Kaspersky Anti-Virus 2019

Kaspersky Anti-Virus 2019
14,95 €

sis. alvin

laitteelle / vuodeksi:

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Kaspersky
  • 100550-FI
  • Uusi
  • 1 vuodeksi
  • Englanti
Verkkouhkien kasvava määrä tekee tehokkaasta virustorjunnasta entistä tärkeämpää. Kaspersky...lisää

Tuotetiedot "Kaspersky Anti-Virus 2019"

Verkkouhkien kasvava määrä tekee tehokkaasta virustorjunnasta entistä tärkeämpää. Kaspersky Anti-Virus 2019:n nykyisessä versiossa, Kaspersky Labsin turvallisuusasiantuntijat ovat jälleen tehneet joitakin keskeisiä parannuksia ja integroineet ne tehokkaaseen suojauspakettiin. Kattavaa suojausta viruksia, haittaohjelmia, ransomware-ohjelmia ja entistä useampia troijalaisviruksia vastaan tarjoaa korkealaatuinen suojausohjelmisto, joka on pakollinen kaikille kannettaville tai pöytätietokoneille joko kotona tai toimistossa.

Pilvipohjainen hybridisuoja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi

Kaspersky Anti-Virus 2019 luottaa jälleen jatkuvaan pilviyhteyteen, joka reagoi yhä monimutkaisempiin uhkiin sekä nopeasti mukautuu mahdollisia tuholaisia vastaan. Kun ohjelmisto on asennettu tietokoneelle ja verkkoyhteys on aktivoitu, älykäs suojausmekanismi puuttuu ongelmiin. Anti-Virus 2019 käyttää reaaliaikaisesti keskustietokantaa, jolla se nopeasti ja tehokkaasti havaitsee uusia uhkia. Tehokkaan tunnistustoiminnon ansiosta Kaspersky Anti-Virus 2019 -käyttäjät hyötyvät ennakoivasta virustorjunnasta.

Jos minkä tahansa käyttäjän laitteessa havaitaan uusi uhka, niiden allekirjoitus tallennetaan reaaliajassa tietokantaan, jota päivitetään säännöllisesti ja täysin automaattisesti. Turvapaketissa on lisänä kehittynyt haavoittuvuustunnistus, joka suojaa tehokkaasti erilaisia väärinkäyttömahdollisuuksia vastaan, sekä tehokkaita tietokalastelun torjuntatoimintoja, jotka estävät Kaspersky-käyttäjiä joutumasta digitaalisen petoksen uhreiksi.

Kaspersky Anti-Virus 2019:n uudet ominaisuudet

Nykyiseen versioon on myös tehty useita yksityiskohtaisia parannuksia. Näihin kuuluu skriptien valvonta Antimalware Scan Interface (AMSI) -rajapinnan avulla. Tämän komponentin avulla, joka on saatavana Microsoft Windows 10:stä, voit tarkastella komentosarjoja ja muita kohteita sekä ilmoittaa käyttäjille mahdollisista uhkista. Network Attack Blockerin sisäänrakennetun kotiverkkosuojan lisäksi, virustorjuntaohjelmiston käyttäjät hyötyvät myös mahdollisuudesta poistaa käytöstä vahvistusvarmenteiden salauksen purkaminen sekä salattujen yhteyksien parannettu tarkastusmenetelmä.

Intuitiivinen käyttö ja joustava lisenssimalli

Jos et halua, että virustorjuntaohjelmisto häiritsee sinua, kun keskityt töihin, hyödyt muun muassa Anti-Virus 2019:n parannetusta ilmoitusnäytöstä. Tämä parannus piilottaa kaikki ei-kriittiset ilmoitukset, jos käyttäjä työskentelee sillä hetkellä koko näytön tilassa. Lisäksi Kaspersky Labs on suunnitellut Työkalut-paneelin uudelleen, ryhmittelemällä ohjelman ominaisuudet tyylikkäästi, mikä helpottaa ohjelmiston käyttöä jopa vähemmän kokeneiden käyttäjien kohdalla.

Jos päätät käyttää Kasperskya virustorjuntanasi, hyödyt palveluntarjoajan joustavasta tilausmallista. Käyttäjillä on mahdollisuus valita useita lisenssityyppejä. Yhden vuoden lisenssin lisäksi, jossa ohjelmistoa voidaan käyttää yhdessä tietokoneessa, 3- tai 5-lisenssin paketit ovat saatavilla myös edullisempaan hintaan. Vaihtoehtoisesti, yhden ja useamman laitteen lisenssit ovat saatavilla kahden vuoden jaksolle. Kaiken kaikkiaan, Kaspersky Anti-Virus 2019 tarjoaa houkuttelevan ja tehokkaan kokonaispaketin, joka sopii ihanteellisesti yksityisten käyttäjien tarpeisiin.

AlustaWindows
KäyttöjärjestelmäWindows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Prosessorivähintään 1 GHz:n prosessori, (32-bittinen (x86) tai 64-bittinen (x64) – nopeampi on suositeltavaa
Muistivähintään 1 GB RAM (32-bittinen), vähintään 2 GB RAM on suositeltavaa (64-bittinen)
NäytönohjainEi saatavilla.
ÄänikorttiEi saatavilla.
KovalevyVähintään 1.150 MB kovalevytilaa asennusasemalla
Näyttö1.024 x 600 pikseliä (vähintään)
MuutaAktiivinen verkkoyhteys Kaspersky Anti-Virus -ohjelmiston aktivoimiseen ja asentamiseen, tietokantojen päivittämiseen sekä Kaspersky Security Networkin käyttämiseen
Lisätietoja sisältävät linkit "Kaspersky Anti-Virus 2019"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Kaspersky Anti-Virus 2019 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat