Bitdefender Total Security 2020

Bitdefender Total Security 2020
29,95 €

sis. alvin

laitteelle / vuodeksi:

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
 • Bitdefender
 • 100973-FI
 • Uusi
 • 1 vuodeksi
 • Englanti
Bitdefender Total Security 2020: kattava suoja kaikkiin laiteluokkiin Bitdefender Total...lisää

Tuotetiedot "Bitdefender Total Security 2020"

Bitdefender Total Security 2020: kattava suoja kaikkiin laiteluokkiin

Bitdefender Total Security 2020 on ihanteellinen ratkaisu, jonka avulla voi tietokoneiden lisäksi suojata myös älypuhelimia ja tabletteja verkkohyökkäyksiltä. Virustorjuntaohjelmisto ei kuitenkaan vaikuta IT-järjestelmien suorituskykyyn. Sen sijaan älykäs ohjelma korjaa haavoittuvuuksia itsenäisesti. Se huolehtii myös käyttäjien yksityisyydestä.

Osta Bitdefender Total Security 2020: Tärkeimmät ominaisuudet yhdellä silmäyksellä

 • Sopii useimpiin tietokoneiden käyttöjärjestelmiin ja yleisiin mobiililaitealustoihin
 • Kattava suojaus verkkohyökkäyksiltä
 • Monivaiheinen kiristysohjelmien torjunta
 • Järjestelmän suorituskyky säilyy lukuisien ominaisuuksien ansiosta
 • Tehokas yksityisyyden suojaaminen
 • Suurelta osin automaattinen suojaus
 • Järjestelmän haavoittuvuudet tunnistetaan ja korjataan itsenäisesti

Bitdefender Total Security 2020 Windows-, Mac-, iOS- ja Android-laitteille

Bitdefender Total Security 2020 -ohjelmiston hankkijat saavat ratkaisun kaikille laiteluokille. PC-alueella ohjelmisto on yhteensopiva kaikkien tietokoneiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmänä on Windows tai Mac OS. Mobiililaitteista taas tuetaan kaikkia älypuhelimia ja tabletteja, joissa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä. Käyttäjien, jotka eivät halua hankkia vain yhtä laitetta, tulee siksi valita versio, joka kattaa useita laitteita.

Koska Bitdefender Total Security 2020 on yhteensopiva lähes kaikkien yleisten käyttöjärjestelmien kanssa, se on erinomainen ratkaisu kaikenkokoisille yrityksille. Ohjelmisto soveltuu esimerkiksi työntekijöiden tietokoneiden suojaamiseen toimistossa ja suojaa samalla toimiston ulkopuolella työskentelevien mobiililaitteet.

Verkosta tulevat hyökkäykset torjutaan taitavasti

Tärkein tehtävä, johon jokaisen virustorjuntaohjelmiston on pystyttävä, on kaikenlaisten hyökkäysten torjuminen. Bitdefender Total Security 2020 -ohjelmiston hankkijat voivat olla varmoja siitä, että heidän hankkimansa ratkaisu täyttää tämän vaatimuksen koko laajuudessaan. Bitdefender Shieldin tai verkon vaarojen torjunnan kaltaiset ohjelmistot huolehtivat siitä, että verkkohyökkäykset torjutaan automaattisesti kaikilla järjestelmän tasoilla - yrityksen verkkoinfrastruktuurista aina yksityksen käyttäjän yksittäiseen laitteeseen saakka.

Bitdefender Total Security 2020 tarjoaa lukuisia ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat ohjelmiston ehdottoman positiivisella tavalla muista ratkaisuista. Monivaiheinen kiristysohjelmien torjunta erottuu vielä enemmän: Tietovarkauksista on tullut suuri ongelma sekä yritys- että yksityiskäyttäjille. Varastetut tiedot vapautetaan usein jälleen vain lunnaita vastaan. Jopa tietoturva-asiantuntijat neuvovat sellaisissa tilanteissa yksinkertaisesti maksamaan. Bitdefender Total Security 2020 -ohjelmiston hankkijat voivat olla varmoja, etteivät he edes joudu sellaisiin tilanteisiin. Kiristysohjelmien torjunta huolehtii yhdessä "vaarojentorjuntamoduulin" kanssa siitä, ettei käyttäjän ja järjestelmän tietoja voida salata ilman lupaa. Siksi Total Security 2020 on erinomainen ratkaisu jokaiselle, joka käsittelee arkaluontoisia tietoja, kuten verkkokaupoille, asianajotoimistoille, lääkärin vastaanotoille tai vakuutusyhtiöille.

Turvallisuutta autopilotin avulla: tietokoneen suorituskyvyn maksimointiin

Virustorjuntaohjelmilla on usein epämukava taipumus heikentää järjestelmän suorituskykyä. Skannaukset ja suojatoimenpide tekevät tarpeelliseksi puuttua käynnissä oleviin prosesseihin. Sen johdosta ne hidastuvat. Bitdefender Total Security 2020 -ohjelmiston hankkijoiden ei tarvitse huolehtia siitä. Ohjelmisto sisältää tarvittavat aliohjelmat järjestelmän suorituskyvyn säilyttämistä varten. Autopilotti huolehtii esimerkiksi siitä, että ratkaisu suorittaa työtään automaattisesti taustalla. Se käyttää siihen turvatoimia, jotka ovat sopusoinnussa käyttäjän käyttötapojen sekä järjestelmävaatimusten kanssa.Bitdefender Photon huolehtii Total Security 2020 -ohjelmistossa lisäksi siitä, että ratkaisu mukautuu kulloisenkin järjestelmän laitteisto- ja ohjelmistomäärityksiin. Ohjelmisto onnistuu siten huomattavassa tempussa: Ratkaisu tuo maksimaalisen suorituskyvyn ja suojaa samalla resursseja.

Lisäksi se korjaa muuten myös älykkäästi mahdollisia haavoittuvuuksia. Esimerkiksi puutteelliset rekisterimerkinnät tai puutteellisesti poistetut ohjelmat eivät ainoastaan hidasta omaa järjestelmää vaan toimivat samalla troijalaisten sekä haitallisten ja muuten pahanilkisten koodien houkuttimina.Bitdefender löytää ja poistaa tällaiset haavoittuvuudet.

Kattava yksityisyyden suojaus

Bitdefender Total Security suojaa käyttäjien yksityisyyttä kaikissa laiteluokissa huolellisesti hiotuilla järjestelmillä. Ohjelmistoon sisältyy esimerkiksi mikrofonin valvonta, taatusti turvallinen verkkopankkiasiointi ja webkameran suojaus, minkä lisäksi se toimii WLAN-turvallisuusneuvojana. Pakettiin kuuluvat myös lapsilukko, suojaus tietojenkalasteluviesteiltä, salausmahdollisuudet, suojaus sosiaalisissa verkossa sekä seurannanestotoiminto.Bitdefenderissä on myös VPN-verkko: sen kautta kaikki käyttäjän tietoliikenne tapahtuu salattuna.

Erinomainen laatu

Bitdefender Total Security 2020 tarjoaa laatua, joka etsii vertaistaan. Riippumattomat tahot ovat vahvistaneet tämän jo moneen kertaan. Muun muassa Stiftung Warentest, Computerbild ja AV-Test ovat julistaneet ohjelmiston parhaaksi virustorjuntaratkaisuksi.

Käyttöjärjestelmä:Windows 7 tai uudempi, Mac OS: Yosemite (10.10) tai uudempi; Android 4.1 tai uudempi; iOS 11.2 tai uudempi
Suoritin:Vähintään Intel CORE 2 Duo (2 GHz) tai vastaava
Keskusmuisti:vähintään 2 Gt
Kiintolevyn tallennustila:2,5 Gt (Windows); 1 Gt (Mac OS)
Lisätietoja sisältävät linkit "Bitdefender Total Security 2020"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Bitdefender Total Security 2020 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat