Bitdefender Total Security 2019

Bitdefender Total Security 2019
57,95 €

sis. alvin

laitteelle / vuodeksi:

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Bitdefender
  • 100553.6-FI
  • Uusi
  • 1 vuodeksi
  • Kaikki kielet
  • 15–30 minuuttia
Bitdefender Total Security 2019 on usean laitteen ratkaisu, joka tarjoaa suojausta...lisää

Tuotetiedot "Bitdefender Total Security 2019"

Bitdefender Total Security 2019 on usean laitteen ratkaisu, joka tarjoaa suojausta Windows- ja Mac-tietokoneille mutta myös tableteille, kannettaville tietokoneille ja älypuhelimille. Suojaohjelmiston lukuisiin toimintoihin kuuluvat muun muassa mainos- ja haittaohjelmien tunnistus, paikannus varkaus- tai katoamistilanteessa sekä palomuuri Internetistä peräisin olevia hyökkäyksiä vastaan. Käyttäjälle on tarjolla myös käteviä Bitdefender-työkaluja,
kuten salasanojen hallinta, tiedostosilppuri ja heikkojen kohtien tunnistus. Yhdellä ainoalla hankinnalla saa suojattua useita yksityisiä tai yrityslaitteita vakoiluohjelmilta, rootkiteiltä, verkkourkinnalta, troijalaisilta, viruksilta, ransomware-ohjelmilta jne. Tarvittaessa voidaan käyttää myös Bitdefender-käytönvalvontaa. Sen vakuuttavia toimintoja ovat mm. GPS-paikannus ja laitteiden käyttöajan rajoittaminen. Jotta käyttäjä saa yleiskuvan lukuisista aktivoitavista toiminnoista, "Bitdefender Autopilot" ottaa haluttaessa tehtäväkseen erilaisia päätöksiä.

Turvallisuutta kaikkeen toimintaan verkossa

Bitdefender Total Security 2019 valvoo ennakoivasti kaikkia Internet-yhteyksiä. Toisin sanoen: ohjelmisto käynnistyy jo ennen virusepäilyä. Siten se tunnistaa jopa vielä tuntemattomiakin viruksia. Mahdollisesti haitallisesta koodista ilmoitetaan ja tarvittaessa se estetään. Näin ohjelmisto toimii myös verkkourkintayritysten yhteydessä, etteivät käyttäjän luottamukselliset tiedot joudu varkaiden käsiin. Ohjelmistoon sisältyy muun muassa pilvipalveluna toimiva roskapostisuodatin sähköposti- ja pikaviestiliikenteelle sekä suojaustoimintoja vapautettavien kansioiden kautta. Suojaohjelmistopakettiin sisältyy myös varmuuskopiointitoiminto, jonka avulla tärkeät tiedot saadaan helposti varmuuskopioitua ulkoisille tallennusvälineille. Muita Bitdefender Total Security 2019 -ohjelmiston hyödyllisiä toimintoja ovat tietojen puhdistus, joka poistaa duplikaatit ja ylimääräiset rekisterimerkinnät, sekä luottamuksellisten tietojen salaus.

Toiminnot verkko-ostoksia ja mobiililaitteita varten

Jotta toiminnot eivät ylikuormittaisi järjestelmää, on käytettävissä "Bitdefender Autopilot". Se ohjaa suojaohjelmistoa tietokoneen teholle sopivalla tavalla. Näin käyttäjä pääsee eroon monista ponnahdusikkunoista ja kyselyistä. Usein verkkomaksuja käyttävä hyötyy mukana tulevasta virtuaaliselaimesta ja Safepay-toiminnosta. Mahdolliset pankkitietojen sieppaukseen tähtäävät hyökkäykset estetään, jolloin ne eivät pääse muuhun järjestelmään asti. Kätevää: salasanat ja pankkiyhteystiedot voidaan tallentaa suojattuun "kukkaroon". Tablettien ja älypuhelinten käyttäjille on suunnattu varkaudenestotoiminto, jolla voidaan paikantaa kadonneita tai varastettuja laitteita. USB-tallennusvälineiden käyttäjät voivat "immunisoinnin" avulla suojata nekin viruksilta ja vähentää siten haittaohjelmien kulkureittejä. 

Aina ajan tasalla oleva virussuoja kaikissa laitteissa

Suojaohjelmiston yksittäisiä komponentteja voidaan ohjata selaimen avulla. Vielä mukavampaa on kuitenkin ohjata kaikkia Bitdefender Total Security 2019 -lisenssiin kuuluvia asennuksia Bitdefender Central App -sovelluksen avulla. Se voidaan asentaa iOS- tai Android-järjestelmään. Sovelluksen avulla voidaan käynnistää virustarkistukset kaikilla laitteilla ja suorittaa milloin tahansa Bitdefenderin turvapäivityksiä. Lisäksi sen kautta saa nopeimmin yhteyden Bitdefenderin tukitiimiin. Kaikkien Bitdefenderin tuotteiden tavoin myös Total Security 2019 vastaanottaa jatkuvasti päivityksiä Internetin välityksellä. Päivitykset tapahtuvat automaattisesti. Käyttäjä saa mitään tekemättä aina käyttöönsä uusimmat suojaukset mahdollisia kyberuhkia vastaan. 

Lisenssiavain useille laitteille

Usean laitteen ratkaisu, kuten Bitdefender Total Security, voi olla kannattava valinta perheille, pienyrityksille, ammatinharjoittajille ja yksityishenkilöille, joilla on useita tietokoneita. Yhdistetty suojaohjelmisto lataa jokaiselle laitteelle käyttöjärjestelmään sopivan version, ja niiden asennuksessa on käytettävä samaa lisenssiavainta. Lizengon tiimi vastaa mielellään puhelimitse ohjelmiston asennusprosessia tai käyttöä koskeviin kysymyksiin. Hankinnasta kiinnostuneiden kannattaa ennen ostopäätöstä harkita, haluavatko käyttää ohjelmistoa yhden, kahden vai kolmen vuoden ajan. Lisäksi saatavana on myös lisenssivaihtoehto jopa kymmenelle laitteelle. Yhteenvetona voidaan todeta, että Bitdefender Total Security 2019 on oikea valinta kaikille, jotka käyttävät useampaa - pöytämallista tai kannettavaa - tietokonetta ja haluavat suojata ne kaikki. 

Käyttöjärjestelmä: Windows 7 Service Pack 1 tai uudempi
Suoritin: 1,6 GHz:n tuplaydinsuoritin
RAM: 1 Gt
Vapaata kiintolevytilaa: 2 Gt

TAI

Käyttöjärjestelmä: Android 4.0.3 tai uudempi

TAI

Käyttöjärjestelmä: iOS 10 tai uudempi

TAI

Käyttöjärjestelmä:
Mac OS X Mavericks (10.9.5) tai
Mac OS X Yosemite (10.10.5) tai
Mac OS X El Capitan (10.11.6) tai
Mac OS Sierra (10.12.5 tai uudempi) tai
Mac OS High Sierra (10.13.0 tai uudempi)

Lisätietoja sisältävät linkit "Bitdefender Total Security 2019"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Bitdefender Total Security 2019 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat