Bitdefender Antivirus Plus 2019

Bitdefender Antivirus Plus 2019
18,99 €

sis. alvin

laitteelle / vuodeksi:

Ohjelmiston lataus + lisenssiavain
  • Bitdefender
  • 100554-FI
  • Uusi
  • 1 vuodeksi
  • Kaikki kielet
Windows-käyttäjille Bitdefender Antivirus Plus 2019 on viimeistelty...lisää

Tuotetiedot "Bitdefender Antivirus Plus 2019"

Windows-käyttäjille Bitdefender Antivirus Plus 2019 on viimeistelty virustorjuntaohjelma, jolla on lukuisia lisäetuja. Pystyt aina seuraamaan tietojasi erittäin tehokkaan haittaohjelmasuojan ansiosta. Ohjelma suojaa virusten lisäksi myös madoilta, troijalaisilta, rootkiteiltä, vakoiluohjelmilta, nollapäivähaavoittuvuuksilta jne. Parannettu monikerroksinen ransomware-suojaus sisältää muun muassa tietosuojakerroksen, joka suojaa kuvia, musiikkia ja vastaavia ransomware-hyökkäyksistä johtuvalta koodaukselta. Internetiä selatessaan käyttäjä saa tiedon oletetuista tietojenkalastelusivustoista - jo ennen niillä käymistään. Siten pankkitiedot ja salasanat pysyvät turvassa. Kätevää: Jos ohjelmisto havaitsee monimutkaisista viruksista johtuvan uhan, se käynnistää tietokoneen uudelleen vikasietotilassa, jotta haittaohjelma saadaan poistettua ennen Windowsin käynnistystä. Jotta epäilyttävät ohjelmat eivät edes pääsisi tietokoneelle, Bitdefender Antivirus valvoo aktiivisia sovelluksia epänormaalin käyttäytymisen varalta. 

Bitdefender Antivirus Plus 2019 ei hidasta tietokonetta

Uusin versio tarjoaa optimaalisen nopeuden ja suorituskykyä parantavia toimintoja. Näin uusi Autopilot toimii "suojausneuvojana", joka ehdottaa toimenpiteitä, jotka vastaavat tietokonejärjestelmän vaatimuksia ja käyttäjän omia käyttötapoja.Virustarkistukset, jotka aiemmin heikensivät huomattavasti tietokoneen suorituskykyä, suoritetaan nykyään "Global Protective Network" -verkossa eli Bitdefenderin pilvipalvelussa. Tiedostojen sisältö pysyy piilossa, samalla kun järjestelmä säilyy yhtä nopeana kuin mitään tarkistusta ei olisi käynnissä. Järjestelmän resurssien suojaamiseen osallistuu myös "Bitdefender Photon" -teknologia, jonka avulla virustorjuntaohjelmisto mukautuu kulloiseenkin laitteisto- ja ohjelmistokokoonpanoon. Bitdefender Antivirus Plus 2019 -ohjelmiston tablettiin asentava pääsee nauttimaan myös akun paremmasta kestosta. Ohjelmisto mukauttaa itsenäisesti järjestelmän asetuksia virran säästämiseksi - esimerkiksi järjestelmän jäähdytystä tai Bluetooth-yhteyden asetuksia. Tietokoneelle on aina eduksi, että Bitdefender Antivirus Plus 2019 tunnistaa, onko kone peli-, elokuva- vai työskentelytilassa. Sen mukaan Bitdefender estää ponnahdusikkunoita, mukauttaa näytön asetuksia tai keskeyttää turhia taustatoimintoja.

Suojausratkaisu suojaa yksityisyyttä ja tietoja verkossa

Bitdefender Antivirus Plus 2019 tunnistaa haitalliset linkit - sekä hakukoneista että sosiaalisista verkoista. Tämä voi olla aivan yhtä hyödyllistä kuin "tiedostosilppuri", joka poistaa tiedot niin, ettei niistä näy tietokoneella enää jälkeäkään. Sekä yksityiskäyttäjät että liikkeiden johtajat voivat luottaa turvalliseen verkkopankkiasiointiin: ohjelmisto tarjoaa käyttöön pankkiasiointiin tarkoitetun erikoisselaimen, joka suojaa tapahtumat petosyrityksiltä. Lisäksi "Bitdefender Safepay" -työkalu mahdollistaa luottokorttitietojen automaattisen ja turvallisen lisäämisen. Näiden sekä salasanojen ja muiden arkaluonteisten tietojen hallintaan on käytettävissä salasanojen hallintaohjelma, joka täyttää verkkolomakkeet automaattisesti ja ehdottaa turvallisia salasanoja. Turvallisuutta lisää vielä ohjelmiston sisältämä heikkojen kohtien arviointi. Tämä toiminto etsii turvallisuusaukkoja - esimerkiksi vanhentuneita ohjelmia, puuttuvia Windowsin suojauspäivityksiä tai mahdollisesti ei-turvallisia järjestelmän asetuksia. Mobiililaitteiden käyttäjät voivat suojata nekin Bitdefenderin avulla ja tarkistaa koko laiteverkostonsa Bitdefender Central Mobile App -sovelluksen avulla. Käyttäjä voi määrittää Bitdefender-käyttäjätilin, jonka avulla kaikkien laitteiden Bitdefender-suojausta voi ohjata selaimen sekä iOS- tai Android-järjestelmän välityksellä. Lisäksi sovellus tarjoaa jatkuvasti suojauspäivityksiä ja suoran yhteyden tukitiimiin.

Virussuoja yksityishenkilöille ja yrityksille

Vakiintuneen romanialaisen ohjelmistoyrityksen Bitdefenderin virustorjuntaohjelma on suunnattu eri kohderyhmille. Se on erittäin hyödyllinen käyttäjälle, joka haluaa suojata kotitietokoneensa erilaisilta uhilta. Yksittäisen lisenssin ohjelmiston käyttöön voi hankkia 1-3 vuodeksi. Edelleen käyttäjän henkilötiedot ovat turvassa ja yhteystiedot suojassa itsestään leviäviltä viruksilta. Ohjelma kiinnostaa kuitenkin myös Windowsilla työskenteleviä ammatinharjoittajia. Heille ovat erityisen hyödyllisiä ohjelmiston toiminnot "tiedostosilppuri" ja "järjestelmän heikkojen kohtien tarkistus". Yritykset, joilla on palveluksessaan työntekijöitä, voivat hankkia alkuperäisiä lisenssejä kerralla useille tietokoneille. Näin säästyy rahaa ja saadaan varmistettua, etteivät haittaohjelmistot pääse millekään yrityksen tärkeistä tietokoneista. Lizengolta Bitdefender Antivirus Plus 2019 -ohjelmiston hankinta onnistuu helposti välittömästi lataamalla.

Käyttöjärjestelmä: Windows 7 Service Pack 1 tai uudempi
Suoritin: 1,5 GHz:n tuplaydinsuoritin
RAM: 1 Gt
Kiintolevytila: 2 Gt vapaata tilaa
Selain: Google Chrome alkaen versiosta 34, Mozilla Firefox alkaen versiosta 30 tai Internet Explorer alkaen versiosta 10

Lisätietoja sisältävät linkit "Bitdefender Antivirus Plus 2019"
Lue ja kirjoita arvosteluja sekä keskustele niistä...lisää
Bitdefender Antivirus Plus 2019 - Arvioinnit

Valitettavasti emme olen saaneet vielä arviota tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu
Syötä numerosarja seuraavaan tekstikenttään.

Osta ohjelmisto helposti Lizengolta!

Osta
01. Osta

Turvallinen ostos SSL-suojauksella.

Lataa suoraan
02. Lataa suoraan

Voit ladata ohjelmiston heti ostoksen jälkeen.

Asenna
03. Asenna

Asenna ja aktivoi ohjelmisto.
Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Mistä hintamme koostuu?

Ohjelmistolisenssejä tuotetaan ja toimitetaan tietokoneiden järjestelmien valmistusta, vähittäiskauppaa tai teollisuuslaitteita varten. Lizengo ostaa monilta eri jälleenmyyjiltä suuria määriä ohjelmistolisenssejä, joita ei ole käytetty eikä asennettu.
Tällaisten ostojen, virtuaalisesta toimitustavasta johtuvan toimitus- ja varastointikulujen pois jäämisen ja pienempien henkilöstökulujen ansiosta pystymme toteuttamaan tällaisia edullisia hintoja ja siirtämään ne edelleen asiakkaillemme.

Lizengo edustaa uusien ohjelmistolisenssien turvallista ja määräystenmukaista ostamista.

Live Chat Live Chat