuijausten eston avulla voit tarkistaa, onko URL-osoite tietojen kalasteluun käytettyjen URL-osoitteiden luettelossa. Komponentti sisältyy Verkon virustorjuntaan, Roskapostin estoon ja Pikaviestinnän virustorjuntaan.

Bannereiden esto - Bannereiden esto estää verkkosivustojen ja sovellusten käyttöliittymien mainosbannerit.

Yksityinen selaus - Yksityinen selaus tunnistaa selaimen seurantapalveluihin lähettämät viestit ja voi muokata seurantapalveluiden pyyntöjä ja vastauksia siten, että se suojaa sinua verkkotoimintasi seurannalta.

Rahasuojaus - Rahasuojaus suojaa luottamukselliset tiedot, kun käytät verkkopankki- ja maksupalveluja, ja se estää omaisuusrikokset verkkomaksuja suoritettaessa.

Suojattu näppäimistön syöttötila - Suojattu näppäimistön syöttötila suojaa näppäinpainallusten tallentajilta ja estää niitä kaappaamasta verkkosivuille syötettyjä henkilökohtaisia tietoja. Näyttönäppäimistö estää laitenäppäimistöllä syötettyjen tietojen kaappaamisen ja suojaa henkilökohtaisia tietoja kuvankaappauksien avulla tapahtuvilta kaappausyrityksiltä.

Luotetut sovellukset -tila - Luotetut sovellukset -tila suojaa tietokonetta sovelluksilta, jotka voivat olla vaarallisia. Kun Luotetut sovellukset -tila on käytössä, Kaspersky Internet Security sallii vain sellaisten sovellusten suorittamisen, jotka on tunnistettu luotettaviksi (esimerkiksi Kaspersky Security Network -palvelusta saatujen tietojen tai luotetun digitaalisen allekirjoituksen perusteella).

Käytönvalvonta - Käytönvalvonta on suunniteltu suojaamaan lapsia ja teini-ikäisiä tietokoneen käyttöön ja selailuun liittyviltä uhkilta. Käytönvalvonnalla voit asettaa joustavia rajoituksia verkkoresursseihin ja sovelluksiin pääsyyn eri käyttäjille riippuen heidän iästään. Lisäksi Käytönvalvonnan avulla voi katsella tilastollisia raportteja valvottujen käyttäjien toimista.

Kaikkien laitteiden suojaus - Jos tietokoneeseen on asennettu Kaspersky Internet Security, voit hallita kyseisen tietokoneen suojausta etäyhteyden kautta My Kaspersky -portaalista.

Suojaa ystävä -ohjelmaan osallistuminen - Suojaa ystävä -ohjelmaan osallistumalla voit saada bonuspisteitä, kun jaat ystävillesi linkin Kaspersky Internet Securityyn. Voit vaihtaa kerätyt bonuspisteet Kaspersky Internet Securityn bonusaktivointikoodiksi.

Suojattu yhteys - Kaspersky Internet Security suojaa tietojasi, kun muodostat yhteyden turvattomaan Wi-Fi-verkkoon.

  • Tuotteen toimivuus saattaa olla joillakin laitteilla rajoitettu
  • Tuotteen aktivointi ja päivitys vaativat toimivan internetyhteyden aivan kuten tietyt lisätoiminnotkin
Lisätietoja sisältävät linkit "Kaspersky Internet Security 2017"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Kaspersky Internet Security 2017 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat